PopUp

18/3/14

ΟΙ ΣΚΑΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ Ο.Φ.Η. ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 2014.

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Φ.Η. Η ΕΥΑ ΣΕΡΠΕΤΣΙΔΑΚΗ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΔΙΑΝΗΣ, Ο ΝΙΚΟΣ ΣΕΡΠΕΤΣΙΔΑΚΗΣ, Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΛΙΑΝΕΡΗΣ Η ΝΕΦΕΛΗ ΜΑΤΘΑΙΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΜΑΝΙΟΣ. 

ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΗΣ  Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΦΗ
ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΒΑΣΙΛΗ ΚΛΑΔΟ
ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΔΙΑΝΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΒΙΤΣΑΞΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΟΣΧΟΒΑΚΗΣ

ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΟΡΟ ΑΓΩΝΩΝ ΤΗΣ ΕΣΣΚ
ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΕΦΑΝΑΤΟ. ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ
ΑΡΙΑΔΝΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΚΗ, ΝΕΦΕΛΗ ΜΑΤΘΑΙΑΚΗ
ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΗΓΟΥΜΕΝΑΚΗ.
ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΗΣ Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΝΙΑ ΒΙΤΣΑΞΑΚΗ.
ΤΡΕΙΣ ΣΚΑΚΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ
ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΗΛΙΑΣ ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ
ΛΙΑΝΕΡΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΡΟΚΑΛΑΚΗΣ









ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΗΣ  ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΙΚΟ
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ. ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΜΙΝΩΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ
ΜΑΝΟΣ ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΣΕΡΠΕΤΣΙΔΑΚΗΣ
 ΚΑΙ ΠΑΥΛΟΣ ΗΛΙΑΚΗΣ








ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ
ΣΤΗ ΜΕΣΗ Η ΕΥΑ ΣΕΡΠΕΤΣΙΔΑΚΗ
ΔΕΞΙΑ Η ΜΑΡΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΗ
Με μεγάλο αριθμό συμμετοχών (259) περίπου στα ίδια επίπεδα με πέρυσι και με κατά γενική ομολογία οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία, έγιναν το Σαββατοκύριακο 8-9 Μαρτίου στους φιλόξενους χώρους του Πειραματικού Γυμνασίου και Λυκείου Ηρακλείου τα ατομικά σχολικά πρωταθλήματα Ανατολικής Κρήτης για το 2014. Τους αγώνες  διοργάνωσε για πρώτη φορά στην ιστορία του το σκακιστικό τμήμα του Ο.Φ.Η. σε συνεργασία με την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κρήτης (Ε.Σ.Σ.Κ.) και συνδιοργανωτές την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και τον Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. του Δήμου Ηρακλείου. Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν η AEGEAN και το Βιβλιοπωλείο Γραφή στην οδό Θερίσου.

Η συμμετοχή ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική και ενθαρρυντική για το μέλλον του σκακιού στην Ανατολική Κρήτη ιδιαίτερα στις πρώτες τέσσερεις τάξεις του Δημοτικού Σχολείου και στα νηπιαγωγεία ενώ ήταν μικρότερη στις τάξεις του Γυμνασίου και στα Λύκεια. Στην τελετή λήξης και στις απονομές παρευρέθηκαν και χαιρέτισαν εκ μέρους των συνδιοργανωτών οι Αντιδήμαρχοι Ηρακλείου κ.κ. Γιαλιτάκης και Δημόπουλος, ο αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη Ο.Φ.Η. και δημοτικός σύμβουλος κ. Κλάδος ενώ θερμό χαιρετισμό έστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Κουκιαδάκης που εξ αιτίας ενός προβλήματος της τελευταίας στιγμής δεν μπόρεσε να παραβρεθεί. Όλοι τόνισαν την εκπαιδευτική αξία του σκακιού και υποσχέθηκαν να συμβάλλουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του τόσο στην πόλη μας όσο και σε ολόκληρη την Κρήτη.

Με την ευκαιρία απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές και  στον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Πειραματικού Γυμνασίου Ηρακλείου και ιδιαίτερα στον πρόεδρο κ. Τσαγκαράκη και στην αντιπρόεδρο κ. Βιτσαξάκη που συνέβαλλαν σημαντικά στο πολύ δύσκολο εγχείρημα της διοργάνωσης όπως επίσης και σε όλους τους εθελοντές διαιτητές από όλους τους σκακιστικούς συλλόγους της Ανατολικής Κρήτης που βοήθησαν αφιλοκερδώς και συνέβαλλαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον έφορο αγώνων της Ε.Σ.Σ.Κ. Μπάμπη Στεφανάτο με τεράστια συμβολή στην ανάπτυξη του σκακιού στην Ανατολική Κρήτη τα τελευταία χρόνια και στον Γιώργο Μαγουλιανό από τον Λατώ Αγίου Νικολάου που μαζί με τον επικεφαλής διαιτησίας και προπονητή του σκακιστικού Ο.Φ.Η. Σταύρο Λυράκη διεύθυναν με μεγάλη επιτυχία τους αγώνες. Το επίπεδο των αγώνων ήταν ιδιαίτερα υψηλό και ο ανταγωνισμός πολύ μεγάλος. Οι πρώτες θέσεις και οι προκρίσεις στα Παγκρήτια μαθητικά πρωταθλήματα κρίθηκαν στις περισσότερες κατηγορίες στους τελευταίους αγώνες, μετά από μεγάλες μάχες των μικρών σκακιστών. Με την ευχή το επίπεδο της διοργάνωσης των αγώνων να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στο μέλλον, καθώς και αυτή την φορά υπήρξε καθυστέρηση περίπου μίας ώρας στην έναρξη των αγώνων, περνάμε στο αγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης

Αν και στα σχολικά πρωταθλήματα τα παιδιά εκπροσωπούν το σχολείο τους και όχι τον σύλλογο τους θα ήταν παράλειψη μας να μην αναφέρουμε τις σημαντικές επιτυχίες των παιδιών που προέρχονται από τα σκακιστικά σωματεία του Ο.Φ.Η. και του Ο.Φ.Η. 2000 που πήραν τις περισσότερες πρώτες θέσεις (6 σε σύνολο 22) και τα περισσότερα μετάλλια και προκρίσεις από τους συλλόγους του Ηρακλείου. Συγκεκριμένα πρώτευσαν από πλευράς Ο.Φ.Η. η Εύα Σερπετσιδάκη στα κορίτσια των Λυκείων, ο Γιώργος Καδιάνης με το απόλυτο των 7 νικών σε 7 αγώνες στα αγόρια της Β Γυμνασίου, ο Νίκος Σερπετσιδάκης επίσης με το απόλυτο των 7 νικών σε 7 αγώνες στα αγόρια της ΣΤ Δημοτικού, ο Ανδρέας Λιανέρης στα αγόρια της Ε Δημοτικού, η Νεφέλη Ματθαιάκη στα κορίτσια της Δ Δημοτικού και ο πολύ ταλαντούχος Θεμιστοκλής Μανιός στα αγόρια της Α Δημοτικού. Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Σερπετσιδάκης συμπλήρωσε έξη συνεχόμενες πρωτιές σε σχολικούς αγώνες, ο Λιανέρης και ο Καδιάνης πέντε και η Ματθαιάκη τρεις.

Τις άλλες πρώτες θέσεις πήραν πέντε οι σκακιστές του Ο.Α.Α.Η., με τον Μάνο Λαντζουράκη στα αγόρια της Β Γυμνασίου, την αδελφή του Όλγα Λατζουράκη στα κορίτσια της Ε Δημοτικού, τον Γιώργο Παπιδάκη με το απόλυτο των 7 νικών σε 7 αγώνες και την Ειρήνη Εργαζάκη στα αγόρια και στα κορίτσια της Γ Δημοτικού και τον Στέλιο Μαλλιαράκη στα αγόρια της Β Δημοτικού. Πέντε πρώτες θέσεις πήραν επίσης οι σκακιστές που προέρχονται από τον Σ.Ο.Η. και τα συνεργαζόμενα με αυτόν σωματεία, με την Ασημένια Τσαπάκη της Ε.Γ.Ο.Η. να πρωτεύει στα κορίτσια των νηπιαγωγείων, την Μελίνα Καρούζου με το απόλυτο των 7 νικών σε 7 αγώνες του Λέων Κάντια στα κορίτσια της Α Δημοτικού, την Μυρτώ Βητοπούλου των Νέων Ηροδότου στα κορίτσια της Β Δημοτικού, την Αθηνά Χαραλαμπάκη του Λέων Κάντια στα κορίτσια της Γ Γυμνασίου και τον Παναγιώτη Ελευθεράκη των Νέων Ηροδότου στα αγόρια των Λυκείων. Οι σκακιστές του ΛΑΤΩ Αγίου Νικολάου πήραν τρεις πρώτες θέσεις, με τον Γιώργο Κακολύρη στα αγόρια των Νηπιαγωγείων, τον Ηλία Κοζύρη στα αγόρια της Δ Δημοτικού, και την Ιωάννα Τζανάκη στα κορίτσια της Α Γυμνασίου. Δύο πρωτιές είχαμε από την Σ.Α.Γαζίου με την Ιωάννα Στρατήγη στα κορίτσια της ΣΤ Δημοτικού και την αδελφή της Εβίτα Στρατήγη στα κορίτσια της Β Γυμνασίου. Τέλος μία πρωτιά είχαμε από τον Σκακιστικό όμιλο Ανωγείων με τον Γιάννη Μέμο να πρωτεύει στα αγόρια της Α Γυμνασίου. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Ε.Σ.Σ.Κ. έκανε δεκτό το αίτημα των Ανωγείων να συμμετέχουν στις σκακιστικές διοργανώσεις της Ανατολικής Κρήτης και σαν αποτέλεσμα είχαμε την πολύ επιτυχημένη συμμετοχή για πρώτη φορά πέντε μαθητών από τα Ανώγεια στα σχολικά Ανατολικής Κρήτης, τέσσερεις από τους οποίους προκρίθηκαν στα Παγκρήτια σχολικά. Επίσης πολύ καλή εμφάνιση με αρκετά μετάλλια και προκρίσεις στα Παγκρήτια σχολικά έκαναν οι μικροί σκακιστές του Κρουσώνα γεγονός πολύ ενθαρρυντικό για την ανάπτυξη του σκακιού στην περιφέρεια του Νομού Ηρακλείου.

Από τους άλλους σκακιστές του Ο.Φ.Η. και του Ο.Φ.Η. 2000 που πήραν μέρος τους αγώνες διακρίθηκαν επίσης παίρνοντας την δεύτερη θέση στις κατηγορίες τους, ο Νίκος Πετράκης στα αγόρια των Λυκείων και ο Ορέστης Κριτσωτάκης στα αγόρια της Β Δημοτικού που έχασαν την πρώτη θέση στα κριτήρια ισοβαθμίας και ο Χρήστος Μπροκαλάκης στα αγόρια της Ε Δημοτικού. Την τρίτη θέση στις κατηγορίες τους πήραν ο Νικόλας Βιτσαξάκης και ο Μάνος Πετράκης στα αγόρια της Β Γυμνασίου, ο Αλέξανδρος Τσέλος στα αγόρια και η Ίριδα Βιτσαξάκη στα κορίτσια της Α Γυμνασίου, ο Μάνος Ξηρουχάκης και ο Μίνως Μαργαρίτης στα αγόρια της ΣΤ Δημοτικού, ο Ηλίας Αγγελάκης στα αγόρια της Ε Δημοτικού, ο Γιάννης Κουβίδης στα αγόρια και η Αριάδνη Κουτσουράκη στα κορίτσια της Δ Δημοτικού, ο Μιχάλης Γεωργακάκης στα αγόρια της Γ Δημοτικού, η Μαριάνθη Τσαφαντάκη στα κορίτσια της Β Δημοτικού και ο Κώστας Τσαγκαράκης στα αγόρια των Νηπιαγωγείων. Τέλος την πρόκριση για τους παγκρήτιους αγώνες πήραν ακόμα ο Γιώργος Μαρκάκης και ο Γιώργος Μπακαλούμης στα αγόρια της ΣΤ Δημοτικού, ο Κώστας Πανούσης και ο Γιάννης Λεβεντάκης στα αγόρια της Ε Δημοτικού, ο Αριστοτέλης Τσέλος και ο Νίκος Κακάλης στα αγόρια της Δ Δημοτικού, ο Ιάσωνας Σταμαθιουδάκης στα αγόρια της Γ Δημοτικού, ο Νίκος Φραγκιαδάκης στα αγόρια της Β Δημοτικού, ο Μάνος Ροδιτάκης και ο Γιάννης Βλαχάκης στα αγόρια της Α Δημοτικού και ο Γιώργος Διακάκης στα αγόρια των Νηπιαγωγείων.

Πολύ καλή εμφάνιση και πολύ κοντά στην πρόκριση βρέθηκαν ο Βασίλης Δαμιανάκης στα αγόρια της ΣΤ Δημοτικού, ο Μιχάλης Τζωρτζουλάκης και ο Άγγελος Σφυράκης στα αγόρια της Δ Δημοτικού, ο Γιώργος Μπαλτζάκης και ο Μάνος Αρχάβλης στα αγόρια της Γ Δημοτικού, η Ιλεάννα Μαυράκη, η Ελένη Μπαλτζάκη, ο Γιάννης Σπιρθουράκης, ο Αντώνης Τσαγκαράκης και ο Μάνος Χουστουλάκης στα κορίτσια και στα αγόρια της Β Δημοτικού και ο Φαίδωνας Τσαγκαράκης με τον Μιχάλη Σπυριδάκη στα αγόρια της Α Δημοτικού. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους όπως επίσης και στους προπονητές τους τον ομοσπονδιακό μαιτρ Στέφανο Γρατσέα και τους άλλους προπονητές του σκακιστικού Ο.Φ.Η. Σταύρο Λυράκη, Μανόλη Φραγκιαδάκη, Γιώργο Πρεδευτάκη και Αθανασία Λυράκη.

Στη συνέχεια βλέπουμε τα 9 πρώτα αγόρια και τα 3 πρώτα κορίτσια κάθε κατηγορίας που προκρίθηκαν για τους παγκρήτιους ατομικούς σχολικούς αγώνες που θα διεξαχθούν στις 22-23 Μαρτίου στην Αμμουδάρα Μαλεβυζίου στο ξενοδοχείο Santa Marina Beach (www.santamarinahotel.gr). Θυμίζουμε ότι αν στην τελική δωδεκάδα της βαθμολογίας κάθε τάξης βρίσκονται παραπάνω από τρία κορίτσια τότε τα κορίτσια αυτά προκρίνονται εις βάρος των αγοριών. Δικαίωμα συμμετοχής στα Παγκρήτια σχολικά αποκτούν ανεξάρτητα πρόκρισης, όλοι οι σκακιστές που αγωνίστηκαν στα παγκρήτια ομαδικά σχολικά που έγιναν στα Χανιά την Κυριακή 16 Μαρτίου. Επίσης οι μαθητές των Νηπιαγωγείων και των Λυκείων μπορούν να αγωνιστούν στα Παγκρήτια σχολικά ανεξαρτήτως πρόκρισης. Αναλυτικότερες βαθμολογίες και ενημέρωση για τους αγώνες σε κάθε κατηγορία, στην ιστοσελίδα της Ε.Σ.Σ.Κ. (www.essk.gr).

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
6ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
6,5
2
ΣΚΟΥΛΙΚΑΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
5,0
3
ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
78ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,5
4
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
5
ΣΑΡΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΗ
4,0
6
ΔΙΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
48ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
7
ΤΖΟΜΠΑΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΤΟΝΑΛΝΤ
3,5
8
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
40ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3,0
9
ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΙΚΡΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ
3,0

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΤΣΑΠΑΚΗ ΑΣΗΜΕΝΙΑ
53ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,5
2
ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
3
ΣΑΡΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΟΚΚΙΝΗ
3,0

Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΜΑΝΙΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ
53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
6,0
2
ΜΑΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
19ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
3
ΚΑΖΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΥΤΩΝ
5,0
4
ΚΑΠΝΙΣΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ Δ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
5
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΥΤΩΝ
4,5
6
ΡΟΔΙΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,5
7
ΚΕΑΛΑΡ ΙΩΑΝΝΗΣ
14ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
8
ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
9
ΧΡΙΣΤΟΦΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0

Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΚΑΡΟΥΖΟΥ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ-ΜΕΛΙΝΑ
15ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
7,0
2
ΦΑΛΙΑΚΑΚΗ ΟΥΡΑΝΙΑ
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ
4,0
3
ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ-ΙΩΑΝΝΑ
17ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3,5

Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΜΑΛΛΙΑΡΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
30ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
6,0
2
ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ
6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
6,0
3
ΚΟΡΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
6,0
4
ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ
5,0
5
ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΑΔΑΜ
ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ
5,0
6
ΓΚΕΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΡΗΣ
20ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
7
ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
8
ΕΜΠΕΙΡΙΔΗΣ ΠΛΑΤΩΝ
ΔΗΜ. ΣΧ. ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ
5,0
9
ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,5

Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΒΗΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΤΩ
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
6,0
2
ΘΕΟΧΑΡΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ
4,5
3
ΤΣΑΦΑΝΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ
7ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,5

Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΠΑΠΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ
7,0
2
ΔΑΓΚΩΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
3
ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΟΥΡΝΩΝ
5,0
4
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΥΤΩΝ
5,0
5
ΧΙΩΤΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ
5,0
6
ΓΕΩΡΓΑΚΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
54ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
7
ΣΤΑΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΙΑΣΩΝΑΣ
35ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,5
8
ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
9
ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ
4,0

Γ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΕΡΓΑΖΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
19ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
6,0
2
ΦΟΙΝΙΚΙΑΝΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ
14ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
3
ΦΑΦΑΛΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΟΥΡΝΩΝ
4,0

Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΚΟΖΥΡΗΣ ΗΛΙΑΣ
4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
6,0
2
ΚΟΥΤΣΑΦΤΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
32ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
6,0
3
ΚΟΥΒΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
30ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,5
4
ΤΣΕΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ
5,0
5
ΝΤΑΓΙΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΩΓΕΙΩΝ
5,0
6
ΖΕΥΓΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
5,0
7
ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
8
ΤΖΩΡΜΠΑΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
47ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
9
ΚΑΚΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
30ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0

Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΜΑΤΘΑΙΑΚΗ ΝΕΦΕΛΗ
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
2
ΗΓΟΥΜΕΝΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
3
ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΚΗ ΑΡΙΑΔΝΗ
9ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,5

Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΛΙΑΝΕΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
54ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
6,5
2
ΜΠΡΟΚΑΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
15ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,5
3
ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΥΤΩΝ
5,0
4
ΣΤΕΙΑΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,5
5
ΧΑΙΡΕΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΩΓΕΙΩΝ
4,0
6
ΜΠΙΝΙΧΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
47ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
7
ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
10ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
8
ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
2ο-5ο ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛ. Ν. ΑΛΙΚΑΡΝΑΣΟΥ
3,5
9
ΒΑΡΚΑΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
3,5

Ε ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΛΑΝΤΖΟΥΡΑΚΗ ΟΛΓΑ
47ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,5
2
ΔΑΓΚΩΝΑΚΗ ΑΣΠΑΣΙΑ
53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,5
3
ΣΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
11ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,5

ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΣΕΡΠΕΤΣΙΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
53ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
7,0
2
ΗΛΙΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ
5,0
3
ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
19ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
4
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΜΗΝΑΣ
41ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
5
ΜΑΡΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
49ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
6
ΜΑΓΟΥΛΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
4,0
7
ΜΠΑΡΟΥΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
32ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
8
ΜΠΑΚΑΛΟΥΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
4ο-50ο ΔΗΜΟΤ. ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3,0
9
ΜΗΤΡΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3,0

ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΣΤΡΑΤΗΓΗ ΙΩΑΝΝΑ
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΥΤΩΝ
5,0
3
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
4,0
2
ΛΙΝΑΡΔΑΚΗ ΑΝΤΙΓΟΝΗ
2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΟΥΤΩΝ
3,0

Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΜΕΜΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΩΓΕΙΩΝ
6,0
2
ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,5
3
ΤΣΕΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
4
ΚΟΣΤΑΜΠΙΛΕ ΑΝΔΡΕΑΣ
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,5
5
ΤΖΩΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ
4,0
6
ΓΙΑΤΡΑΚΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΑΖΙΟΥ
3,5
7
ΜΙΧΕΛΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
2,0

Α ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΤΖΑΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
4,5
2
ΦΑΛΙΑΚΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ
4,0
3
ΒΙΤΣΑΞΑΚΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3,0
4
ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΝΑΥΣΙΚΑ
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3,0
5
ΣΑΡΙΔΑΚΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ
3,0

Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΚΑΔΙΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
7,0
2
ΜΟΣΧΟΒΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΑΖΙΟΥ
5,0
3
ΒΙΤΣΑΞΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
4
ΣΤΕΙΑΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
13ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
5
ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
6
ΚΟΝΤΟΝΑΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΛΛΙΩΝ
3,0
7
ΧΑΙΡΕΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΩΓΕΙΩΝ
2,0
8
ΣΗΣΑΜΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
1,5

Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΣΤΡΑΤΗΓΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
2
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
4,0
3
ΔΑΓΚΩΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
4
ΜΑΚΗ ΚΕΛΛΗ
13ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
2,0

Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΛΑΝΤΖΟΥΡΑΚΗΣ ΜΜΑΝΟΥΗΛ
13ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
2,5
2
ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
10ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
2,0

Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗ ΑΘΗΝΑ
13ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
2,0

ΛΥΚΕΙΑ ΑΓΟΡΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
2ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
2
ΠΕΤΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
2ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
4,0
3
ΔΑΓΚΩΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
2ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3,0

ΛΥΚΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ


ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
Β.
1
ΣΕΡΠΕΤΣΙΔΑΚΗ ΕΥΑΝΘΙΑ
2ο ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3,5
2
ΣΤΡΑΤΗΓΗ ΜΑΡΙΑ ΕΙΡΗΝΗ
ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
2,0


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου