PopUp

17/6/17

Τριήμερο σκακιστικών εκδηλώσεων του Ο.Φ.Η.


Ο Νίκος Παναγιωτάκος στην προπονητική ομάδα του Ο.Φ.Η.

Με την ευκαιρία του τέλους των προπονήσεων για την περίοδο 2016-2017 το σκακιστικό τμήμα του Ο.Φ.Η. διοργανώνει τις παρακάτω σκακιστικές εκδηλώσεις:
Την Τετάρτη 21 Ιουνίου και ώρα 9 μμ θα προβληθεί στο θερινό δημοτικό κινηματογράφο «Βηθλεέμ» ένα ντοκιμαντέρ διάρκειας περίπου 80 λεπτών από τη ζωή του σημερινού Παγκόσμιου Πρωταθλητή Μάγκνους Κάρλσεν, που αξίζει να το παρακολουθήσουν όλα τα παιδιά που ασχολούνται με το σκάκι και όχι μόνο.
Την Παρασκευή και το Σάββατο 23-24 Ιουνίου θα διεξαχθεί στην αίθουσα σκακιού του ΟΦΗ εσωτερικό τουρνουά RAPID 7 γύρων (χρόνος σκέψης 10 λεπτά + 5 δευτερόλεπτα ανά κίνηση), με ώρα έναρξης 5μμ, με ελεύθερη συμμετοχή όλων των σκακιστών των ακαδημιών του Ο.Φ.Η.

Ακόμη τους μήνες Ιούλιο – Αύγουστο θα λειτουργήσουν στην αίθουσα σκακιού του ΟΦΗ (Ισαύρων 93, δίπλα στη Θύρα 1 του κεντρικού γηπέδου του ΟΦΗ στα Καμίνια) καλοκαιρινά τμήματα για όσους επιθυμούν, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη (ώρες 16:00 – 20:30), καθώς και άλλες μέρες και ώρες ανάλογα με τις συμμετοχές. Περισσότερες πληροφορίες στους προπονητές Πρεδευτάκη Γιώργο (τηλ.6951417031), Βαρδάκη Στέλιο (τηλ.6978223278) και Ελευθεράκη Σταύρο (τηλ.6955505195).

Για τη νέα χρονιά ο σκακιστικός Ο.Φ.Η. προχωρά σε μια ακόμα μεγαλύτερη αναβάθμιση της ακαδημίας με καλύτερη οργάνωση των τμημάτων ανά ηλικιακό και αγωνιστικό επίπεδο, με σκοπό όλα τα παιδιά να διδαχθούν το σκάκι με τις πιο σύγχρονες μεθόδους, να το αγαπήσουν και να οδηγηθούν σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες σε αγωνιστικό επίπεδο. Η ομάδα των προπονητών θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο με τον ισχυρό σκακιστή του Ο.Φ.Η. Νίκο Παναγιωτάκο (ΕΛΟ 2115), ο οποίος είναι πτυχιούχος μαθηματικός, με μεγάλη προπονητική εμπειρία τα τελευταία χρόνια κυρίως σε παιδιά δημοτικού στην Αθήνα, ιδιαίτερα στην περιοχή της Κηφισιάς. Τα μαθήματα της νέας περιόδου θα αρχίσουν τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου