PopUp

1/11/16

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΟΦΗ

Λόγω της μη διεξαγωγής του ατομικού εφηβικού πρωταθλήματος Κρήτης κάτω των 18 και στα πλαίσια της καλύτερης προετοιμασίας των σκακιστών της Ακαδημίας μας, το Σκακιστικό Τμήμα του ΟΦΗ διοργανώνει το 3ο εσωτερικό πρωτάθλημα ακαδημιών με διεθνή αξιολόγηση.

Ημερομηνίες διεξαγωγής:

1ος γύρος: Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016                             17.00
2ος γύρος: Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016                           17.00
3ος γύρος: Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2016                           17.00
4ος γύρος: Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016                           17.00
5ος γύρος: Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016                           17.00

Χώρος αγώνων:  Οι αγώνες θα γίνουν στο εντευκτήριο του Ο.Φ.Η. στην οδό Ισαύρων 93, δίπλα στην θύρα 1 του γηπέδου του Ο.Φ.Η.

Σύστημα αγώνων:  Ελβετικό 5 γύρων. Με βάση τις συμμετοχές θα αποφασιστεί από την προπονητική ομάδα του συλλόγου μας εάν το πρωτάθλημα γίνει σε δύο ή και σε τρεις ομίλους ανάλογα με την ηλικία και την δυναμικότητα των συμμετεχόντων.

Δικαίωμα συμμετοχής:  Σκακιστές και σκακίστριες που ανήκουν στην ακαδημία του Ο.Φ.Η. και σκακιστές με ειδική πρόσκληση από άλλους συλλόγους της Κρήτης.

Παράβολο συμμετοχής: 5 ευρώ και καταβάλλεται στον διαιτητή πριν την έναρξη των αγώνων.

Δηλώσεις συμμετοχής: Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορεί να γίνουν στο εντευκτήριο του Ο.Φ.Η. στους προπονητές του συλλόγου μας, στο e-mail: slyrakis@gmail.com και στo τηλέφωνo 6977358312 (Σταύρος Λυράκης) μέχρι την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου.

Εξαίρεση:  Κάθε σκακιστής έχει δικαίωμα εξαίρεσης σε όποιον αγώνα επιθυμεί αρκεί να ενημερώσει έγκαιρα τον διαιτητή (πριν την λήξη του προηγούμενου γύρου). 

Αναβολές:  Υπάρχει η δυνατότητα αναβολής μιας ή περισσότερων παρτίδων ενός γύρου, αρκεί να γίνει πρώτα συνεννόηση με τον διαιτητή και ο αγώνας να διεξαχθεί πριν τον επόμενο γύρο.

Χρόνος σκέψης:  90 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα για κάθε κίνηση για όλη την παρτίδα για κάθε παίκτη. Σκακιστής που δεν έχει προσέλθει να αγωνιστεί μετά την πάροδο μίας ώρας από την έναρξη των αγώνων μηδενίζεται.

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητοί Χαίρετε.
    Είμαι μια διεθνής δανειστή που αναγνωρίζεται σε όλες τις ηπείρους.
    Έχω τη φιλοδοξία να βοηθήσει όλους τους ανθρώπους σε οικονομικές δυσκολίες.
    Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου με email για περισσότερες πληροφορίες.
    E-mail: leferfrancisjean@gmail.com
    Με εκτίμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή