PopUp

8/9/16

Έναρξη προπονήσεων στο σκακιστικό τμήμα του Ο.Φ.Η.

Ο FM Παναγιώτης Χριστοδούλου στην προπονητική ομάδα του σκακιστικού Ο.Φ.Η.

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ξεκινά και πάλι τη λειτουργία του το σκακιστικό τμήμα του Ο.Φ.Η. Οι προπονήσεις ξεκινούν τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, ενώ οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή τις ώρες 4-8 μ.μ., στην αίθουσα σκακιού του Ο.Φ.Η. στην οδό Ισαύρων 93 (δίπλα στη Θύρα 1 του κεντρικού  γηπέδου του Ο.Φ.Η. στα Καμίνια).

Από φέτος το επιτελείο των προπονητών του τμήματος ενισχύθηκε με τον FIDE MAITR Παναγιώτη Χριστοδούλου, ο οποίος σε συνεργασία με τον Σταύρο Λυράκη, τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τον Μανόλη Φραγκιαδάκη, θα αναλάβουν το κύριο βάρος των μεθοδικών προπονήσεων των αθλητών της ομάδας. Ο νέος προπονητής του Ο.Φ.Η. Παναγιώτης Χριστοδούλου, εκτός από την αδιαμφισβήτητη σκακιστική του αξία, πήρε τον τίτλο του FIDE MASTER το 2014, έχει μεγάλη προπονητική εμπειρία σε όλες τις ηλικίες και έχει συνεργαστεί τα τελευταία χρόνια με τα σκακιστικά σωματεία Σ.Ο.Κορυδαλλού με μεγάλη παράδοση στο νεανικό σκάκι, Φοίβο Πειραιά και με την σκακιστική ομάδα των Μεγάρων Α.Ο. Ωρίων καθώς επίσης και με αρκετά σχολεία στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Επίσης έχει προσφέρει ανάλυση και προπονητική υποστήριξη σε κορυφαίους Έλληνες σκακιστές.

Όλη η σκακιστική ομάδα του Ο.Φ.Η. απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ομοσπονδιακό Μαιτρ Στέφανο Γρατσέα, που επί 22 χρόνια ήταν επικεφαλής προπονητής του σωματείου μας, συμβάλλοντας στις εξαιρετικές επιτυχίες των αθλητών μας.  Ένα μικρό πρόβλημα υγείας δεν του επιτρέπει να συνεχίσει ως επικεφαλής προπονητής της ομάδας μας, αλλά ελπίζουμε να μας βοηθήσει με την μεγάλη πείρα του στο μέλλον όπου και όπως αυτός επιθυμεί. Ο Στέφανος Γρατσέας είχε τεράστια συμβολή στην άνοδο και την καθιέρωση του Ο.Φ.Η. στην Α’ Εθνική Κατηγορία και στην δημιουργία μιας σκακιστικής ακαδημίας από τις καλύτερες στην Ελλάδα που τα τελευταία χρόνια έχει να επιδείξει πολύ μεγάλες διακρίσεις παγκρήτιο αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο.

Όλες οι προπονήσεις από τους έμπειρους προπονητές μας γίνονται σε ολιγομελή τμήματα 4-6 παιδιών, με πλούσια υποστήριξη από  σκακιστική βιβλιοθήκη και από εξειδικευμένα προγράμματα ηλεκτρονικού υπολογιστή, ενώ φέτος θα λειτουργήσουν και τμήματα εκμάθησης για ενήλικες.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα προπονήσεων :

Σταύρος Λυράκης (τηλ. 6977358312).

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητοί Χαίρετε.
    Είμαι μια διεθνής δανειστή που αναγνωρίζεται σε όλες τις ηπείρους.
    Έχω τη φιλοδοξία να βοηθήσει όλους τους ανθρώπους σε οικονομικές δυσκολίες.
    Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με email για περισσότερες πληροφορίες.
    E-mail: leferfrancisjean@gmail.com
    Με εκτίμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή