PopUp

26/3/15

Παγκρήτιο ατομικό σχολικό πρωτάθλημα 2015. Οι σκακιστές του Ο.Φ.Η. τις περισσότερες διακρίσεις από την Ανατολική Κρήτη.

Στην πρώτη θέση η Εύα Σερπετσιδάκη και ο Γιώργος Καδιάνης. Στην δεύτερη θέση ο Ανδρέας Λιανέρης και η Ειρήνη Εργαζάκη. Στην τρίτη ο Κώστας Τσαγκαράκης και η Μελίνα Καρούζου. Στην τρίτη με ισοβαθμία ο Θέμης Μανιός, ο Αριστοτέλης Τσέλος, ο Χρήστος Μπροκαλάκης, η Νεφέλη Ματθαιάκη και η Ειρήνη Σκανδαλάκη. Πρόκριση και για τους Γιώργο Παπιδάκη, Στέλιο Μαλλιαράκη και Γιάννη Μανιό.

ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ
ΤΡΙΤΗ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΕΥΑ ΣΕΡΠΕΤΣΙΔΑΚΗ

ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΗΝ Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΔΙΑΝΗΣ

ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΗΝ ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ
ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΙΑΝΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΣ
ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΡΟΚΑΛΑΚΗΣ

ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΗΝ Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. ΤΡΙΤΟΣ ΑΠΟ
ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΤΣΕΛΟΣ. ΔΕΥΤΕΡΗ
ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ Η ΝΕΦΕΛΗ ΜΑΤΘΑΙΑΚΗ









ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΗΝ Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟ
ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΕΡΓΑΖΑΚΗ

ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΗΝ Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. ΔΕΥΤΕΡΗ
ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΡΟΥΖΟΥ
ΤΡΙΤΟΣ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ Ο ΘΕΜΗΣ ΜΑΝΙΟΣ

 










ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΗΝ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ. ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ
Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ. ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ
ΑΡΙΣΤΕΡΑ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ

 













 
Με ιδιαίτερη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία και με την συμμετοχή 300 περίπου μαθητών πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 14-15 Μαρτίου στο ξενοδοχείο Caldera Creta Paradise στο Γεράνι του Δήμου Πλατανιά Χανίων το παγκρήτιο σχολικό ατομικό πρωτάθλημα σκακιού για το 2015. Τους αγώνες διοργάνωσαν ο ΚΥΔΩΝ Χανίων με τον Ο.Α.Χανίων σε συνεργασία με την Ε.Σ.Σ.Κ. και με συνδιοργανωτές τον Δήμο Χανίων, τον Δήμο Πλατανιά, το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Πλατανιά, την Περιφέρεια Κρήτης και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλους όσους συνέβαλλαν στην μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης που κατά γενική ομολογία καταγράφηκε σαν η καλύτερη που έχει γίνει στην ιστορία του θεσμού. Σε αυτό βοήθησαν ιδιαίτερα οι πολύ όμορφοι και λειτουργικοί χώροι του ξενοδοχείου Caldera Creta Paradise αλλά και η άρτια προετοιμασία από μέρους των διοργανωτών που κατάφεραν να τηρήσουν με μεγάλη ακρίβεια το χρονοδιάγραμμα των αγώνων, γεγονός πολύ δύσκολο και πολύ σπάνιο σε μια τέτοια διοργάνωση. Με ποιότητα διοργανώσεων σαν αυτή, το σκάκι γίνεται περισσότερο ελκυστικό στους μικρούς σκακιστές και στους γονείς τους. Τέλος πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και σε όλους τους διαιτητές που βοήθησαν αφιλοκερδώς και συνέβαλλαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε, ειδικά στους παρευρισκόμενους από την Ανατολική Κρήτη, η παρουσία μεγάλου αριθμού από τις αρχές των Χανίων στην τελετή λήξης. Αυτό δείχνει το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει για το σκάκι στα Χανιά και δικαιολογεί την μεγάλη ανάπτυξη του σκακιού στην πόλη αυτή τα τελευταία χρόνια. Δειγματοληπτικά αναφέρουμε ότι στην τελετή λήξης παραβρέθηκαν μεταξύ των άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Απόστολος Βουλγαράκης, ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, αρκετοί αντιδήμαρχοι, εκπρόσωποι κομμάτων και ο διευθυντής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Όπως κάθε χρόνο το επίπεδο των αγώνων ήταν ιδιαίτερα υψηλό και ο ανταγωνισμός πολύ μεγάλος. Οι πρώτες θέσεις και οι προκρίσεις στα πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα κρίθηκαν μετά από μεγάλες μάχες των μικρών σκακιστών της Κρήτης. Θυμίζουμε ότι για τα Πανελλήνια σχολικά που θα διεξαχθούν από τις 4 έως τις 6 Απριλίου στην Ερέτρια της Χαλκίδας προκρίνονται οι οκτώ πρώτοι από κάθε κατηγορία με απαραίτητη τη συμμετοχή κατ’ ελάχιστο τριών κοριτσιών. Από πλευράς πρώτων θέσεων οι σκακιστές των Χανίων κυριάρχησαν κατακτώντας 15 πρώτες θέσεις (9 στα αγόρια και 6 στα κορίτσια) έναντι 5 των σκακιστών του Ηρακλείου (1 στα αγόρια και 4 στα κορίτσια), 1 των σκακιστών του Ρεθύμνου στα αγόρια και 1 των σκακιστών του Λασιθίου στα κορίτσια. Από πλευράς μεταλλίων είχαμε 42 για τους σκακιστές των Χανίων, 18 για τους σκακιστές του Ηρακλείου, ενώ από 3 μετάλλια πήραν οι σκακιστές του Ρεθύμνου και του Λασιθίου. Τέλος από πλευράς προκρίσεων για τα πανελλήνια σχολικά, 54 προκρίσεις πήραν οι σκακιστές των Χανίων, 26 οι σκακιστές του Ηρακλείου, ενώ από 3 προκρίσεις πήραν οι σκακιστές του Ρεθύμνου και του Λασιθίου. Από τα παραπάνω στοιχεία φαίνεται ότι για μια ακόμα φορά οι μικροί σκακιστές των Χανίων πήραν την μερίδα του λέοντος στις διακρίσεις, δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στο νεανικό σκάκι στην πόλη αυτή. Όλοι οι σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στο σκάκι στα Χανιά, με αιχμή του δόρατος την Σ.Α.Χανίων, τον πάντα σταθερό στις διακρίσεις ΚΥΔΩΝΑ Χανίων αλλά και την ανερχόμενη δύναμη στο μαθητικό σκάκι της Κρήτης τον Ο.Α.Χανίων, καλλιεργούν το νεανικό σκάκι με μεγάλη επιτυχία διατηρώντας πολύ οργανωμένα τμήματα υποδομής. Οι σύλλογοι του Ηρακλείου πρέπει να εντείνουν τις προσπάθειες τους ώστε το κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ Δυτικής και Ανατολικής Κρήτης που φαινόταν τα προηγούμενα χρόνια να συνεχιστεί στο μέλλον. 

Αν και στα σχολικά πρωταθλήματα τα παιδιά εκπροσωπούν το σχολείο τους και όχι τον σύλλογο τους θα ήταν παράλειψη μας να μην αναφέρουμε τις πολύ σημαντικές επιτυχίες των παιδιών που προέρχονται από τα σκακιστικά σωματεία του Ο.Φ.Η. και του Ο.Φ.Η. 2000, που πήραν τα περισσότερα μετάλλια (6) και τις περισσότερες προκρίσεις για τα πανελλήνια σχολικά πρωταθλήματα (12 από τις 26 δηλαδή σχεδόν τις μισές) από τους συλλόγους του Ηρακλείου. Συγκεκριμένα πρώτευσαν από πλευράς Ο.Φ.Η. για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε παγκρήτια σχολικά (τρίτη συνολικά) ο σε συνεχή αγωνιστική άνοδο Γιώργος Καδιάνης στην ιδιαίτερη απαιτητική κατηγορία των αγοριών της Γ Γυμνασίου και η σταθερή αξία στα κορίτσια του σκακιστικού Ο.Φ.Η. Εύα Σερπετσιδάκη (πρωταθλήτρια Ελλάδος στα κορίτσια κάτω των 18 του 2014) για δεύτερη φορά στην κατηγορία των Λυκείων. Σημειώνουμε ότι η Εύα μαζί με την Ανθή Βοζινάκη της Σ.Α.Χανίων ήταν τα μόνα κορίτσια που πήραν την πρώτη θέση στην κατηγορία open (που συμπεριλαμβάνει και τα αγόρια) της κατηγορίας των Λυκείων και της Β Γυμνασίου αντίστοιχα. Την δεύτερη θέση πήραν ο ιδιαίτερα μαχητικός και πάντα σταθερός Ανδρέας Λιανέρης στα αγόρια της ΣΤ Δημοτικού όπου είχαμε τετραπλή ισοβαθμία στην πρώτη θέση και η συνεχώς ανερχόμενη Ειρήνη Εργαζάκη στα κορίτσια της Δ Δημοτικού. Την τρίτη θέση πήραν δύο νέες μεγάλες ελπίδες του σκακιστικού Ο.Φ.Η. ο Κωνσταντίνος Τσαγκαράκης στα αγόρια της Α Δημοτικού και η Μελίνα Καρούζου στα κορίτσια της Β Δημοτικού. Την τρίτη θέση με ισοβαθμία πήραν επίσης ο ταλαντούχος Θέμης Μανιός στα αγόρια της Β Δημοτικού, οι πάντα σταθεροί σε διακρίσεις  Αριστοτέλης Τσέλος στα αγόρια της Ε Δημοτικού, Χρήστος Μπροκαλάκης στα αγόρια της ΣΤ Δημοτικού που ισοβάθμησε και με τον πρώτο νικητή (τετραπλή ισοβαθμία), και Νεφέλη Ματθαιάκη στα κορίτσια της Ε Δημοτικού όπως και η πρωτοεμφανιζόμενη και πολλά υποσχόμενη Ειρήνη Σκανδαλάκη στα κορίτσια της Α Δημοτικού. Αίσθηση έκανε η απουσία του Νίκου Σερπετσιδάκη στα αγόρια της Α Γυμνασίου που έχει πάρει τέσσερεις φορές την πρώτη θέση σε παγκρήτια σχολικά (2009,2012,2013,2014), μία φορά την δεύτερη (2010) σε ισοβαθμία με τον πρώτο και μία φορά την τρίτη (2011) σε ισοβαθμία με τους δύο πρώτους.

Από την Ανατολική Κρήτη πρώτευσαν ακόμα η Ασημένια Τσαπάκη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα κορίτσια της Α Δημοτικού από τον Ε.Γ.Ο.Η., η Άσπα Δαγκωνάκη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα κορίτσια της ΣΤ Δημοτικού από τον Λέων Κάντια και η Αριάδνη Κουτσουράκη στα κορίτσια της Ε Δημοτικού ξανά από τον Λέων Κάντια. Στα κορίτσια της Γ Γυμνασίου πρώτευσε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Αιμιλία Βασιλείου από τον Λατώ Αγίου Νικολάου ενώ η μικρότερη αδερφή της Ιωάννα Βασιλείου πήρε την τρίτη θέση στα κορίτσια της Α Γυμνασίου. Την δεύτερη θέση πήραν ακόμα από την Ανατολική Κρήτη ο Μάρκος Βαγιωνάκης στα αγόρια των Λυκείων από τον Λέων Κάντια, ο Γιάννης Κυριακάκης στα αγόρια της Β Γυμνασίου από τον Ο.Α.Α.Η., η Εβίτα Στρατήγη στα κορίτσια της Γ Γυμνασίου από την Σκακιστική Ακαδημία Γαζίου και η Κατερίνα Κοζύρη στα κορίτσια των νηπιαγωγείων από τον Λατώ Αγίου Νικολάου. Την τρίτη θέση πήραν η Αγγελική Γραμματικάκη στα κορίτσια των Λυκείων, η Όλγα Λατζουράκη στα κορίτσια της ΣΤ Δημοτικού και η Στέλλα Φοινικιανάκη στα κορίτσια της Δ Δημοτικού όλοι από τον Ο.Α.Α.Η., ο Άγγελος Μοσχοβάκης στα αγόρια της Γ Γυμνασίου, η Ιωάννα Στρατήγη στα κορίτσια της Β Γυμνασίου και ο Θανάσης Αλεξανδράκης στα αγόρια της Β Δημοτικού όλοι από την Σκακιστική Ακαδημία Γαζίου.

Την πρόκριση για τα πανελλήνια σχολικά από πλευράς Ο.Φ.Η. πήραν ακόμα ο πρωταθλητής Κρήτης στα Παγκρήτια νεανικά Γιώργος Παπιδάκης που πήρε την 5η θέση στα αγόρια της Δ Δημοτικού, ο Στέλιος Μαλλιαράκης που πήρε την 5η θέση ισοβαθμώντας με τον 4ο στα αγόρια της Γ Δημοτικού, παρόλο που βρισκόταν στην 1η θέση με 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες μέχρι τον 5ο γύρο, και ο βενιαμίν του σκακιστικού Ο.Φ.Η. Γιάννης Μανιός που παρά την ελάχιστη εμπειρία του πήρε την 4η θέση στα αγόρια των Νηπιαγωγείων και έδειξε πολλά σκακιστικά προσόντα. Τέλος καλή εμφάνιση και κοντά στην πρόκριση βρέθηκαν ο Σήφης Λιανέρης στα αγόρια της Α Δημοτικού, ο Μάνος Ροδιτάκης και ο Στέλιος Κατεργιαννάκης στα αγόρια της Β Δημοτικού, ο Νίκος Φραγκιαδάκης και ο Αντώνης Τσαγκαράκης στα αγόρια της Γ Δημοτικού, η Ιωάννα Μακρή στα κορίτσια της Γ Δημοτικού, ο Γιάννης Κουβίδης στα αγόρια της Ε Δημοτικού, ο Κώστας Πανούσης στα αγόρια της ΣΤ Δημοτικού, ο Μάνος Ξηρουχάκης, ο Γιώργος Μαρκάκης και ο Δημήτρης Χατζηαθανασίου στα αγόρια της Α Γυμνασίου, ο Αλέξανδρος Τσέλος και η Ίριδα Βιτσαξάκη στα αγόρια και στα κορίτσια της Β Γυμνασίου. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους αλλά και στους προπονητές του συλλόγου μας τον ομοσπονδιακό μαιτρ Στέφανο Γρατσέα και τον Fide instructor Σταύρο Λυράκη, αλλά και τους άλλους προπονητές που με επικεφαλής τον Γιώργο Πρεδευτάκη και βασικούς συνεργάτες του την Ειρήνη Φραγκιαδάκη και τον Νιδάλ Φαχούρι έχουν αναλάβει τον πολύ σημαντικό τομέα της διάδοσης του σκακιού στα σχολεία της πόλης του Ηρακλείου.

Στη συνέχεια βλέπουμε τα 5 πρώτα αγόρια και τα 3 πρώτα κορίτσια κάθε κατηγορίας που προκρίθηκαν για τους πανελλήνιους ατομικούς σχολικούς αγώνες που θα διεξαχθούν από τις 4 έως τις 6 Απριλίου στην Ερέτρια. Στις παρακάτω βαθμολογίες συμπεριλαμβάνουμε και τους μαθητές που έχασαν την πρόκριση στα κριτήρια ισοβαθμίας. Θυμίζουμε ότι αν στην τελική οκτάδα της βαθμολογίας κάθε τάξης βρίσκονται παραπάνω από τρία κορίτσια τότε τα κορίτσια αυτά προκρίνονται σε βάρος των αγοριών. Δικαίωμα συμμετοχής στα Πανελλήνια ατομικά σχολικά αποκτούν ανεξάρτητα πρόκρισης, όλοι οι σκακιστές που έχουν προκριθεί στα Πανελλήνια ομαδικά σχολικά που θα γίνουν επίσης στην Ερέτρια στις 4 Απριλίου 2015.

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ (ΟΜΑΔΑ)
Β.
1
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
2ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ
6,5
2
ΜΠΕΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
34ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
5,5
3
ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
ΜΑΥΡΟΜΑΤΑΚΗ
5,5
4
ΜΑΝΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
23ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
5
ΚΥΡΙΑΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
5,0
6
ΠΙΤΣΩΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
5,0
7
ΜΑΡΑΘΑΚΗΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
15ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
5,0

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΧΑΣΟΥΡΑΚΗ ΧΡΥΣΗ
ΒΑΜΒΑΚΟΠΟΥΛΟ
5,0
2
ΚΟΖΥΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
4,5
3
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
4,0

Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ (ΟΜΑΔΑ)
Β.
1
ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
7,0
2
ΒΙΟΛΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
8ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ
6,0
3
ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
56ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
4
ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
8ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ
5,0
5
ΑΝΤΩΝΙΟΥΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ
4,5
6
ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
15ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ
4,5

Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΤΣΑΠΑΚΗ ΑΣΗΜΕΝΙΑ
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
2
ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΣΟΦΙΑ
3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ
4,5
3
ΜΑΝΙΑΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ
ΑΓΡΟΚΗΠΙΟ
4,0
4
ΣΚΑΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΟΥΔΑΣ
4,0
5
ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
40ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0

Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ (ΟΜΑΔΑ)
Β.
1
ΑΛΕΙΦΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΡΟΚΟΥΡΟΥ
6,5
2
ΤΖΕΜΑΝΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
8ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ
6,0
3
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΟΥΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
4
ΜΑΝΙΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
5
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
17ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ
5,0
6
ΒΙΟΛΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
8ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ
5,0
7
ΓΡΗΓΟΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ
5,0

Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ
5,0
2
ΓΟΥΜΕΝΑΚΗ ΕΥΑ
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
4,0
3
ΚΑΡΟΥΖΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ-ΜΕΛΙΝΑ
15ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0

Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ
6,0
2
ΒΥΖΙΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
14ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ
5,5
3
ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
15ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ
5,5
4
ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
5,0
5
ΜΑΛΛΙΑΡΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0

Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΚΑΛΙΟΤΖΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ ΕΥΑΝΘΙΑ
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ
5,0
2
ΚΑΝΤΕΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΜΥΡΤΩ
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ
5,0
3
ΠΑΠΑΔΟΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
11ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ
4,0

Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΦΥΝΤΡΙΛΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ
7,0
2
ΤΖΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ
5,0
3
ΣΗΦΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
13ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ
5,0
4
ΒΥΖΙΡΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
14ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ
5,0
5
ΠΑΠΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΕΚΠΑΙΔ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,5
6
ΔΑΓΚΩΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,5

Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΚΑΡΑΒΙΤΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ
6,0
2
ΕΡΓΑΖΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
19ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,5
3
ΦΟΙΝΙΚΙΑΝΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ
14ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
4
ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΛΕΙΩ
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ
4,0
5
ΒΑΚΑΛΗ ΑΘΗΝΑ
15ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ
4,0

Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΠΑΤΡΕΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑΝΩΝ
7,0
2
ΜΠΑΙΡΑΜΙΑΝ ΑΡΤΟΥΡ
3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ
6,0
3
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ
5,0
4
ΤΣΕΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΕΚΠΑΙΔ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
5
ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0

Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΚΗ ΑΡΙΑΔΝΗ
9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
2
ΠΑΛΙΕΡΑΚΗ ΛΥΔΙΑ
19ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ
4,0
3
ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ ΖΩΗ
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ
4,0
4
ΜΑΤΘΑΙΑΚΗ ΝΕΦΕΛΗ
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0

ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΤΖΕΜΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
8ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ
5,5
2
ΛΙΑΝΕΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
54ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,5
3
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ
5,5
4
ΜΠΡΟΚΑΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
15ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,5
5
ΠΕΛΕΝΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
14ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
5,0
6
ΠΑΥΛΟΥΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ΧΑΝΙΩΝ
5,0
7
ΛΙΟΔΑΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ
5,0

ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΔΑΓΚΩΝΑΚΗ ΑΣΠΑΣΙΑ
53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
2
ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
4,0
3
ΛΑΝΤΖΟΥΡΑΚΗ ΟΛΓΑ
47ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0

Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ
6,5
2
ΘΩΜΑΔΑΚΗΣ ΝΕΣΤΩΡΑΣ
3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
5,5
3
ΧΟΜΠΙΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ
5,0
4
ΑΛΥΓΙΖΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
5,0
5
ΜΑΓΟΥΛΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
4,5

Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΦΙΛΙΠΠΑ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΛΑΤΑΝΙΑ
4,0
2
ΣΤΡΑΤΗΓΗ ΙΩΑΝΝΑ
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
3
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
4,0

Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΠΙΣΣΑΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
5,5
2
ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,5
3
ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
5,0
4
ΜΑΡΝΤΟΓΙΑΝ ΑΡΑΡΑΤ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ
4,0
5
ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΛΙΚΙΑΝΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
4,0

Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΒΟΖΙΝΑΚΗ ΑΝΘΗ - ΜΑΡΙΑ
6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
6,0
2
ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ
6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
4,0
3
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΣΟΦΙΑ
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
3,5

Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΚΑΔΙΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
6,5
2
ΦΥΝΤΡΙΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
6,0
3
ΜΟΣΧΟΒΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΑΖΙΟΥ
4,5
4
ΟΝΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
4,5
5
ΚΑΛΥΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
2,0
6
ΒΙΤΣΑΞΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
2,0

Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
3,0
2
ΣΤΡΑΤΗΓΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3,0
2
ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΔΑΝΑΗ
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
3,0

ΛΥΚΕΙΑ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ
2ο ΛΥΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
5,5
2
ΒΑΓΙΩΝΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ
2ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,5
3
ΠΑΠΑΔΟΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
2ο ΛΥΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
4,0
4
ΜΠΟΡΜΠΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΛΥΚΕΙΟ ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ
4,0
5
ΘΩΜΑΔΑΚΗΣ ΡΑΦΑΗΛ
3ο ΛΥΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
3,0

ΛΥΚΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΣΕΡΠΕΤΣΙΔΑΚΗ ΕΥΑΝΘΙΑ
2ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,5
3
ΚΩΤΣΟΓΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
4ο ΛΥΚΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
4,5
3
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
2ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3,5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου