PopUp

16/3/15

Αποτελέσματα Ομαδικού σχολικού πρωταθλήματος Κρήτης 2015.

Στην πρώτη θέση το 2ο Λύκειο Ηρακλείου, το 2ο Γυμνάσιο Χανίων και το 13ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων.


ΤΟ 2ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ
 
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ








ΤΟ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ
ΤΟ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ 2η ΘΕΣΗ









Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Μαρτίου, στις πολύ λειτουργικές για σκακιστικές διοργανώσεις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου στις Γούρνες Ηρακλείου, το ομαδικό σχολικό πρωτάθλημα Κρήτης για το 2015. Τους αγώνες  διοργάνωσαν τα σκακιστικά σωματεία Σκακιστική Ακαδημία Χερσονήσου (Σ.Α.Χ.), Σκακιστικός Όμιλος Ηρακλείου (Σ.Ο.Η.) και το σκακιστικό τμήμα του Ομίλου Αθλοπαιδιών Αντισφαίρισης Ηράκλειο (Ο.Α.Α.Η.) σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κρήτης (Ε.Σ.Σ.Κ.) την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Χερσονήσου, την Περιφέρεια Κρήτης και την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

Η συμμετοχή έφτασε στον εντυπωσιακό αριθμό των 94 ομάδων (79 Δημοτικά, 12 Γυμνάσια και 3 Λύκεια) που είναι με διαφορά η μεγαλύτερη που έχει σημειωθεί στην ιστορία της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Συγκεκριμένα εκτιμάται ότι στους αγώνες πήραν μέρος 450 μαθητές. Πρέπει όμως να προβληματιστούμε για την μικρή συμμετοχή από τον Νομό Λασιθίου όπου εκτός από ένα Δημοτικό από την Νεάπολη και από την πολύ ευχάριστη συμμετοχή του ΕΠΑΛ Σητείας δεν είχαμε άλλη συμμετοχή. Χαρακτηριστικό ότι δεν είχαμε συμμετοχές από  την  πόλη του Άγιου Νικολάου, όπου όπως όλοι γνωρίζουμε το σχολικό σκάκι καλλιεργείται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Βέβαια ο πολύ μεγάλος αριθμός των συμμετοχών οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο ότι έγινε δεκτό από την Ε.Σ.Σ.Κ. η δυνατότητα κάθε σχολείο να συμμετέχει στο πρωτάθλημα με παραπάνω από 2 ομάδες. Δυστυχώς η πολύ μεγάλη συμμετοχή, οι αντικειμενικές δυσκολίες ενός παγκρήτιου ομαδικού σχολικού πρωταθλήματος και ίσως η όχι πολύ  καλή προετοιμασία από πλευράς των διοργανωτών προκάλεσε μεγάλη καθυστέρηση, περίπου δύο ωρών, στην έναρξη των αγώνων. Οι διοργανωτές που το προηγούμενο Σαββατοκύριακο εισέπραξαν τα συγχαρητήρια από όλες τις πλευρές για την πολύ καλή διοργάνωση των ατομικών σχολικών Ανατολικής Κρήτης δεν κατάφεραν να επαναλάβουν την οργανωτική τους επιτυχία. Η καθυστέρηση δυστυχώς προκάλεσε αρκετά αρνητικά σχόλια από γονείς που ήρθαν για πρώτη φορά σε σκακιστικούς αγώνες και ίσως κάποιοι από τους οποίους έφυγαν απογοητευμένοι. Με την ευχή το επίπεδο της διοργάνωσης των αγώνων να βελτιωθεί τα επόμενα χρόνια και να έχουμε νέα αύξηση στον αριθμό των συμμετοχών στο μέλλον, περνάμε στο αγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με την προκήρυξη της Ε.Σ.Σ.Κ. το πρωτάθλημα διεξάγεται τόσο στην κατηγορία των Δημοτικών όσο στην κατηγορία των Γυμνασίων–Λυκείων σε 5 γύρους με το ελβετικό σύστημα και χρόνο σκέψης 15 λεπτά με προσαύξηση 10 δευτερολέπτων σε κάθε κίνηση. Στις ομάδες μπορούν να μετέχουν 6 μαθητές (4 βασικοί και 2 αναπληρωματικοί) με υποχρεωτική την παρουσία ενός κοριτσιού στην τέταρτη σκακιέρα. Για τα πανελλήνια ομαδικά σχολικά πρωταθλήματα προκρίθηκαν οι επτά πρώτες ομάδες από την κατηγορία των Δημοτικών, οι τρεις πρώτες από την κατηγορία των Γυμνασίων και όλες οι ομάδες των Λυκείων που πήραν μέρος. Με ένα τόσο μεγάλο αριθμό συμμετοχών ιδιαίτερα στα Δημοτικά σχολεία, νομίζουμε ότι επιβάλλεται η αύξηση του αριθμού των γύρων που διεξάγεται το πρωτάθλημα, ώστε να προκύπτει περισσότερο δίκαια η τελική κατάταξη. Το φαινόμενο να έχουμε 5 γύρους και ο αριθμός των ομάδων να είναι μεγαλύτερος από 64 σημαίνει μαθηματικά ότι εάν δύο ομάδες κάνουν 5 συνεχόμενες νίκες θα ισοβαθμήσουν στην πρώτη θέση χωρίς να έχουν παίξει μεταξύ τους. Το παραπάνω δυστυχώς συνέβη στην κατηγορία των Δημοτικών όπου είχαμε την συμμετοχή 79 ομάδων και η πρώτη θέση κρίθηκε στα κριτήρια ισοβαθμίας που σίγουρα δεν είναι ο δικαιότερος τρόπος. Μια πρόταση που καταθέτουμε είναι ότι εάν η Ε.Σ.Σ.Κ. επιμείνει στην συμμετοχή περισσοτέρων από δύο ομάδες από κάθε σχολείο να γίνεται ένα παράλληλο πρωτάθλημα με την συμμετοχή αυτών των ομάδων.

Στο αγωνιστικό μέρος τα σχολεία των Χανίων επικράτησαν για ένα ακόμα χρόνο στην κατηγορία των Δημοτικών, όπου επίσης πολύ καλή εμφάνιση έκαναν και τα σχολεία του Ρεθύμνου, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο σχολικό σκάκι στην Δυτική Κρήτη και ιδιαίτερα στα Χανιά. Στην κατηγορία των ΓυμνασίωνΛυκείων όπου έγινε ενιαίο πρωτάθλημα την πρώτη θέση πήρε το 2ο Λύκειο Ηρακλείου με 9 βαθμούς (4 νίκες και 1 ισοπαλία). Στην ομάδα συμμετείχαν δύο σκακιστές από τον Ο.Φ.Η. η Εύα Σερπετσιδάκη και ο Νίκος Πετράκης που παρά την αποχή του από αγώνες και προπονήσεις απέδειξε για μια ακόμα φορά το πλούσιο σκακιστικό του ταλέντο, ο Μάρκος Βαγιωνάκης του Λέων Κάντια, ο Παναγιώτης Ελευθεράκης των Νέων Ηροδότου και η Αγγελική Γραμματικάκη του Ο.Α.Α.Η. Την δεύτερη θέση των Λυκείων πήρε το Μουσικό Λύκειο Ηρακλείου με 5 βαθμούς (2 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες) και την τρίτη η πολύ ευχάριστη συμμετοχή του 1ου ΕΠΑΛ Σητείας με 4 βαθμούς (2 νίκες και 3 ήττες). Στα Γυμνάσια την πρώτη θέση πήρε το 2ο Γυμνάσιο Χανίων με 8 βαθμούς (3 νίκες και 2 ισοπαλίες) με τρία κορίτσια στη σύνθεση του την Δωροθέα Σικαλιά, την Δανάη Φιλοξένη, την Σοφία Δασκαλάκη και τον Στέλιο Πετράκη ο οποίος νικώντας τον Νίκο Σερπετσιδάκη στον τέταρτο γύρο, στον αγώνα απέναντι στο 2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου, εξασφάλισε την ισοπαλία για την ομάδα του και της έδωσε την πρώτη θέση. Η ομάδα του 2ου Γυμνασίου Χανίων ευνοήθηκε από το γεγονός ότι δεν αντιμετώπισε την πολύ δυνατή ομάδα του 2ου Λυκείου Ηρακλείου που στον τελευταίο γύρο νίκησε το 2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου με 3-1 και το έστειλε στην δεύτερη θέση με 7 βαθμούς (3 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα). Σημειώνουμε ότι στο 2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου συμμετείχαν τρεις σκακιστές του Ο.Φ.Η. ο Γιώργος Καδιάνης που επιβεβαίωσε την πολύ καλή του αγωνιστική κατάσταση με 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, ο Νίκος Σερπετσιδάκης και ο Μάνος Πετράκης μαζί με την Τόνια Δαγκωνάκη του Λέων Κάντια. Όπως βλέπουμε τόσο το 2ο Λύκειο όσο και το 2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου συνεχίζουν την παράδοση που έχουν τα τελευταία χρόνια να διακρίνονται στα Παγκρήτια Ομαδικά Πρωταθλήματα ανταγωνιζόμενα με μεγάλη επιτυχία τα πολύ δυνατά Γυμνάσια και Λύκεια των Χανίων. Την τρίτη θέση των Γυμνασίων πήρε επίσης με 7 βαθμούς (3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα) το 6ο Γυμνάσιο Χανίων όσους και το Πειραματικό Γυμνάσιο Ηρακλείου που ακολούθησε στην τέταρτη θέση. Αναλυτικά η τελική βαθμολογία των ΓυμνασίωνΛυκείων φαίνεται παρακάτω.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ - ΛΥΚΕΙΩΝ

ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
2ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
9,0
2
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
8,0
3
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
7,0
4
6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
7,0
5
ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
7,0
6
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΙΜΕΝΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ (1η Ομάδα)
6,0
7
ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (1η Ομάδα)
5,0
8
6ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
9
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ
5,0
10
ΜΟΥΣΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
11
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
12
1ο ΕΠΑΛ ΣΗΤΕΙΑΣ
4,0
13
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΙΜΕΝΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ (2η Ομάδα)
3,0
14
ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (2η Ομάδα)
3,0
15
ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (3η Ομάδα)
2,0

Στα δημοτικά η έκπληξη έγινε από την δεύτερη ομάδα του 13ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων που πήρε την πρώτη θέση με 10 βαθμούς (5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες) επικρατώντας στα κριτήρια ισοβαθμίας του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων που ακολούθησε στην δεύτερη θέση με τα ίδια αποτελέσματα. Όπως είπαμε παραπάνω το γεγονός της διεξαγωγής του πρωταθλήματος σε 5 μόνο γύρους δεν επέτρεψε να γίνει ο αγώνας μεταξύ των δύο πρώτων, ώστε η πρώτη θέση να κριθεί περισσότερο δίκαια. Στην τρίτη θέση ακολούθησε το 5ο Δημοτικό Ρεθύμνου με 9 βαθμούς (4 νίκες και 1 ισοπαλία), στην τέταρτη ο περυσινός νικητής το 5ο Δημοτικό Χανίων με οκτώ βαθμούς (4 νίκες και 1 ήττα) και στην πέμπτη το 14ο Δημοτικό Ρεθύμνου με τους ίδιους βαθμούς (3 νίκες και 2 ισοπαλίες). Σημειώνουμε ότι έγινε αρχικά λάθος στην τελική βαθμολογία από την πλευρά των διοργανωτών και στις απονομές βραβεύτηκε σαν τρίτο το 5ο Δημοτικό Χανίων αντί το 5ο Δημοτικό Ρεθύμνου. Η βαθμολογία διορθώθηκε την επόμενη ημέρα και τελικά στάλθηκε κύπελλο και μετάλλια στο σχολείο που είχε αδικηθεί. Ακολούθησαν με τους ίδιους βαθμούς (4 νίκες και 1 ήττα) στην έκτη και έβδομη θέση το 47ο και το 9ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου που πήραν την καλύτερη θέση από τα σχολεία της πόλης μας. Στο 9ο Δημοτικό Σχολείο συμμετείχαν από πλευράς Ο.Φ.Η. ο Νίκος Φραγκιαδάκης με τον Γιώργο Διακάκη μαζί με τον Γιάννο και την Αριάδνη Κουτσουράκη από το Λέων Κάντια. Την τρίτη θέση από τα σχολεία του Ηρακλείου και την όγδοη στην τελική κατάταξη με 7 βαθμούς (3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα) πήρε το 6ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου όπου συμμετείχαν ο Στέλιος Μαλλιαράκης, η Μαρίζα Μαλλιαράκη και ο Ορέστης Κριτσωτάκης από τον Ο.Φ.Η. και ο Νίκος Κόρογλου από τον Ο.Α.Α.Η. Σημειώνουμε ότι ο Στέλιος Μαλλιαράκης έκανε 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες δείχνοντας για μια ακόμα φορά τα πλούσια σκακιστικά του προσόντα. Ακολούθησαν με τους ίδιους βαθμούς και τα ίδια αποτελέσματα (3 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα) στην ένατη θέση το Δημοτικό Σχολείο Χερσονήσου και στην δέκατη η δεύτερη ομάδα του 5ου Δημοτικό Χανίων. Αναλυτικά η τελική βαθμολογία των Δημοτικών φαίνεται παρακάτω.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ

ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
13ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ (2η Ομάδα)
10,0
2
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ (1η Ομάδα)
10,0
3
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
9,0
4
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ (1η Ομάδα)
8,0
5
14ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
8,0
6
47ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (1η Ομάδα)
8,0
7
9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (1η Ομάδα)
8,0
8
6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (1η Ομάδα)
7,0
9
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ (1η Ομάδα)
7,0
10
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ (2η Ομάδα)
7,0
11
15ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ
7,0
12
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΒΟΥΤΩΝ
7,0
13
10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ
7,0
14
31ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
7,0
15
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ (2η Ομάδα)
7,0
16
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ
7,0
17
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (2η Ομάδα)
7,0
18
53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (1η Ομάδα)
7,0
19
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΟΥΡΝΩΝ (1η Ομάδα)
6,0
20
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΕΡΑΝΙΟΥ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΧΑΝΙΩΝ
6,0
21
53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (2η Ομάδα)
6,0
22
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (1η Ομάδα)
6,0
23
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ (3η Ομάδα)
6,0
24
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ
6,0
25
19ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ
6,0
26
4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
6,0
27
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΟΥΡΝΩΝ (3η Ομάδα)
6,0
28
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΚΚΙΝΙ ΧΑΝΙ (1η Ομάδα)
6,0
29
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΡΥΣΟΠΗΓΗΣ ΧΑΝΙΩΝ
6,0
30
13ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ (1η Ομάδα)
6,0
31
47ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (2η Ομάδα)
6,0
32
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΚΚΙΝΙ ΧΑΝΙ (4η Ομάδα)
6,0
33
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
6,0
34
13ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΑΝΙΩΝ (3η Ομάδα)
5,0
35
18ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
36
54ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (1η Ομάδα)
5,0
37
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΑ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ
5,0
38
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ (5η Ομάδα)
5,0
39
6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
5,0
40
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (3η Ομάδα)
5,0
41
44ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (2η Ομάδα)
5,0
42
26ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (1η Ομάδα)
5,0
43
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΚΚΙΝΙ ΧΑΝΙ (2η Ομάδα)
5,0
44
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΟΥΡΝΩΝ (5η Ομάδα)
5,0
45
23ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
46
15ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
47
44ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (4η Ομάδα)
5,0
48
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
5,0
49
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ (2η Ομάδα)
5,0
50
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
4,0
51
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ (4η Ομάδα)
4,0
52
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (4η Ομάδα)
4,0
53
6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (2η Ομάδα)
4,0
54
7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (1η Ομάδα)
4,0
55
6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (1η Ομάδα)
4,0
56
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (5η Ομάδα)
4,0
57
14ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (1η Ομάδα)
4,0
58
7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (2η Ομάδα)
4,0
59
33ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
60
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΟΥΡΝΩΝ (4η Ομάδα)
3,0
61
47ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (3η Ομάδα)
3,0
62
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΟΥΡΝΩΝ (8η Ομάδα)
3,0
63
6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (3η Ομάδα)
3,0
64
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΟΥΡΝΩΝ (6η Ομάδα)
3,0
65
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΟΥΡΝΩΝ (2η Ομάδα)
3,0
66
50ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3,0
67
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΚΚΙΝΙ ΧΑΝΙ (3η Ομάδα)
3,0
68
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ (1η Ομάδα)
3,0
69
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ
2,0
70
54ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (2η Ομάδα)
2,0
71
6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (4η Ομάδα)
2,0
72
44ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (1η Ομάδα)
2,0
73
44ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (3η Ομάδα)
2,0
74
14ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (2η Ομάδα)
1,0
75
47ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (4η Ομάδα)
1,0
76
37ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
1,0
77
26ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (2η Ομάδα)
0,0
78
26ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (3η Ομάδα)
0,0
79
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΝΕΑΣ ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΣΟΥ (2η Ομάδα)
0,0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου