25/7/13

9ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΑΖΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27/7/2013 ΤΟ 9ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΑΖΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Το Σάββατο 27 Ιουλίου 2013 στις 17:30 ξεκινά στην αίθουσα συνεδριακών εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου “APOLLONIA BEACH RESORT & SPA ***** HOTEL στην περιοχή της Αμμουδάρας το 9ο Διεθνές Σκακιστικό τουρνουά Γαζίου – Ηρακλείου.

Το τουρνουά που διοργανώνεται για ένατο συνεχόμενο χρόνο από την Σκακιστική Ακαδημία Γαζίου, έχει γίνει θεσμός στα σκακιστικά δρώμενα της πόλης μας, και έχει συμβάλλει ιδιαίτερα στην ανάπτυξη του σκάκι στο Ηράκλειο τα τελευταία χρόνια. Αισθανόμαστε την υποχρέωση από αυτό εδώ το βήμα να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τον εμπνευστή αυτής της διοργάνωσης πρόεδρο της Σκακιστικής Ακαδημίας Γαζίου Χαράλαμπο Στεφανάτο. Νομίζουμε ότι είναι υποχρέωση όλων των ασχολούμενων με το σκάκι να ενισχύσουμε με όλες μας τις δυνάμεις το διεθνές τουρνουά της πόλης μας. Άλλωστε η συμμετοχή των σκακιστών και των σκακιστριών των αγωνιστικών και των προαγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου μας κρίνεται απαραίτητη και ως μέρος της προετοιμασίας τους ενόψει των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων της νέας περιόδου. 

Περισσότερες λεπτομέρειες για την διοργάνωση, πρόγραμμα, δηλώσεις συμμετοχής, έπαθλα στην αναλυτική προκήρυξη που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Σκακιστικής Ακαδημίας Γαζίου (http://www.gazichess.gr/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου