PopUp

1/7/18

Συμμετοχές του σκακιστικού Ο.Φ.Η. σε μεγάλες πανελλήνιες διοργανώσεις.


Πολλές επιτυχίες των σκακιστών του ΟΦΗ στο τουρνουά της Χερσονήσου.


Με την συμμετοχή 9 σκακιστών του Ο.Φ.Η. ξεκινούν την Τρίτη 3 Ιουλίου στο Ρίο της Αχαΐας τα Πανελλήνια νεανικά πρωταθλήματα για το 2018. Πρόκειται για τους Ηλία Αγγελάκη (Κ-16), Χρήστο Μπροκαλάκη (Κ-16), Γιάννη Κουβίδη (κ-14), Γιωργο Παπιδάκη (Κ-14), Αλέξανδρο Κοτσίνη (Κ-14), Νίκο Καζάκο (Κ-12), Δημήτρη Σακλαμπανάκη (Κ-10), Γιάννη Σερπετσιδάκη (Κ-10) και Γιώργο Γοραντωνάκη (Κ-8). Την αποστολή των σκακιστών του Ο.Φ.Η. συνοδεύει ο προπονητής της ομάδας μας FM Παναγιώτης Χριστοδούλου. Στη συνέχεια η ομάδα του Ο.Φ.Η. θα συμμετάσχει στην τελική φάση του Πανελλήνιου διασυλλογικού Κυπέλλου (final-8), όπου στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την κάτοχο του τίτλου και περυσινή πρωταθλήτρια Ελλάδος ομάδα του Σ.Ο. Καβάλας. Τέλος στις 10 Ιουλίου η ομάδα μας μπαίνει στη μάχη του πανελλήνιου ομαδικού πρωταθλήματος Α΄ Εθνικής όπου συμμετέχουν 34 ομάδες απ' όλη τη χώρα. Με την ομάδα του Ο.Φ.Η. θα αγωνιστούν οι παρακάτω σκακιστές: Ανδρέας Κελίρης, Nikita Morozov, Παναγιώτης Χριστοδούλου, Κυριάκος Βλάχος, Νίκος Παναγιωτάκος, Zuzana Cibickova, Εύα Σερπετσιδάκη, Νεφέλη Ματθαιάκη, Γιώργος Καδιάνης, Νίκος Σερπετσιδάκης και Νίκος Καζάκος.

Οι νεαροί σκακιστές του Ο.Φ.Η. διακρίθηκαν ιδιαίτερα στο διεθνές τουρνουά που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες στη Χερσόνησο κερδίζοντας για μια ακόμα φορά τις περισσότερες διακρίσεις από όλους τους συλλόγους του Ηρακλείου στις νεανικές κατηγορίες. Συγκεκριμένα ο Γιάννης Κουβίδης έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση κερδίζοντας 133 μονάδες ΕΛΟ και αναδείχτηκε πρώτος στην κατηγορία Κ-14, με δεύτερη την Ειρήνη Εργαζάκη που ήταν το πρώτο κορίτσι Κ-14 και κέρδισε 102 μονάδες ΕΛΟ, και τρίτο τον Αλέξανδρο Κοτσίνη. Επίσης στην κατηγορία Κ-10 πρώτευσε ο Δημήτρης Σακλαμπανάκης κερδίζοντας 39 μονάδες ΕΛΟ. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η εμφάνιση του οκτάχρονου Γιώργου Γοραντωνάκη που με τις νίκες που πέτυχε, με αποκορύφωμα αυτήν απέναντι σε Νορβηγό σκακιστή με ΕΛΟ 1802, θα ξεκινήσει την σκακιστική του καριέρα με ΕΛΟ 1340 ιδιαίτερα εντυπωσιακό για την ηλικία του.

Πολύ καλή απόδοση είχαν ακόμα οι Γιώργος Καδιάνης (+85 ΕΛΟ) παρά την αποχή του από προπονήσεις και αγώνες το τελευταίο διάστημα λόγω της συμμετοχής του με επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις, Μάνος Ροδιτάκης (+68 ΕΛΟ) που επιβεβαιώνει την εντυπωσιακή φετινή αγωνιστική του άνοδο, Νίκος Φραγκιαδάκης (+21 ΕΛΟ), Νίκος Σερπετσιδάκης, Γιώργος Παπιδάκης, Νεφέλη Ματθαιάκη, Ηλίας Αγγελάκης, Ουρανία Φραγκιαδάκη, και Μελίνα Καρούζου. Στο Β΄ γκρουπ του τουρνουά ο Μάριος Βουρλιωτάκης πήρε την δεύτερη θέση και η Ελένη Σακλαμπανάκη την πρώτη θέση στα κορίτσια. Στους αγώνες συμμετείχαν ακόμη από τους ενήλικες σκακιστές του Ο.Φ.Η. 2000 ο ΙΜ Τίμης Λυριντζάκης, ο Μανόλης Φραγκιαδάκης και ο Κοσμάς Κάβουρας.

Τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο το σκακιστικό τμήμα του ΟΦΗ θα οργανώσει camp εκμάθησης για αρχάριους και προχωρημένους κάθε Δευτέρα (4-8 μ.μ.), Τρίτη (5-8 μ.μ.) και Τετάρτη (4-8 μ.μ.) με τους Γιώργο Πρεδευτάκη και Στέλιο Βαρδάκη. Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο τηλέφωνο. 6951417031 (Γιώργος Πρεδευτάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου