17/1/17

Πρωταθλητής Ελλάδος ο Ανδρέας Κελίρης του Ο.Φ.Η.

Την πρώτη του μεγάλη επιτυχία με τα «χρώματα» του Ο.Φ.Η. πέτυχε ο νεότερος Έλληνας γκράνμαιτρ Ανδρέας Κελίρης, ο οποίος πήρε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών μέχρι 20 ετών. Η παραπάνω διάκριση δίνει την πρόκριση στον σκακιστή του Ο.Φ.Η. για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών και για το Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Ανδρών του 2017. Επίσης δίνει τη δυνατότητα στον Ανδρέα να πάρει το μπόνους του 10% στις προσεχείς Πανελλήνιες εξετάσεις, όπου θα διαγωνιστεί ως μαθητής της Γ΄ τάξης του 2ου Λυκείου Ηρακλείου. 

Οι αγώνες έγιναν στα Χανιά από 2 έως 8 Ιανουαρίου με τη συμμετοχή 49 σκακιστών από όλη την Ελλάδα και μεταξύ αυτών συμμετείχαν ακόμη από το Ηράκλειο και από τον Ο.Φ.Η. ο δεκαπεντάχρονος Νίκος Σερπετσιδάκης και ο δεκαεπτάχρονος Νικόλας Βιτσαξάκης, που συγκέντρωσαν 5 βαθμούς με αρκετά ικανοποιητική απόδοση. O Ανδρέας Κελίρης πήρε την πρώτη θέση με 7,5 βαθμούς και ακολούθησε στην δεύτερη θέση ο φίντεμαιτρ Ευγένειος Ιωαννίδης του Σ.Ο.Καβάλας με 7 βαθμούς και στην τρίτη ο επίσης φίντεμαιτρ Γιάννης Σταθόπουλος του Α.Μ.Ε.Σ. Νέας Ερυθραίας με 6,5 βαθμούς. Με τους ίδιους βαθμούς ακολούθησαν στην τέταρτη θέση ο Γιάννης Τσεκμές του Σ.Ο. Ξάνθης και στην πέμπτη με πολύ καλή απόδοση ο Χανιώτης Σταύρος Φυντριλάκης της Κάϊσσα Χανίων. Από τους άλλους σκακιστές της Κρήτης ξεχώρισε ο δεκαπεντάχρονος Νίκος Γεωργακόπουλος της Σ.Α.Χανίων που πήρε την έβδομη θέση με 6 βαθμούς.

Στο αντίστοιχο πρωτάθλημα νέων γυναικών που διεξήχθη παράλληλα με τη συμμετοχή 26 σκακιστριών, νικήτρια αναδείχτηκε η Χανιώτισσα Ευαγγελία Πετράκη της Κάϊσσα Χανίων με 7 βαθμούς που επανέλαβε την επιτυχία του 2015 όταν είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος στα κορίτσια κάτω των 16 ετών. Με τους ίδιους βαθμούς ακολούθησαν στην δεύτερη θέση η επίσης Χανιώτισσα δωδεκάχρονη Ευαγγελία Καραβιτάκη της Σ.Α.Χανίων, που ήταν η μεγάλη αποκάλυψη των αγώνων ξεδιπλώνοντας για μια ακόμα φορά το πλούσιο σκακιστικό της ταλέντο, και στην τρίτη η Αμαλία Κουτσίδη της Σκακιστικής Επικοινωνίας Ηρακλείου Αττικής. Στην τέταρτη θέση είχαμε άλλη μια σκακίστρια από τα Χανιά την Ανθή Βοζινάκη της Σ.Α.Χανίων που συγκέντρωσε 6 βαθμούς. Από το Ηράκλειο την καλύτερη εμφάνιση έκανε  η Εβίτα Στρατήγη η οποία θα αγωνίζεται από το 2017 στον Ο.Α.Χανίων που πήρε την έβδομη θέση με 5 βαθμούς.  Στους αγώνες των κοριτσιών συμμετείχαν ακόμη από το Ηράκλειο η δωδεκάχρονη Στέλλα Φοινικιανάκη του Π.Ο.Α. που συγκέντρωσε 4,5 βαθμούς και η Ίριδα Βιτσαξάκη του Ο.Φ.Η. που συγκέντρωσε 4 βαθμούς.

2 σχόλια:

  1. Tại Việt Nam đang có một siêu dự án 2017 Chung cư imperia sky garden sắp ra mắt sẽ làm điên đảo thị trường Chung cu ha noi giới đầu tư sục sôi tìm hiểu về dự án hot này, được biết dự án nằm tại vị trí 243 minh khai thuộc hệ thống Chung cư hai bà trưng, nơi đây từ lâu đã là phố xá sầm uất nhất Hà Nội, bên cạnh đó Chung cư cầu giấyChung cư thanh xuân cũng mọc lên vô vàn dự án cao cấp.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω ένα κεφάλαιο των 6.950.000€ θα χρησιμοποιηθεί για τη χορήγηση βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων ειδικών δανείων από το 3000 έως 500.000€ σε οποιονδήποτε θέλει σοβαρή και ειλικρινής για αυτό το δάνειο. 3 συμφέρον% ετησίως, ανάλογα με το δάνεισε ποσό, επειδή είναι ιδιαίτερα δεν θέλω να παραβιάζουν το νόμο τοκογλυφίας. Μπορείτε να ξεπληρώσετε σε 5 έως 25 ετών κατ 'ανώτατο όριο, ανάλογα με το δάνεισε ποσό. Είναι στο χέρι σας να τις μηνιαίες πληρωμές.
    Επικοινώνησε μαζί μου με e-mail το οποίο είναι: finansoldgroup@gmail.com

    Εν αναμονή διαβάσετε Είστε βέβαιοι ότι ενέκρινε τις καλύτερες ευχές μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή