PopUp

4/4/17

Σημαντικές διακρίσεις των σκακιστών του ΟΦΗ στο Παγκρήτιο ατομικό σχολικό πρωτάθλημα 2017.

Στην πρώτη θέση ο Νίκος Σερπετσιδάκης και ο Νίκος Καζάκος. Στην δεύτερη θέση ο Γιώργος Καδιάνης και η Μελίνα Καρούζου. Στην τρίτη η Διονυσία Μπαντά, ο Γιώργος Παπιδάκης, ο Νίκος Φραγκιαδάκης, ο Μάνος Ροδιτάκης, ο Γιώργος Τερζάκης και η Αναστασία Αναστασάκη. Πρόκριση για τα πανελλήνια σχολικά και για τους Μάνο Ξηρουχάκη, Γιάννη Κουβίδη και Γιάννη Σερπετσιδάκη. Πρώτη θέση για το 2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου στο παγκρήτιο ομαδικό σχολικό πρωτάθλημα 2017.
Απονομή στην Δ Δημοτικού.
Με το κύπελλο ο Νίκος Καζάκος, στη μέση ο Μάνος
Ροδιτάκης, δεύτερη από δεξιά η Μελίνα Καρούζου.
Απονομή στην Γ Γυμνασίου.
Με το κύπελλο ο Νίκος Σερπετσιδάκης.



Απονομή στην Α Γυμνασίου.
Δεξιά η Διονυσία Μπαντά









Απονομή στα Λύκεια. Αριστερά ο Γιώργος Καδιάνης
Με το κύπελλο ο Αργύρης Παπαδόπουλος.







Απονομή στην Ε Δημοτικού.
Στη μέση ο Νίκος Φραγκιαδάκης


Απονομή στην Α Δημοτικού.
Αριστερά η Αναστασία Αναστασάκη.







Απονομή στην Β Δημοτικού.
Στη μέση ο Γιώργος Τερζάκης



Απονομή στην ΣΤ Δημοτικού.
Στη μέση ο Γιώργος Παπιδάκης.












Με μεγάλο αριθμό συμμετοχών, περισσότεροι από 300 μαθητές από όλη την Κρήτη, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου στους πολύ όμορφους και λειτουργικούς χώρους του ξενοδοχείου Theartemis Palace στην περιοχή της Καλλιθέας του Ρεθύμνου το παγκρήτιο σχολικό ατομικό πρωτάθλημα σκακιού για το 2017. Τους αγώνες διοργάνωσαν ο ΣΚ.Ο.Ρεθύμνου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου και του Δήμου Ρεθύμνου, σε συνεργασία με την Ε.Σ.Σ.Κ. Οι αγώνες διεξήχθησαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον ίδιο χώρο και με τους ίδιους διοργανωτές και σημείωσαν όπως και πέρυσι μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία. Αξίζουν λοιπόν πολλά συγχαρητήρια στους παράγοντες του ΣΚ.Ο.Ρεθύμνου που σε συνεργασία με τον Κώστα Τσαρουχά συνέβαλλαν στην επιτυχία αυτή.

Όπως κάθε χρόνο το επίπεδο των αγώνων ήταν ιδιαίτερα υψηλό και ο ανταγωνισμός πολύ μεγάλος. Οι πρώτες θέσεις και οι προκρίσεις στα πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα κρίθηκαν μετά από μεγάλες μάχες των μικρών σκακιστών της Κρήτης. Θυμίζουμε ότι για τα Πανελλήνια σχολικά που θα διεξαχθούν από τις 8 έως τις 10 Απριλίου στο Λουτράκι της Κορινθίας προκρίθηκαν οι οκτώ πρώτοι από κάθε κατηγορία με απαραίτητη τη συμμετοχή κατ’ ελάχιστο τριών κοριτσιών. Από πλευράς πρώτων θέσεων οι σκακιστές των Χανίων κυριάρχησαν για μια ακόμα φορά κατακτώντας 17 πρώτες θέσεις  έναντι 4 των σκακιστών του Ηρακλείου και 1 των σκακιστών του Ρεθύμνου. Από πλευράς μεταλλίων είχαμε 37 για τους σκακιστές των Χανίων, 20 για τους σκακιστές του Ηρακλείου, 4 για τους σκακιστές του Ρεθύμνου και 2 για τους σκακιστές του Λασιθίου. Τέλος από πλευράς προκρίσεων για τα πανελλήνια σχολικά, 50 προκρίσεις πήραν οι σκακιστές των Χανίων, 24 οι σκακιστές του Ηρακλείου, 7 οι σκακιστές του Ρεθύμνου και 3 οι σκακιστές του Λασιθίου.

Από τα παραπάνω στοιχεία αλλά και από τα αποτελέσματα των προηγούμενων χρόνων σε Πανελλήνια σχολικά και νεανικά πρωταθλήματα είναι φανερό ότι το μαθητικό και κατ’ επέκταση το νεανικό σκάκι βρίσκεται σε πολύ ψηλό επίπεδο στα Χανιά. Τα τελευταία χρόνια όμως οι μικροί σκακιστές από το Ηράκλειο με αιχμή του δόρατος τους σκακιστές του Ο.Φ.Η. αυξάνουν συνεχώς τις διακρίσεις τους και ανταγωνίζονται με επιτυχία τους σκακιστές των Χανίων. Συγκεκριμένα για φέτος ο αριθμός των μεταλλίων των σκακιστών του Ηρακλείου έφτασε τα 20 έναντι 13 πέρυσι γεγονός που καταδεικνύει ότι υπάρχει μια τάση που οδηγεί στο κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ Δυτικής και Ανατολικής Κρήτης.      

Αν και στα σχολικά πρωταθλήματα τα παιδιά εκπροσωπούν το σχολείο τους και όχι τον σύλλογο τους θα ήταν παράλειψη μας να μην αναφέρουμε τις πολύ σημαντικές επιτυχίες των παιδιών που προέρχονται από τα σκακιστικά σωματεία του Ο.Φ.Η. και του Ο.Φ.Η. 2000, που πήραν τα περισσότερα μετάλλια (9) και τις περισσότερες προκρίσεις για τα πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα (13 σε σύνολο 23 δηλαδή περισσότερες από τις μισές) από τους συλλόγους του Ηρακλείου. Οι διακρίσεις των σκακιστών του Ο.Φ.Η. που αυξάνονται χρόνο με τον χρόνο είναι δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στα τμήματα υποδομής από τους προπονητές του συλλόγου μας, είναι με διαφορά περισσότερες από τους άλλους συλλόγους του Ηρακλείου και έχουν φτάσει να ξεπερνούν έστω και οριακά τις διακρίσεις των δύο από τους τρεις συλλόγους των Χανίων δηλαδή του Ο.Α.Χανίων και του ΚΥΔΩΝΑ. Βέβαια απέχουν ακόμα αρκετά από τις διακρίσεις της Σ.Α.Χανίων που ξεχωρίζει τα τελευταία χρόνια από όλους τους συλλόγους της Κρήτης και έχει πάρα πολλές επιτυχίες σε πανελλήνιο επίπεδο.

Συγκεκριμένα την πρώτη θέση από πλευράς Ο.Φ.Η. πήρε για πέμπτη φορά ο Νίκος Σερπετσιδάκης στην κατηγορία των αγοριών της Γ Γυμνασίου με έξη νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Επίσης πρώτευσε το νέο μεγάλο σκακιστικό ταλέντο της πόλης του Ηρακλείου ο Νίκος Καζάκος στην κατηγορία των αγοριών της Δ Δημοτικού. Ο Καζάκος μετά την πρώτη θέση στην κατηγορία κάτω των 10 ετών στα παγκρήτια νεανικά επιβεβαίωσε με την νέα του επιτυχία την σκακιστική του ποιότητα. Την δεύτερη θέση στην κατηγορία των αγοριών στα Λύκεια πήρε ο Γιώργος Καδιάνης ισοβαθμώντας στην πρώτη θέση με τον Αργύρη Παπαδόπουλο. Ο Αργύρης ένας νέος σκακιστής που ξεχωρίζει εκτός από τις σκακιστικές του ικανότητες για τον χαρακτήρα και το ήθος του κατάφερε κάτι πρωτοφανές να αναδειχτεί πρωταθλητής Κρήτης για 13η συνεχόμενη χρονιά. Είναι σίγουρο ότι πολύ δύσκολα θα βρεθεί σκακιστής να επαναλάβει στο μέλλον την μεγάλη αυτή επιτυχία του Αργύρη που ξεκίνησε το 2005 σαν μαθητής του Νηπιαγωγείου και τελειώνει το 2017 σαν μαθητής της Γ Λυκείου. Την δεύτερη θέση πήρε επίσης μια ιδιαίτερα ταλαντούχα σκακίστρια του Ο.Φ.Η. η Μελίνα Καρούζου στα κορίτσια της Δ Δημοτικού που συνεχίζει την παράδοση των διακρίσεων που έχει τα τελευταία χρόνια στα παγκρήτια σχολικά. Την τρίτη θέση πήραν η πολύ μαχητική Αναστασία Μπαντά στα κορίτσια της Α Γυμνασίου, ο πάντα μέσα στις διακρίσεις Γιώργος Παπιδάκης στα αγόρια της ΣΤ Δημοτικού, ο συνεχώς ανερχόμενος Νίκος Φραγκιαδάκης στα αγόρια της Ε Δημοτικού, ο Μάνος Ροδιτάκης στα αγόρια της Δ Δημοτικού που επιβεβαίωσε την μεγάλη αγωνιστική του άνοδο το τελευταίο διάστημα, ο Γιώργος Τερζάκης στα αγόρια της Β Δημοτικού που διεκδίκησε ακόμα και την πρώτη θέση αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον και η νέα μεγάλη ελπίδα του σκακιστικού Ο.Φ.Η. η Αναστασία Αναστασάκη στα κορίτσια της Α Δημοτικού.

Από την Ανατολική Κρήτη πρώτευσαν ακόμα η πολύ ταλαντούχα Ασημένια Τσαπάκη από την Ε.Γ.Ο.Η. στα κορίτσια της Γ Δημοτικού και η πάντα μέσα στις διακρίσεις Αριάδνη Κουτσουράκη από τον Λέων Κάντια στα κορίτσια της Α Γυμνασίου. Την δεύτερη θέση πήρε η Άσπα Δαγκωνάκη από τον Λέων Κάντια στα κορίτσια της Β Γυμνασίου, η Καλλιόπη Ορφανάκη από τον Λατώ Αγίου Νικολάου στα κορίτσια της Β Δημοτικού και ο Χαράλαμπος Φαρσάρης από τον Ο.Α.Α.Η. στα αγόρια της Α Δημοτικού. Την τρίτη θέση πήρε ο Άγγελος Μοσχοβάκης της Σ.Α.Γαζίου που αγωνίζεται για το 2017 δανεικός στον Ο.Α.Χανίων στα αγόρια των Λυκείων, η Μαρία Σαριδάκη του Ο.Α.Α.Η. στα κορίτσια της Β Γυμνασίου, ο Στράτος Κουτσάφτης του Ο.Α.Α.Η. στα αγόρια της Α Γυμνασίου, η Στέλλα Φοινικιανάκη του Π.Ο.Α. στα κορίτσια της ΣΤ Δημοτικού, η Ελένη Διαμαντή της Σ.Α.Χερσονήσου στα κορίτσια της Δ Δημοτικού και η Μαρία Χαριτάκη του Λέων Κάντια με την Ελβίρα Χανιωτάκη στα κορίτσια της Γ Δημοτικού.

Την πρόκριση για τα πανελλήνια σχολικά από πλευράς Ο.Φ.Η. πήραν ακόμα παίρνοντας την τέταρτη θέση στις κατηγορίες τους οι έμπειροι Μάνος Ξηρουχάκης στα αγόρια της Γ Γυμνασίου και Γιάννης Κουβίδης στα αγόρια της Α Γυμνασίου και ο πολύ ελπιδοφόρος Γιάννης Σερπετσιδάκης στα αγόρια της Γ Δημοτικού ενώ ο Αλέξανδρος Χριστοδουλάκης πήρε την έκτη θέση στα αγόρια των νηπιαγωγείων και είναι πρώτος επιλαχών στις θέσεις πρόκρισης δημιουργώντας πολλές προσδοκίες για το σκακιστικό του μέλλον. Τέλος πολύ καλή εμφάνιση και κοντά στην πρόκριση βρέθηκαν ο Αλέξανδρος Κοτσίνης και η Νεφέλη Ματθαιάκη στην Α Γυμνασίου, η Ειρήνη Εργαζάκη και η Μαρία Καπνιστού στην ΣΤ Δημοτικού, ο Στέλιος Μαλλιαράκης και η Ιωάννα Μακρή στην Ε Δημοτικού, ο Θέμης Μανιός και ο Βασίλης Αναστασάκης στην Δ Δημοτικού, ο Νίκος Αργυριάδης, ο Δημήτρης Σακλαμπανάκης, ο Σήφης Λιανέρης και η Ουρανία Φραγκιαδάκη στην Γ Δημοτικού και ο Γιάννης Ψυκάκος, ο Γιάννης Μανιός, ο Φοίβος Χαρωνίτης και η Ελένη Σακλαμπανάκη στην Β Δημοτικού. Ακόμα προκρίθηκε από την Ανατολική Κρήτη ο Νίκος Μαγουλιανός από τον Λατώ Αγίου Νικολάου στα αγόρια της Γ Γυμνασίου. Τέλος πρέπει να συγχαρούμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες για την μεγάλη τους προσπάθεια.

Με την ευκαιρία πρέπει να αναφέρουμε ότι την Κυριακή 5 Μαρτίου 2017 διεξήχθη στο 2ο Δημοτικό σχολείο Βουτών Ηρακλείου το ομαδικό σχολικό πρωτάθλημα Κρήτης για το 2017 με συνδιοργανωτή της Ε.Σ.Σ.Κ. την Σκακιστική Ακαδημία Γαζίου. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλλαν στην οργανωτική επιτυχία της διοργάνωσης, που αντικειμενικά παρουσιάζει μεγάλα επίπεδα δυσκολίας, και ιδιαίτερα στον πρόεδρο της Ε.Σ.Σ.Κ., της Σκακιστικής Ακαδημίας Γαζίου και διευθυντή στο 2ο Δημοτικό σχολείο Βουτών Χαράλαμπο Στεφανάτο. Ο αριθμός των συμμετοχών ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικός φτάνοντας στον αριθμό των 63 ομάδων (55 Δημοτικά, 6 Γυμνάσια και 2 Λύκεια). Στο αγωνιστικό μέρος τα σχολεία των Χανίων επικράτησαν για ένα ακόμα χρόνο στην κατηγορία των Δημοτικών παίρνοντας τις τρεις πρώτες θέσεις στην βαθμολογία. Αντίθετα στα Γυμνάσια τα σχολεία του Ηρακλείου πήραν τις δύο πρώτες θέσεις γεγονός ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για το Ηρακλειώτικο σκάκι ενώ στα Λύκεια είχαμε μόνο δύο συμμετοχές από σχολεία των Χανίων. Θυμίζουμε ότι σε κάθε ομάδα συμμετέχουν τέσσερεις σκακιστές με την υποχρεωτική συμμετοχή ενός κοριτσιού σύμφωνα με την προκήρυξη της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (Ε.Σ.Ο.).

Την πρώτη θέση στα Δημοτικά πήρε η πολύ καλή ομάδα του 5ου Δημοτικού Χανίων επαναλαμβάνοντας την επιτυχία του 2014 και του 2016 και δείχνοντας ότι μπορεί να διεκδικήσει την πρωτιά ακόμα και σε πανελλήνιο επίπεδο. Από τα δημοτικά του Ηρακλείου την πρόκριση για τα πανελλήνια πήρε το 5ο Δημοτικό Ηρακλείου που ισοβάθμησε στην τρίτη θέση χάνοντας το χάλκινο μετάλλιο στα κριτήρια ισοβαθμίας με την Ασημένια Τσαπάκη να εντυπωσιάζει για μια ακόμα φορά με έξη νίκες σε ισάριθμους αγώνες και το 46ο Δημοτικό Ηρακλείου που κατέκτησε την έκτη θέση με την συμμετοχή των σκακιστών του Ο.Φ.Η. Νίκου και Ουρανίας Φραγκιαδάκη. Στην κατηγορία των Γυμνασίων–Λυκείων όπου έγινε ενιαίο πρωτάθλημα την πρώτη θέση πήρε το 2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου συνεχίζοντας μια μεγάλη παράδοση επιτυχιών (1η θέση το 2013, 3η το 2014, 2η το 2015 ενώ δεν συμμετείχε πέρυσι). Η πρώτη θέση ήρθε χάρις στην μεγάλη νίκη επί της πολύ ισχυρής ομάδας του 2ου Λυκείου Χανίων. Το 2ο Γυμνάσιο πήρε την σκυτάλη από το 2ο Λύκειο Ηρακλείου που είχε πάρει την πρωτιά τα δύο προηγούμενα χρόνια αλλά δεν συμμετείχε φέτος στους αγώνες. Στην ομάδα συμμετείχαν τρεις σκακιστές από τον Ο.Φ.Η. ο Νίκος Σερπετσιδάκης που εντυπωσίασε με 6 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, ο Γιάννης Κουβίδης και ο Γιώργος Μαρκάκης μαζί με την Άσπα Δαγκωνάκη από τον Λέων Κάντια και τον Μιχάλη Φούσκη  που ασχολείται ερασιτεχνικά με το σκάκι χωρίς να έχει δελτίο σε κανένα σκακιστικό σύλλογο. Ακολούθησε στην δεύτερη θέση το 2ο Λύκειο Χανίων που πήρε την 1η θέση στην βαθμολογία των Λυκείων ενώ στην δεύτερη θέση  της βαθμολογίας των Γυμνασίων πήρε το 3ο Γυμνάσιο Ηρακλείου με την συμμετοχή τριών κοριτσιών που έφτασε κοντά ακόμα και στην πρώτη θέση όταν πλησίασε την νίκη στον αγώνα απέναντι στο 2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου αλλά τελικά ο αγώνας τελείωσε ισόπαλος. Στην ομάδα συμμετείχαν η Νεφέλη Ματθαιάκη από τον Ο.Φ.Η. η Αριάδνη και ο Γιάννος Κουτσουράκης από το Λέων Κάντια και η Κωνσταντίνα Ηγουμενάκη από τους Νέους Ηροδότου. Για τα πανελλήνια ομαδικά σχολικά πρωταθλήματα προκρίθηκαν οι επτά πρώτες ομάδες από την κατηγορία των Δημοτικών, οι τρεις πρώτες από την κατηγορία των Γυμνασίων και βέβαια οι ομάδες του 2ου και του 3ου Λυκείου Χανίων.

Στη συνέχεια βλέπουμε τα 5 πρώτα αγόρια και τα 3 πρώτα κορίτσια κάθε κατηγορίας που προκρίθηκαν για τους πανελλήνιους ατομικούς σχολικούς αγώνες που θα διεξαχθούν από τις 8 έως τις 10 Απριλίου στο Λουτράκι της Κορινθίας καθώς και τις πρώτες 15 ομάδες στα ομαδικά των Δημοτικών και την βαθμολογία στα ομαδικά των Γυμνασίων-Λυκείων. Στις παρακάτω βαθμολογίες συμπεριλαμβάνουμε και τους μαθητές που έχασαν την πρόκριση στα κριτήρια ισοβαθμίας. Δικαίωμα συμμετοχής στα Πανελλήνια ατομικά σχολικά αποκτούν ανεξάρτητα πρόκρισης, όλοι οι σκακιστές που έχουν προκριθεί και θα συμμετάσχουν στα πανελλήνια ομαδικά σχολικά που θα γίνουν επίσης στο Λουτράκι στις 8 Απριλίου 2017.

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Σπυριδάκης Γεώργοις
22ο Χανίων
7,0
2
Γεωργιάδης Κωσταντίνος
Τσικαλαριά
5,0
3
Βιτεντζάκης Δημήτριος
Στάλου
5,0
4
Χατζηδάκης Λάμπρος
Στύλου
4,5
5
Μαυροματάκης Στέφανος
3ο Κουνουπιδιανών
4,5
6
Χριστοδουλάκης Αλέξανδρος
Δημιουργία Ηρακλείου
4,5

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Ψαριανού Ελένη
Βαμβακόπουλου
6,0
2
Φαρσάρη Μελίνα
1ο Ρεθύμνου
5,0
3
Χρυσού Ιωάννα
Χαρούμενο Εργαστήρι Ρεθύμνου
4,0

Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Σαράφης Ραφαήλ
5ο Χανίων
6,0
2
Φαρσάρης Χαράλαμπος
47ο Ηρακλείου
6,0
3
Γκόγκας Παντελής
5ο Χανίων
5,0
4
Σκαράκης Σταύρος
1ο Σούδας
5,0
5
Διδασκάλου Αντώνης
5ο Ρεθύμνου
5,0

Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Πλατσάκη Ευγενία Βαλέρια
19ο Χανίων
6,0
2
Σγουρού Τέρψη
13ο Χανίων
5,0
3
Αναστασάκη Αναστασία
47ο Ηρακλείου
4,0

Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Κυριακογιαννάκης Ιωάννης
3ο Χανίων
6,5
2
Μαυρίδης Εμμανουήλ
8ο Χανίων
6,0
3
Τερζάκης Γεώργιος
56ο Ηρακλείου
5,5
4
Σπανουδάκης Ιωάννης
10ο Χανίων
5,0
5
Λεβάκης Κυριάκος
8ο Χανίων
5,0
6
Μπενάκης Ιωάννης
13ο Χανίων
5,0
7
Γιαλύτης Αρίσταρχος
Κριτσάς
5,0
8
Πιτσώκος Βασίλειος
37ο Ηρακλείου
5,0

Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Χασουράκη Χρυσή
Μουρνιών
5,0
2
Ορφανάκη Καλλιόπη
4ο Αγίου Νικολάου
5,0
3
Μαυροματάκη Στυλιανή
Κουνουπιδιανών
4,5

Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Αντωνιουδάκης Γεώργιος
10ο Χανίων
7,0
2
Βιολάκης Αναστάσιος
8ο Χανίων
6,0
3
Χαμογιωργάκης Αριστείδης
Τσικαλαριά
5,5
4
Σερπετσιδακης Ιωάννης
2ο Ηρακλείου (Μποδοσάκειο)
5,0
5
Μητάκος Γεώργιος
Ναυστάθμου
5,0
6
Φουρναράκης Μανώλης
2ο Ρεθύμνου
5,0
7
Θεοδωρογλάκης Ιωάννης
2ο Χανίων
5,0

Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Τσαπάκη Ασημένια
5ο Ηρακλείου
5,0
2
Σκαράκη Γεωργία
1ο Σούδας
5,0
3
Χαριτάκη Μαρία
54ο Ηρακλείου
3,5
4
Χανιωτάκη Ελβίρα
5ο Ηρακλείου
3,5

Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Καζάκος Νικόλαος
2ο Βουτών
6,5
2
Αλειφέρης Ιωάννης
Νεροκούρου
6,0
3
Ροδιτάκης Εμμανουήλ
7ο Ηρακλείου
5,5
4
Παρασκάκης Φίλιππος
8ο Χανίων
5,0
5
Χριστοδουλακης Μιχαήλ
17ο Χανίων
5,0
6
Φαρσάρης Ζαχαράκης Μιχαήλ
47 ο Ηρακλείου
5,0
7
Τζεμανάκης Γρηγόριος
8ο Χανίων
5,0

Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Καραβιτάκη Αντωνία
5ο Χανίων
5,0
2
Καρούζου Ανδρονίκη-Μελίνα
15ο Ηρακλείου
5,0
3
Διαμαντή Ελένη
47ο Ηρακλείου
4,5

Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Παυλουδάκης Γεώργιος
Θεοδωρόπουλου
7,0
2
Μαυριδης Αθανασιος
8ο Χανίων
6,0
3
Τσομπανάκης Στυλιανός
15ο Χανίων
5,0
4
Φραγκιαδάκης Νικόλαος
9ο Ηρακλείου
5,0
5
Καβούνης Γεώργιος
5ο Ρεθύμνου
5,0
6
Βυζιράκης Αντώνιος
14ο Χανίων
5,0

Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Καντεράκη Μαρία-Μυρτώ
1ο Χανίων
5,0
2
Παπαδοκωσταντάκη Αικατερίνη
11ο Χανίων
5,0
3
Καλιοντζάκη Αργυρώ Ευανθία
5ο Χανίων
4,5

ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Γαλανάκης Νικόλαος
1ο Χανίων
6,0
2
Φυντριλάκης Κυριάκος
5ο Χανίων
6,0
3
Παπιδακης Γεώργιος
Παγκρήτιο Ηρακλείου
5,5
4
Τζαγκαράκης Παναγιώτης
5ο Χανίων
5,0
5
Βυζιράκης Σταύρος
14ο Χανίων
4,5
6
Σηφογιαννάκης Ανδρέας
13ο Χανίων
4,5
7
Χασουράκης Εμμανουήλ
Μουρνιών
4,5

ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Καραβιτάκη Ευαγγελία
5ο Χανίων
5,0
2
Παυλουδάκη Καλλιόπη
Θεοδωρόπουλου
4,5
3
Φοινικιανάκη Στυλιανή
14ο Ηρακλείου
4,5

Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Πατρελάκης Ευάγγελος
Χανίων
7,0
2
Κοζύρης Ηλίας
Αγίου Νικολάου
6,0
3
Κουτσάφτης Ευστράτιος Παναγιώτης
Ηρακλείου
5,0
4
Κουβίδης Ιωάννης
2ο Ηρακλείου
4,5
5
Μπαϊραμιάν Αρτούρ
2ο Χανίων
4,0
6
Παπαδημητράκης Γεώργιος
Χανίων
4,0

Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Κουτσουράκη Αριάδνη
3ο Ηρακλείου
4,5
2
Χατζηπαναγιώτου Ασημένια
3ο Χανίων
4,5
3
Μπαντά Διονυσία
Νέας Αλικαρνασσού
4,0

Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Τζεμανάκης Νικόλαος
3ο Χανίων
4,5
2
Πελαντάκης Μιχαήλ
Πειραματικό Ρεθύμνου
4,0
3
Παυλουδάκης Βασίλειος
Θεοδωρόπουλου
3,0
4
Γρηγοράκης Ευστάθιος
1ο Ελευθερίου Βενιζέλου
3,0
5
Σποντιδάκης Νικόλαος
Πειραματικό Ρεθύμνου
2,0

Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Κουκουράκη Χρυσή
1ο Ρεθύμνου
3,0
2
Δαγκωνάκη Ασπασία
2ο Ηρακλείου
2,5
3
Σαριδάκη Μαρία
Καλλιτεχνικό Ηρακλείου
2,0

Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Σερπετσιδάκης Νικόλαος
2ο Ηρακλείου
6,0
2
Αλυγιζάκης Απόστολος
4ο Χανίων
3,5
3
Κώτσογλου Γεώργιος
6ο Χανίων
3,5
4
Ξηρουχάκης Εμμανουήλ
7ο Ηρακλείου
3,0
5
Μαγουλιανός Νικόλαος
2ο Αγίου Νικολάου
2,5

Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Φανδρίδη Ανδρονίκη
4ο Χανίων
2,0

ΛΥΚΕΙΑ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Παπαδόπουλος Αργύριος
2ο Χανίων
5,5
2
Καδιάνης Γεώργιος
2ο Ηρακλείου
5,5
3
Μοσχοβάκης Άγγελος
Γαζίου
5,0
4
Πετράκης Στυλιανός
2ο  Χανίων
4,5
5
Γρηγοράκης Στυλιανός
Ελευθερίου Βενιζέλου
4,0

ΛΥΚΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
Πετράκη Αργυρώ
4ο  Χανίων
4,5
2
Βοζινάκη Ανθή Μαρία
4ο  Χανίων
4,0
3
Φιλοξένη Δανάη
2ο  Χανίων
3,5

ΟΜΑΔΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ

ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου
12,0
2
2ο Λύκειο Χανίων
10,0
3
3ο Γυμνάσιο Ηρακλείου
10,0
4
2ο Γυμνάσιο Χανίων
8,0
5
Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημείου Κρήτης (Ρέθυμνο)
6,0
6
3ο Λύκειο Χανίων
6,0
7
13ο Γυμνάσιο Ηρακλείου
2,0
8
12ο Γυμνάσιο Ηρακλείου
0,0

ΟΜΑΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ

ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
5ο Δημοτικό Χανίων (Α ομάδα)
12,0
2
13ο Δημοτικό Χανίων (Α ομάδα)
10,0
3
1ο Δημοτικό Χανίων (Α ομάδα)
10,0
4
5ο Δημοτικό Ηρακλείου (Α ομάδα)
10,0
5
15ο Δημοτικό Χανίων (Α ομάδα)
10,0
6
46ο Δημοτικό Ηρακλείου
9,0
7
5ο Δημοτικό Ρεθύμνου (Α ομάδα)
9,0
8
1ο Δημοτικό Σούδας (Α ομάδα)
8,0
9
47ο Δημοτικό Ηρακλείου (Β ομάδα)
8,0
10
Δημοτικό Χρυσοπηγής Χανίων (Α ομάδα)
8,0
11
2ο Δημοτικό Βουτών Ηρακλείου
8,0
12
53ο Δημοτικό Ηρακλείου (Α ομάδα)
8,0
13
5ο Δημοτικό Χανίων (Β ομάδα)
8,0
14
15ο Δημοτικό Ρεθύμνου (Α ομάδα)
8,0
15
31ο Δημοτικό Ηρακλείου (Α ομάδα)
8,0

1 σχόλιο:

  1. Έχω ένα κεφάλαιο των 6.950.000€ θα χρησιμοποιηθεί για τη χορήγηση βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων ειδικών δανείων από το 3000 έως 500.000€ σε οποιονδήποτε θέλει σοβαρή και ειλικρινής για αυτό το δάνειο. 3 συμφέρον% ετησίως, ανάλογα με το δάνεισε ποσό, επειδή είναι ιδιαίτερα δεν θέλω να παραβιάζουν το νόμο τοκογλυφίας. Μπορείτε να ξεπληρώσετε σε 5 έως 25 ετών κατ 'ανώτατο όριο, ανάλογα με το δάνεισε ποσό. Είναι στο χέρι σας να τις μηνιαίες πληρωμές.
    Επικοινώνησε μαζί μου με e-mail το οποίο είναι: finansoldgroup@gmail.com

    Εν αναμονή διαβάσετε Είστε βέβαιοι ότι ενέκρινε τις καλύτερες ευχές μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή