PopUp

7/3/17

Οι σκακιστές του Ο.Φ.Η. για μια ακόμη χρονιά κέρδισαν με διαφορά τις περισσότερες διακρίσεις (πρώτες θέσεις, μετάλλια και προκρίσεις) στα ατομικά σχολικά Ανατολικής Κρήτης 2017.

Στην πρώτη θέση από τον Ο.Φ.Η. ο Νίκος Σερπετσιδάκης, ο Ανδρέας Λιανέρης, ο Γιώργος Παπιδάκης, η Άννα-Μαρία Χαλκιαδάκη, ο Στέλιος Μαλλιαράκης, ο Νίκος Καζάκος, ο Γιώργος Τερζάκης και η Αναστασία Αναστασάκη.
Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΟΡΙΑ
Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ
Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΟΡΙΑ


Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ







ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓΟΡΙΑ





Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΟΡΙΑ
Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ
Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ
Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ
Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ





ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Με πολύ ικανοποιητικό αριθμό συμμετοχών που πλησίασαν τις 300 έγιναν το Σαββατοκύριακο 18-19 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Γουρνών στις Γούρνες Ηρακλείου τα ατομικά σχολικά πρωταθλήματα Ανατολικής Κρήτης για το 2017. Τους αγώνες  διοργάνωσαν ο Ο.Α.Α.Η., ο Σ.Ο.Η., η Σκακιστική Ακαδημία Χερσονήσου (Σ.Α.Χ.), σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κρήτης (Ε.Σ.Σ.Κ.), την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Χερσονήσου, τον Δήμο Χερσονήσου, την Περιφέρεια Κρήτης και την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Χορηγός φιλοξενίας της αίθουσας των αγώνων ήταν το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης (Δ.Ε.Κ.Κ.). Παρά το ότι οι διοργανωτές δεν είχαν στην διάθεση τους την μια από τις τρεις αίθουσες του Εκθεσιακού Κέντρου οι αγώνες στέφθηκαν από οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία καθώς για μια ακόμα φορά αποδείχτηκε ότι ο συγκεκριμένος χώρος είναι ιδανικός για σχολικούς σκακιστικούς αγώνες. Πρέπει να σημειώσουμε την πολύ σημαντική αναγγελία του Δημάρχου Χερσονήσου για την διεξαγωγή ενός μεγάλου διεθνούς τουρνουά παράλληλα με το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εθνικών ομάδων που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Creta Maris της Χερσονήσου το φθινόπωρο του 2017 και συγκεκριμένα από 27/10/2017 έως 7/11/2017. Στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα συμμετάσχουν οι σημαντικότεροι  Ευρωπαίοι σκακιστές μεταξύ των οποίων πιθανότατα και ο παγκόσμιος πρωταθλητής Νορβηγός Magnus Carlsen.

Αν και στα σχολικά πρωταθλήματα τα παιδιά εκπροσωπούν το σχολείο τους και όχι τον σύλλογο τους θα ήταν παράλειψη μας να μην αναφέρουμε τις σημαντικές επιτυχίες των παιδιών που προέρχονται από τα σκακιστικά σωματεία του Ο.Φ.Η. και του Ο.Φ.Η. 2000 που πήραν με διαφορά τις περισσότερες πρώτες θέσεις (8 σε σύνολο 21), τα περισσότερα μετάλλια (35 σε σύνολο 75) και τις περισσότερες προκρίσεις (44 σε σύνολο 115) από τους άλλους συλλόγους της Ανατολικής Κρήτης. Ο μεγάλος αριθμός των διακρίσεων κάθε χρόνο από πλευράς του σκακιστικού Ο.Φ.Η., είναι το αποτέλεσμα της πολύ σοβαρής δουλειάς που γίνεται από τους προπονητές του συλλόγου μας τον FM Παναγιώτη Χριστοδούλου, τον Fide instructor Σταύρο Λυράκη και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στον Γιώργο Πρεδευτάκη που μαζί με τον Στέλιο Βαρδάκη, τον Γιάννη Χαλκιά, τον Σταύρο Ελευθεράκη και τον Σταύρο Κωνσταντινομανωλάκη που έχουν αναλάβει τον πολύ σημαντικό τομέα της διάδοσης του σκακιού στα σχολεία της πόλης του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα πρώτευσαν από πλευράς Ο.Φ.Η., ο Νίκος Σερπετσιδάκης στα αγόρια της Γ Γυμνασίου, ο Ανδρέας Λιανέρης στα αγόρια της Β Γυμνασίου, ο Γιώργος Παπιδάκης στα αγόρια της ΣΤ Δημοτικού, η Άννα Μαρία Χαλκιαδάκη από τις Μοίρες στα κορίτσια της Ε Δημοτικού, ο Στέλιος Μαλλιαράκης στα αγόρια της Ε Δημοτικού, ο Νίκος Καζάκος με το απόλυτο των 7 νικών σε ισάριθμους αγώνες στα αγόρια της Δ Δημοτικού, ο Γιώργος Τερζάκης στα αγόρια της Β Δημοτικού και η Αναστασία Αναστασάκη στα κορίτσια της Α Δημοτικού. Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Σερπετσιδάκης συμπλήρωσε εννέα συνεχόμενες πρωτιές σε σχολικούς αγώνες Ανατολικής Κρήτης, ο Παπιδάκης πέντε και ο Μαλλιαράκης τέσσερεις. Μεγαλύτερη σημασία όμως από όλες τις πρωτιές έχει αυτή της εντεκάχρονης Άννας Μαρίας Χαλκιαδάκη από τις Μοίρες που χωρίς να προπονείται σε σύλλογο κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση αποδεικνύοντας ότι η περυσινή της επιτυχία με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου δεν ήταν καθόλου τυχαία. Η μεγάλη διάκριση της Άννας Μαρίας είναι δείγμα της πολύ καλής δουλειάς του προπονητή μας Στέλιου Βαρδάκη στο σχολείο των Μοιρών.

Τις άλλες πρώτες θέσεις πήραν 3 οι σκακιστές του νεοσύστατου Π.Ο.Α. με την Στέλλα Φοινικιανάκη στα κορίτσια της ΣΤ Δημοτικού, την Δανάη Κοτσυφάκη στα κορίτσια της Δ Δημοτικού, και τον Γιώργο Κλάδο στα αγόρια των νηπιαγωγείων, που δείχνουν ότι ο Κώστας Εμμανουηλίδης οδηγεί τους μικρούς σκακιστές του συλλόγου του Ατσαλένιου σε σημαντικές διακρίσεις, 2 οι σκακιστές του Ο.Α.Α.Η. με τον Στράτο Κουτσάφτη στα αγόρια της Α Γυμνασίου και τον Στέλιο Τζωρμπατζάκη στα αγόρια της Γ Δημοτικού, 2 οι σκακιστές του Λέων Κάντια με την Τόνια Δαγκωνάκη στα κορίτσια των Λυκείων και την Άσπα Δαγκωνάκη στα κορίτσια της Β Γυμνασίου, 2 οι σκακιστές του Λατώ Αγίου Νικολάου, με την Καλλιόπη Ορφανάκη στα κορίτσια της Β Δημοτικού και τον Δημήτρη Χωραφά στα αγόρια της Α Δημοτικού, 1 οι σκακιστές του Ο.Α.Χανίων με τον Άγγελο Μοσχοβάκη στα αγόρια των Λυκείων, 1 οι σκακιστές των Νέων Ηροδότου με την Κωνσταντίνα Ηγουμενάκη στα κορίτσια της Α Γυμνασίου, 1 οι σκακιστές του Ε.Γ.Ο.Η. με την Ασημένια Τσαπάκη στα κορίτσια της Γ Δημοτικού και 1 που δεν γνωρίζουμε αν προέρχεται από κάποιο σύλλογο την Χριστίνα Παναγιωτάκη στα κορίτσια των νηπιαγωγείων. Δυστυχώς δεν είχαμε καθόλου συμμετοχές στα κορίτσια της Γ Γυμνασίου.

Από τους άλλους σκακιστές του Ο.Φ.Η. και του Ο.Φ.Η. 2000 που πήραν μέρος τους αγώνες διακρίθηκαν ιδιαίτερα παίρνοντας την δεύτερη θέση στις κατηγορίες τους, ο Ηλίας Αγγελάκης στα αγόρια της Β Γυμνασίου, η Νεφέλη Ματθαιάκη στα κορίτσια της Α Γυμνασίου, ο Γιάννης Κουβίδης στα αγόρια της Α Γυμνασίου, η Μαρία Καπνιστού στα κορίτσια της ΣΤ Δημοτικού, ο Μιχάλης Λεκάκης στα αγόρια της Ε Δημοτικού, ο Γιάννης Σερπετσιδάκης στα αγόρια της Γ Δημοτικού, η Κατερίνα Γιαννακάκη στα κορίτσια της Α Δημοτικού, η Μελίνα Χαριτάκη στα κορίτσια των νηπιαγωγείων και ο Αλέξανδρος Χριστοδουλάκης στα αγόρια των νηπιαγωγείων. Την τρίτη θέση στις κατηγορίες τους πήραν η Διονυσία Μπαντά στα κορίτσια της Α Γυμνασίου, η Ειρήνη Εργαζάκη στα κορίτσια της ΣΤ Δημοτικού, ο Νίκος Φραγκιαδάκης στα αγόρια της Ε Δημοτικού, η Μελίνα Καρούζου στα κορίτσια της Δ Δημοτικού, ο Σήφης Λιανέρης στα αγόρια της Γ Δημοτικού, η Ελένη Σακλαμπανάκη στα κορίτσια της Β Δημοτικού, ο Γιάννης Μανιός στα αγόρια της Β Δημοτικού, η Μαρένα Καλαϊτζάκη στα κορίτσια της Α Δημοτικού και ο Αντώνης Καλαιτζάκης στα αγόρια των νηπιαγωγείων. Στην τρίτη θέση ισοβάθμησαν επίσης ο Βασίλης Δαμιανάκης στα αγόρια της Γ Γυμνασίου, η Ιωάννα Μακρή στα κορίτσια της Ε Δημοτικού, η Μαριάννα Μαθιουδάκη και η Ουρανία Φραγκιαδάκη στα κορίτσια της Γ Δημοτικού, ο Δημήτρης Σακλαμπανάκης, ο Νικόλας Αργυριάδης, ο Νικήτας Ψυκάκος και ο Γιάννης Αμορανίτης στα αγόρια της Γ Δημοτικού και η Εργίνα Αναστασάκη στα κορίτσια των νηπιαγωγείων.

Την πρόκριση για τους παγκρήτιους αγώνες πήραν ακόμα ο Μάνος Ξηρουχάκης στα αγόρια της Γ Γυμνασίου, ο Νίκος Κακάλης και ο Αλέξανδρος Κοτσίνης στα αγόρια της Α Γυμνασίου, ο Ιάσωνας Σταμαθιουδάκης στα αγόρια της ΣΤ Δημοτικού, ο Αντώνης Τσαγκαράκης και ο Γιώργος Γιαννακάκης στα αγόρια της Ε Δημοτικού, ο Μάνος Ροδιτάκης και ο Θέμης Μανιός στα αγόρια της Δ Δημοτικού, ο Φοίβος Χαρωνίτης και ο Γιάννης Ψυκάκος στα αγόρια της Β Δημοτικού, ο Άγγελος Δασκαλάκης και ο Μαρίνος Ασλάνης στα αγόρια της Α Δημοτικού και ο Γιώργος Κατσίκας με τον Νίκο Παπαδάκη στα αγόρια των νηπιαγωγείων. Τέλος πολύ καλή εμφάνιση και πολύ κοντά στην πρόκριση βρέθηκαν ο Μιχάλης Κατσούλης στα αγόρια της ΣΤ Δημοτικού, ο Βασίλης Αναστασάκης και ο Γιάννης Χριστινάκης στα αγόρια της Δ Δημοτικού, ο Αγαθάγγελος Τσαγκαράκης και ο Μάνος Καλαϊτζάκης στα αγόρια της Β Δημοτικού και ο Γιάννης Κατσίκας με τον Μιχάλη Ζάρακα στα αγόρια της Α Δημοτικού. Αξίζουν να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες για την προσπάθεια τους ιδιαίτερα σε αυτά που δεν προπονούνται σε συλλόγους και για τα οποία ο ανταγωνισμός με τα παιδιά των συλλόγων είναι σχετικά άνισος.

Στη συνέχεια βλέπουμε τα 9 πρώτα αγόρια και τα 3 πρώτα κορίτσια κάθε κατηγορίας που προκρίθηκαν για τους παγκρήτιους ατομικούς σχολικούς αγώνες που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Theartemis Palace, στο Ρέθυμνο. Η προκήρυξη με αναλυτικές πληροφορίες για τα παγκρήτια σχολικά υπάρχει στην ιστοσελίδα της Ε.Σ.Σ.Κ. (www.essk.gr). Θυμίζουμε ότι αν στην τελική δωδεκάδα της βαθμολογίας κάθε τάξης βρίσκονται παραπάνω από τρία κορίτσια τότε και τα κορίτσια αυτά όπως η Κατερίνα Τσαπάκη και η Αριάδνη Κουτσουράκη έχουν προκριθεί στα παγκρήτια σχολικά. Στις παρακάτω λίστες υπάρχουν τα αγόρια και τα κορίτσια που ισοβάθμησαν στην τρίτη θέση της κατηγορίας τους και πήραν χάλκινο μετάλλιο. Σημειώνουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής στα παγκρήτια σχολικά αποκτούν ανεξάρτητα πρόκρισης, όλοι οι σκακιστές που αγωνίστηκαν στα παγκρήτια ομαδικά σχολικά που έγιναν στο Ηράκλειο στο 2ο Δημοτικό σχολείο Βουτών την Κυριακή 5 Μαρτίου. Επίσης όλοι οι μαθητές των Νηπιαγωγείων και των Λυκείων που επιθυμούν, μπορούν να αγωνιστούν στα παγκρήτια σχολικά ανεξάρτητα πρόκρισης και συμμετοχής στους αγώνες Ανατολικής ή Δυτικής Κρήτης.

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Κλάδος Γιώργος
Ροδομηλιά
7,0
2
Χριστοδουλάκης Αλέξανδρος

5,0
3
Καλαϊτζάκης Αντώνιος
Μικρό Εργαστήρι
3,5
4
Θεοδωράκης Μανώλης

2,0
5
Κατσίκας Γιώργος

2,0
6
Παπαδάκης Νίκος

1,5
7
Παπαντωνάκης Γιώργος

1,0

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Παναγιωτάκη Χριστίνα

6,0
2
Χαριτάκη Μελίνα

3,0
3
Τσιούκα Μαίρη
12ο Νηπιαγωγείο Ηρακλείου
2,0
4
Αναστασάκη Γεωργία

2,0

Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Χωραφάς Δημήτριος
4ο Αγ. Νικολάου
6,0
2
Φαρσάρης Χαράλαμπος

5,5
3
Μαράκης Μάξιμος

5,0
4
Γραμμένος Σπύρος
2ο Βουτών
4,0
5
Δασκαλάκης Άγγελος
17ο ΔΣ Ηρακλείου
4,0
6
Μαστοράκης Γιάννης

4,0
7
Ασλάνης Μαρίνος
Αρκαλοχώρι
4,0
8
Χουρδάκης Γιώργος
47ο Ηρακλείου
3,5
9
Μανδαλάκης Δημήτρης

3,5

Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Αναστασάκη Αναστασία
47ο Ηρακλείου
6,0
2
Γιαννακάκη Αικατερίνη
4ο-50ο Ηρακλείου
5,0
3
Καλαϊτζάκη Μαρένα
25ο-27ο Ηρακλείου
3,0

Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Τερζάκης Γεώργιος
56ο Ηρακλείου
6,5
2
Πιτσώκος Βασίλειος
37ο Ηρακλείου
5,5
3
Μανιός Ιωάννης
53ο Ηρακλείου
5,5
4
Γιαλύτης Αρίσταρχος

5,0
5
Βάρδας Μιχαήλ
3ο Αγίου Νικολάου
5,0
6
Μαρνέλλος Γεώργιος
4ο Αγίου Νικολάου
5,0
7
Αφορδακός Μιχαήλ

5,0
8
Χαρωνίτης Φοίβος

5,0
9
Ψυκάκος Ιωάννης
2ο-5ο Νέας Αλικαρνασσού
5,0

Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Ορφανάκη Καλλιόπη
4ο Αγίου Νικολάου
5,5
2
Κοζύρη Αικατερίνη
Αγίου Νικολάου
5,0
3
Σακλαμπανάκη Ελένη
49ο Ηρακλείου
5,0

Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Τζωρμπατζάκης Στέλιος
47ο Ηρακλείου
6,0
2
Σερπετσιδάκης Ιωάννης
Μποδοσάκειο Ηρακλείου
6,0
3
Λιανέρης Σήφης
37ο Ηρακλείου
5,0
4
Σακλαμπανάκης Δημήτρης
49ο Ηρακλείου
5,0
5
Κουτάντος Εμμανουήλ
4ο Αγίου Νικολάου
5,0
6
Αργυριάδης Νικόλαος
37ο Ηρακλείου
5,0
7
Καβλεντάκης Μιχάλης
47ο Ηρακλείου
5,0
8
Τουτουδάκης Άγγελος
2ο Αγ. Νικολάου
5,0
9
Αργυρόπαιδας Εμμανουήλ

5,0
10
Ψυκάκος Νικήτας
2ο-5ο Νέας Αλικαρνασσού
5,0
11
Αμορανίτης Ιωάννης
1ο Γαζίου
5,0

Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Τσαπάκη Ασημένια
5ο Ηρακλείου
7,0
2
Χαριτάκη Μαρία

5,0
3
Φοινικιανάκη Αικατερίνη
14ο Ηρακλείου
4,0
4
Μαθιουδάκη Μαριάννα
24o Ηρακλείου
4,0
5
Φραγκιαδάκη Ουρανία
46ο Ηρακλείου
4,0

Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Καζάκος Νικόλαος
2ο Βουτών
7,0
2
Φαρσάρης Μιχάλης
47ο Ηρακλείου
6,0
3
Βερβερίδης Χρήστος
47ο Ηρακλείου
5,5
4
Ροδιτάκης Εμμανουήλ
7ο Ηρακλείου
5,0
5
Αλεξανδράκης Νάσος
2ο Βουτών
5,0
6
Τσαλίκος Ορέστης Ελευθέριος
4ο Αγ. Νικολάου
5,0
7
Μανιός Θεμιστοκλής
53ο Ηρακλείου
5,0
8
Διαμαντής Άγγελος
47ο Ηρακλείου
5,0
9
Μαράκης Παναγιώτης
19o Ηρακλείου
5,0

Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Κοτσυφάκη Δανάη
30ο Ηρακλείου
5,5
2
Χαριτάκη Ειρήνη

5,0
3
Καρούζου Ανδρονίκη-Μελίνα
15ο Ηρακλείου
4,5

Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Μαλλιαράκης Στυλιανός
6o Ηρακλείου
6,0
2
Λεκάκης Μιχάλης
4ο-50ο Ηρακλείου
6,0
3
Φραγκιαδάκης Νικόλαος
9o Ηρακλείου
6,0
4
Τσαγκαράκης Αντώνιος
56ο Ηρακλείου
5,0
5
Βάρδας Δημήτριος
3ο Αγίου Νικολάου
4,5
6
Λαντζουράκης Νίκος

4,5
7
Φαραζάκης Ιωάννης
31ο Ηρακλείου
4,5
8
Βαβουράκης Νίκος
53ο Ηρακλείου
4,5
9
Γιαννακάκης Γιώργος
4ο-50ο ΔΣ Ηρακλείου
4,0

Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Χαλκιαδάκη Άννα - Μαρία
1ο Μοιρών
4,0
2
Βητοπούλου Μυρτώ
5ο Ηρακλείου
3,5
3
Άρχου Νεφέλη

3,0
4
Μακρή Ιωάννα
32ο Ηρακλείου
3,0

ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Παπιδάκης Γεώργιος
Παγκρήτιο Εκπ. Ηρακλείου
6,5
2
Γεωργακάκης Μιχαήλ
54ο Ηρακλείου
5,5
3
Αλεξανδράκης Γεώργιος
2ο Βουτών
5,0
4
Βασιλάκης Μάριος
53ο Ηρακλείου
4,5
5
Οικονομάκης Θεοδωρής
5ο
4,0
6
Μυρωνάκης Μανόλης
54ο Ηρακλείου
4,0
7
Χατζηδάκης Εμμανουήλ
53ο Ηρακλείου
4,0
8
Σταμαθιουδάκης Ιάσωνας
35ο Ηρακλείου
3,5

ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Φοινικιανάκη Στυλιανή
14ο Ηρακλείου
5,0
2
Καπνιστού Μαρία
Ευρωπαϊκό Ηρακλείου
4,5
3
Εργαζάκη Ειρήνη
19ο Ηρακλείου
4,5
4
Τσαπάκη Αικατερίνη
5ο Ηρακλείου
4,0

Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Κουτσάφτης Ευστράτιος Παναγιώτης
Ηρακλείου
6,5
2
Κουβίδης Ιωάννης
2ο Ηρακλείου
5,5
3
Κουτσουράκης Ιωάννης
3ο Ηρακλείου
5,0
4
Βλατάς Δημήτρης
Ηρακλείου
4,5
5
Κοζύρης Ηλίας
Αγίου Νικολάου
4,0
6
Κακάλης Νικόλαος
Ηρακλείου
3,5
7
Τσαπάκης Μιχάλης
Ηρακλείου
3,5
8
Κοτσίνης Αλέξανδρος
Ηρακλείου
3,5

Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Ηγουμενάκη Κωνσταντίνα
3ο Ηρακλείου
4,0
2
Ματθαιάκη Νεφέλη
3ο Ηρακλείου
4,0
3
Μπαντά Διονυσία
Ηρακλείου
3,5
4
Κουτσουράκη Αριάδνη
3ο Ηρακλείου
3,0

Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Λιανέρης Ανδρέας
3ο Γυμνάσιο Ηρακλείου
3,5
2
Αγγελάκης Ηλίας
3ο Γυμνάσιο Ηρακλείου
3,0

Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Δαγκωνάκη Ασπασία
2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου
4,5
2
Σαριδάκη Μαρία
Καλλιτ. Γυμνάσιο Ηρακλείου
3,5

Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Σερπετσιδάκης Νικόλαος
2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου
5,0
2
Μαγουλιανός Νικόλαος
2ο Γυμνάσιο Αγίου Νικολάου
4,0
3
Μπαρούτης Γιώργος
7ο Γυμνασίου Ηρακλείου
3,0
4
Δαμιανάκης Βασίλης
4ο Γυμνασίου Ηρακλείου
3,0
5
Ξηρουχάκης Εμμανουήλ
7ο Γυμνασίου Ηρακλείου
2,0
6
Κωστάκης Μιχαήλ
1ο Γυμνάσιο Ηρακλείου
2,0
7
Καστανάκης Μιχαήλ
Μουσικό Γυμν, Ηρακλείου
1,0

ΛΥΚΕΙΑ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Μοσχοβάκης Άγγελος
Λύκειο Γαζίου
7,0
2
Σαριδάκης Νικόλαος
Λύκειο Ηρακλείου
4,0
3
Μαρντογιάν Αραράτ
Γυμνάσιο Χερσονήσου
3,5
4
Λάμας Σπύρος

3,5
5
Μελεσσανάκης Αλέξανδρος

3,5
6
Λάμας Άγγελος

1,0

ΛΥΚΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Δαγκωνάκη Αντωνία
2ο ΕΠΑΛ Ηρακλείου
4,0

1 σχόλιο:

  1. Έχω ένα κεφάλαιο των 6.950.000€ θα χρησιμοποιηθεί για τη χορήγηση βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων ειδικών δανείων από το 3000 έως 500.000€ σε οποιονδήποτε θέλει σοβαρή και ειλικρινής για αυτό το δάνειο. 3 συμφέρον% ετησίως, ανάλογα με το δάνεισε ποσό, επειδή είναι ιδιαίτερα δεν θέλω να παραβιάζουν το νόμο τοκογλυφίας. Μπορείτε να ξεπληρώσετε σε 5 έως 25 ετών κατ 'ανώτατο όριο, ανάλογα με το δάνεισε ποσό. Είναι στο χέρι σας να τις μηνιαίες πληρωμές.
    Επικοινώνησε μαζί μου με e-mail το οποίο είναι: finansoldgroup@gmail.com

    Εν αναμονή διαβάσετε Είστε βέβαιοι ότι ενέκρινε τις καλύτερες ευχές μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή