PopUp

29/9/16

Ο Ο.Φ.Η. διοργανώνει το 2ο τουρνουά ράπιντ της Ε.Σ.Σ.Κ για το 2016.

Το σκακιστικό τμήμα του Ο.Φ.Η. σε συνεργασία με την Ε.Σ.Σ.Κ. την Περιφέρεια Κρήτης - Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και τον Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. του Δήμου Ηρακλείου διοργανώνει την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο, το 2ο τουρνουά του Παγκρήτιου Ατομικού Πρωταθλήματος Ράπιντ 2016. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο GALAXY, που είναι και χορηγός της διοργάνωσης, με ώρα έναρξης στις 11:00 το πρωί.

Δικαίωμα συμμετοχής : Σκακιστές και σκακίστριες ανεξαρτήτως ηλικίας.
Δηλώσεις συμμετοχής : Μέχρι τις 20:00 του Σαββάτου 1 Οκτωβρίου στον Σταύρο Λυράκη στο τηλέφωνο 6977358312 και στον Γιώργο Σερπετσιδάκη στο τηλέφωνο 6944802541 ή στα email slyrakis@gmail.com και serpets@ath.forthnet.gr.
Σύστημα αγώνων: Ελβετικό 7 γύρων   
Πρόγραμμα αγώνων : 1ος γύρος 11.00 και οι υπόλοιποι συνεχόμενοι ανά 35’-40’ περίπου. Η λήξη των αγώνων αναμένεται γύρω στις 15:30.  Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να βρίσκονται στον χώρο των αγώνων μισή ώρα πριν από την έναρξη. Ενδεχομένη καθυστέρηση στην άφιξη μπορεί να μην επιτρέψει την συμμετοχή του σκακιστή στον 1ο γύρο.
Χρόνος σκέψης : 10 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα για κάθε κίνηση για όλη την παρτίδα για κάθε παίκτη.
Παράβολο συμμετοχής : 10 ευρώ.

Περισσότερες λεπτομέρειες για δηλώσεις συμμετοχής και συνολικά για την διοργάνωση στην αναλυτική προκήρυξη που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ε.Σ.Σ.Κ (www.essk.gr).

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητοί Χαίρετε.
    Είμαι μια διεθνής δανειστή που αναγνωρίζεται σε όλες τις ηπείρους.
    Έχω τη φιλοδοξία να βοηθήσει όλους τους ανθρώπους σε οικονομικές δυσκολίες.
    Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με email για περισσότερες πληροφορίες.
    E-mail: leferfrancisjean@gmail.com
    Με εκτίμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή