PopUp

6/8/13

Ο GM ΘΑΝΟΣ ΜΑΣΤΡΟΒΑΣΙΛΗΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΟ 9ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΑΖΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΤΟΥ Ο.Φ.Η. ΚΑΙ ΤΟΥ Ο.Φ.Η. 2000
Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΘΑΝΟΣ ΜΑΣΤΡΟΒΑΣΙΛΗΣ
ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΣΣΚ ΓΙΩΡΓΟ ΣΕΡΠΕΤΣΙΔΑΚΗ
ΟΙ ΕΞΗ ΠΡΩΤΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ Η
ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΕΙΡΗΝΗ ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ  









Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 3/8/2013 στην αίθουσα συνεδριακών εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου APOLLONIA BEACH RESORT & SPA ***** HOTEL στην περιοχή της Αμμουδάρας το 9ο Διεθνές Σκακιστικό τουρνουά Γαζίου–Ηρακλείου που διοργανώθηκε από την Σκακιστική Ακαδημία Γαζίου σε συνεργασία με τον Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. του Δήμου Ηρακλείου.

Το τουρνουά σημείωσε μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία χάρις σε όλους τους ανθρώπους της Σκακιστικής Ακαδημίας Γαζίου που εργάστηκαν γι΄αυτό με επικεφαλής τον πρόεδρο της, εμπνευστή και ψυχή της διοργάνωσης Χαράλαμπο Στεφανάτο. Ο χώρος των αγώνων ήταν πολύ καλός με επαρκέστατο φωτισμό και κλιματισμό και ο περιβάλλων χώρος του ξενοδοχείου ικανοποίησε όλες τις απαιτήσεις των σκακιστών και των συνοδών τους. Ο αριθμός των συμμετεχόντων έφτασε τους 82 από τις οποίες 21 ήταν σκακιστές του Ο.Φ.Η. Ο αριθμός των συμμετοχών αλλά και η ποιότητα των σκακιστών δεν έφτασε στο επίπεδο των δύο προηγούμενων χρόνων κυρίως λόγω της παράλληλης διεξαγωγής του τουρνουά του Ρεθύμνου και της οικονομικής κρίσης. Ελπίζουμε στο μέλλον με καλύτερο συντονισμό κυρίως από πλευρά της Ε.Σ.Ο. (Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία) να μην έχουμε χρονική σύμπτωση των τουρνουά της Κρήτης. Σημειώνουμε ότι η αλλαγή ημερομηνίας από την Ε.Σ.Ο των Πανελλήνιων νεανικών, προκάλεσε την αλλαγή ημερομηνίας στο τουρνουά του Ρεθύμνου, με αποτέλεσμα να συμπέσει με αυτό του Ηρακλείου. Αξίζει να γίνει προσπάθεια στο μέλλον, από όλους τους παράγοντες του σκακιού στο Ηράκλειο, για αύξηση της ποσότητας και της ποιότητας των συμμετοχών ώστε να ανέβει ακόμα περισσότερο το επίπεδο του διεθνούς τουρνουά του Ηρακλείου - Γαζίου.

Την 1η θέση στο τουρνουά πήρε με άνεση ένας από τους ισχυρότερους Έλληνες σκακιστές (Νο 7 στην κατάταξη των ΕΛΟ) και μέλος της εθνικής μας ομάδας, που τίμησε με την παρουσία του το τουρνουά, ο GΜ Θάνος Μαστροβασίλης της Ε.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με 8 βαθμούς σε 9 αγώνες (7 νίκες και 2 ισοπαλίες). Στην δεύτερη θέση ακολούθησε αήττητος και με πολύ καλές εμφανίσεις, όπως η ισοπαλία με τον Μαστροβασίλη, ο Ηρακλειώτης Μιχάλης Παπαδάκης του Σ.Ο.Ηρακλείου με 7,5 βαθμούς (6 νίκες και 3 ισοπαλίες). Την τρίτη θέση κατέκτησε στα κριτήρια ισοβαθμίας ο πάντα μαχητικός Αλέξανδρος Τσιλίδης του ΛΑΤΩ Αγίου Νικολάου με 6,5 βαθμούς. Με τους ίδιους βαθμούς ακολούθησαν στην 4η θέση ο πρώην παίκτης του Ο.Α.Α.Η. και νυν του πρωταθλητή Ελλάδας Αργοναύτη Κορινθίας, δεκατετράχρονος Κύπριος Ανδρέας Κελίρης που για μια ακόμα φορά εντυπωσίασε με το πλούσιο σκακιστικό ταλέντο του σημειώνοντας μια μεγάλη νίκη επί του Σέρβου GM Dejan Antic του Ο.Φ.Σ.Καβάλας που πήρε την 5η θέση, με 6ο τον Γιώργο Κανακάρη του Πανιωνίου και 7ο τον Άγγλο Paul Townsend. Από πλευράς των άλλων σκακιστών του Ο.Φ.Η. ο Νίκος Παναγιωτάκος που ξεκίνησε εντυπωσιακά το τουρνουά με αποκορύφωμα την νίκη επί του GM Dejan Antic, αλλά έδειξε κάποια σημάδια κόπωσης στους τελευταίους γύρους από τους συνεχόμενους πολύ επιτυχημένους αγώνες (Α Εθνική, Παλιόχωρα, Γάζι), ακολούθησε στην 8η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς. Ο Μανόλης Μπρας που δείχνει να επιστρέφει δυναμικά στην αγωνιστική δράση πήρε την 15η θέση με 5,5 βαθμούς, ο Μανόλης Φραγκιαδάκης του Ο.Φ.Η. 2000 που δεν αγωνίστηκε στον τελευταίο γύρο του τουρνουά την 23η θέση με 5 βαθμούς και ο Γιώργος Πρεδευτάκης του Ο.Φ.Η. 2000 που επανέρχεται σιγά σιγά στους αγώνες πήρε την 39η θέση με 4,5 βαθμούς.       

Στην κατηγορία των γυναικών 1η αλλά και 14η στην γενική κατάταξη, ξεπερνώντας σκακιστές και σκακίστριες με πολύ μεγαλύτερο ΕΛΟ, τερμάτισε η Ηρακλειώτισσα Ειρήνη Φραγκιαδάκη του Σ.Μ.Α.Ο. Καισαριανής με 5,5 βαθμούς, με 2η και 19η στην γενική κατάταξη την Σλοβάκα WFM Niki Varholakova με 5,5 βαθμούς και 3η και 20η στην γενική κατάταξη με τους ίδιους βαθμούς την πρωταθλήτρια Ελλάδος κάτω των 20 Νάντια Ανδρώνη του Σ.Α.Σ. Κορωπίου. Στην κατηγορία των νέων ανδρών κάτω των 20 ετών την 1η θέση πήρε με 5,5 βαθμούς ο Κώστας Αναγνωστόπουλος του Αργοναύτη Κορινθίας με 2ο με 5 βαθμούς τον Στέλιο Κολομβάκη του Ο.Α.Α.Η. και τρίτο με τους ίδιους βαθμούς τον Νίκο Σανδαλάκη του ΚΥΔΩΝΑ Χανίων. Στις νέες κάτω των 20 ετών την 1η θέση πήρε με 5,5 βαθμούς η Νάντια Ανδρώνη του Σ.Α.Σ. Κορωπίου.

Στην κατηγορία των αγοριών κάτω των 16 ετών την 1η θέση πήρε με χαρακτηριστική άνεση και με 6,5 βαθμούς ο Ανδρέας Κελίρης του Αργοναύτη Κορινθίας, την 2η με 5 βαθμούς ο πάντα σταθερός Γιώργος Καδιάνης του Ο.Φ.Η. και την 3η με τους ίδιους βαθμούς ο Μάρκος Βαγιωνάκης του Λέων Κάντια. Με τους ίδιους βαθμούς ακολούθησε στην 4η θέση ο Νίκος Πετράκης του Ο.Φ.Η. παρά το ότι δεν αγωνίστηκε στους τρεις πρώτους γύρους του τουρνουά, σημειώνοντας μια μεγάλη νίκη απέναντι στον Γιώργο Μυλωνάκη, στην 5η ο Λευτέρης Κατσιβαρδάς του Α.Σ. Λαυρίου και στην 6η ο Νικόλας Βιτσαξάκης του Ο.Φ.Η. 2000 με σημαντικές επιτυχίες (μία νίκη και δύο ισοπαλίες) απέναντι σε σκακιστές με πολύ μεγαλύτερο από αυτόν ΕΛΟ. Στα κορίτσια κάτω των 16 ετών την 1η θέση πήρε με 4,5 βαθμούς η πάντα μαχητική Εβίτα Στρατήγη της Σ.Α.Γαζίου με 2η την Εύα Σερπετσιδάκη του Ο.Φ.Η. με 4 βαθμούς, που δεν επανέλαβε τις πολύ καλές εμφανίσεις που έκανε στα Πανελλήνια νεανικά και στο διεθνές τουρνουά της Παλαιόχωρας, και 3η την Μαρία Στρατήγη της Σ.Α.Γαζίου με 3 βαθμούς.

Στην κατηγορία των αγοριών κάτω των 12 ετών στην πρώτη θέση ισοβάθμησαν με 5,0 βαθμούς, επίδοση πολύ καλή για την ηλικία τους, τρεις πολύ ταλαντούχοι νέοι σκακιστές. Την 1η θέση πήρε δικαιότατα στα κριτήρια ισοβαθμίας, αφού σημείωσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες με σκακιστές με πολύ μεγαλύτερο από αυτόν ΕΛΟ, ο Γιάννης Κυριακάκης του Ο.Α.Α.Η. με δεύτερο τον Δημήτρη Πισσαδάκη του ΚΥΔΩΝΑ Χανίων και 3ο τον Νίκο Σερπετσιδάκη του Ο.Φ.Η. Στα κορίτσια κάτω των 12 επικράτησαν τα κορίτσια της Σκακιστικής Ακαδημίας Γαζίου με 1η την Ιωάννα Στρατήγη με 4 βαθμούς και 2η την Αντιγόνη Λιναρδάκη με 3,5 βαθμούς. Την 3η θέση πήρε η Αριάδνη Κουτσουράκη του ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ με 3 βαθμούς που επικράτησε στα κριτήρια ισοβαθμίας της Ίριδας Βιτσαξάκη του Ο.Φ.Η., της Στέλλας Φοινικιανάκη του Ο.Α.Α.Η. και της Νεφέλης Ματθαιάκη του Ο.Φ.Η. που ακολούθησαν με τους ίδιους βαθμούς στη 4η, 5η και 6η θέση αντιστοίχως.

Τέλος στην πολύ ενδιαφέρουσα κατηγορία απόδοσης σκακιστών πάνω από τον βαθμό αξιολόγησης τους (ΕΛΟ), στην κατηγορία του διεθνούς ΕΛΟ την 1η θέση πήρε ο Νίκος Πετράκης του Ο.Φ.Η. εξαργυρώνοντας την μεγάλη του νίκη επί του Γιώργου Μυλωνάκη με 2ο τον Γιάννη Κυριακάκη του Ο.Α.Α.Η. και 3η την Εβίτα Στρατήγη της Σ. Α. Γαζίου, ενώ στην κατηγορία του ελληνικού ΕΛΟ την 1η θέση πήρε ο Μάνος Καρύδης του Ο.Φ.Η. 2000 αποδεικνύοντας ότι έχει μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης με την κατάλληλη προπόνηση, με 2η την Μαίρη Κοντάκη του Ε.Γ.Ο.Η., και 3ο τον Παύλο Ηλιάκη του Ο.Α.Α.Η.

Καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν και οι άλλοι μικροί σκακιστές του Ο.Φ.Η. που έλαβαν μέρος του τουρνουά. Για παράδειγμα ο Γιώργος Παπαδάκης που έκανε ισοπαλία με την WFM Σλοβάκα Niki Varholakova συγκέντρωσε 4,5 βαθμούς όπως και ο δεκάχρονος Ηλίας Αγγελάκης του Ο.Φ.Η. 2000. Ο Μάνος Καρύδης του Ο.Φ.Η. 2000, ο Ανδρέας Λιανέρης του Ο.Φ.Η., ο Φώτης Καρύδης, ο Μάνος Πετράκης και ο εννιάχρονος Νίκος Κακάλης του Ο.Φ.Η. 2000 συγκέντρωσαν 4 βαθμούς. Τέλος ο Χρήστος Μπροκαλάκης, ο Γιάννης Κουβίδης του Ο.Φ.Η. 2000 και ο Γιάννης Λεβεντάκης του Ο.Φ.Η. πήραν 3 βαθμούς. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Νίκος Πετράκης, Μάνος Πετράκης, Φώτης Καρύδης, Μάνος Καρύδης και Ανδρέας Λιανέρης δεν αγωνίστηκαν στους τρεις πρώτους γύρους του τουρνουά.

Παρακάτω βλέπετε την τελική βαθμολογία του τουρνουά.
                                                                                        
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Β.
1
ΜΑΣΤΡΟΒΑΣΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Ε.Σ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
8,0
2
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
Σ.Ο. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
7,0
3
ΤΣΙΛΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Α.Ο. ΛΑΤΩ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
6,5
4
ΚΕΛΙΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
6,5
5
ANTIC DEJAN (SRB)
Ο.Φ.ΣΚΑΚΙΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ      
6,5
6
ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.
6,5
7
TOWNSEND M PAUL (ENG)

6,5
8
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο.Φ.Η.
6,0
9
ΜΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Σ.Ο. ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ
6,0
10
ΛΥΡΙΝΤΖΑΚΗΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ
Ο.Α.Α. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
6,0
11
ΣΙΔΕΡΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Γ.Σ.
6,0
12
GAMBACK BJORN (SWE)

6,0
13
ΣΤΕΦΑΝΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Σ.Α. ΓΑΖΙΟΥ
6,0
14
ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
Σ.Μ.Α.Ο. ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
6,0
15
ΜΠΡΑΣ ΕΜΑΝΟΥΗΛ
Ο.Φ.Η.
5,5
16
ΚΛΟΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Α.Σ. ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ
5,5
17
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
5,5
18
ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Α.Π.Ο. ΚΟΤΙΝΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ
5,5
19
VARHOLAKOVA NIKI (SVK)

5,5
20
ΑΝΔΡΩΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Σ.Α.Σ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ
5,5
21
ΚΟΛΟΜΒΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
Ο.Α.Α. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
22
ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Σ.Ο. ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ
5,0
23
ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Ο.Φ.Η. 2000
5,0
24
ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ο.Α.Α. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
25
ΣΑΝΔΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Α.Ο. ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ
5,0
26
VRBA MICHAL (SVK)

5,0
27
ΠΙΣΣΑΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Α.Ο. ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ
5,0
28
ΚΑΔΙΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο.Φ.Η.
5,0
29
ΔΕΣΠΟΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Α.Ο. ΛΑΤΩ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
5,0
30
ΒΑΓΙΩΝΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
Σ.Ο. ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ
5,0
31
ΣΕΡΠΕΤΣΙΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο.Φ.Η.
5,0
32
ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο.Φ.Η.
5,0
33
ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
Α.Σ. ΛΑΥΡΙΟΥ
5,0
34
ΒΙΤΣΑΞΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο.Φ.Η. 2000
5,0
35
ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Ο.Σ. ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ
5,0
36
ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Σ.Α. ΓΑΖΙΟΥ
4,5
37
ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Α.Σ. ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ
4,5
38
ΦΑΚΙΔΗΣ ΣΙΜΩΝ
Ο.Α.Α. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,5
39
ΠΡΕΔΕΥΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο.Φ.Η. 2000
4,5
40
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο.Φ.Η.
4,5
41
ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
Ο.Φ.Η. 2000
4,5
42
ΣΤΡΑΤΗΓΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Σ.Α. ΓΑΖΙΟΥ
4,5
43
ΜΟΣΧΟΒΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
Σ.Α. ΓΑΖΙΟΥ
4,0
44
ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Σ.Ο. ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ
4,0
45
ΣΕΡΠΕΤΣΙΔΑΚΗ ΕΥΑΝΘΙΑ
Ο.Φ.Η.
4,0
46
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ (CYP)

4,0
47
ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Α.Σ. ΛΑΥΡΙΟΥ
4,0
48
ΚΑΡΥΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Ο.Φ.Η. 2000
4,0
49
ΣΤΕΙΑΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
Ο.Α.Α. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
50
ΜΑΓΟΥΛΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Α.Ο. ΛΑΤΩ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
4,0
51
ΛΙΑΝΕΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Ο.Φ.Η.
4,5
52
ΚΟΝΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
Ε.Γ.Ο.Η.
4,5
53
ΚΑΡΥΔΗΣ ΦΩΤΗΣ
Ο.Φ.Η. 2000
4,0
54
ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Ο.Φ.Η. 2000
4,0
55
ΣΤΡΑΤΗΓΗ ΙΩΑΝΝΑ
Σ.Α. ΓΑΖΙΟΥ
4,0
56
ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Σ.Ο. ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ
4,0
57
ΤΣΕΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
Ο.Α.Α. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
58
ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝ. ΤΥΦΛΩΝ
4,0
59
ΚΑΚΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο.Φ.Η. 2000
4,0
60
ΜΑΓΟΥΛΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Α.Ο. ΛΑΤΩ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
3,5
61
ΗΛΙΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
Ο.Α.Α. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3,5
62
ΛΙΝΑΡΔΑΚΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ
Σ.Α. ΓΑΖΙΟΥ
3,5
63
ΣΥΝΤΙΧΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
Ε.Γ.Ο.Η.
3,5
64
ΜΠΡΟΚΑΛΑΚΗΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ο.Φ.Η. 2000
3,0
65
ΣΤΡΑΤΗΓΗ ΜΑΡΙΑ ΕΙΡΗΝΗ
Σ.Α. ΓΑΖΙΟΥ
3,0
66
ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΚΗ ΑΡΙΑΔΝΗ
Σ.Ο. ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ
3,0
67
ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
Σ.Α.ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ
3,0
68
ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ ΛΑΜΨΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Σ.Ο.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3,0
69
ΚΟΥΒΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ο.Φ.Η. 2000
3,0
70
ΒΙΤΣΑΞΑΚΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
Ο.Φ.Η.
3,0
71
ΣΤΕΙΑΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο.Α.Α. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3,0
72
ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ο.Φ.Η.
3,0
73
ΦΟΙΝΙΚΙΑΝΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ
Ο.Α.Α. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3,0
74
ΜΑΤΘΑΙΑΚΗ ΝΕΦΕΛΗ
Ο.Φ.Η.
3,0
75
ΠΑΠΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο.Α.Α. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
2,5
76
ΚΟΡΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο.Α.Α. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
2,0
77
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Σ.Α. ΓΑΖΙΟΥ
2,0
78
ΚΟΥΤΣΑΦΤΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
Σ.Ο.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
2,0
79
ΤΣΕΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Ο.Α.Α. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
2,0
80
ΚΑΠΑΝΤΑΓΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ
Σ.Α. ΓΑΖΙΟΥ
2,0
81
ΦΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο.Α.Α. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
1,0
82
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Σ.Α. ΓΑΖΙΟΥ
1,0


Περισσότερες λεπτομέρειες για την διοργάνωση με δημοσιευμένες τις περισσότερες παρτίδες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό στην θαυμάσια ιστοσελίδα της Σκακιστικής Ακαδημίας Γαζίου) (http://www.gazichess.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου