PopUp

11/9/13

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΟ 5ο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΝΕΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ.

ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ Ο.Φ.Η. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 16 ΕΤΩΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ. ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12 Ο ΝΙΚΟΣ ΣΕΡΠΕΤΣΙΔΑΚΗΣ. ΤΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 Η ΕΥΑ ΣΕΡΠΕΤΣΙΔΑΚΗ.
ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ CANKUT,
ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
ΧΝΑΡΑ, ARIG ΚΑΙ SOP.


ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΚΑΤΩ ΤΩΝ 16 . ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ,
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΚΑΤΩ ΤΩΝ 12.  ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΙΣΣΑΔΑΚΗΣ, 
ΣΕΡΠΕΤΣΙΔΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΥΛΙΔΗΣ












Ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 2/9/2013 στα Χανιά και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Caldera Creta Paradise στην περιοχή Γεράνι του Δήμου Πλατανιά το 5ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα  Νέων Νεανίδων κάτω των 20 ετών που διοργανώθηκε από τον ΚΥΔΩΝΑ Χανίων  με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης/Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Δήμο Πλατανιά, το Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Πλατανιά και τον Όμιλο Επιχειρήσεων Κρομμυδάκη.

Το πρωτάθλημα σημείωσε μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία χάρις σε όλους τους ανθρώπους του ΚΥΔΩΝΑ Χανίων που εργάστηκαν γι΄αυτό με επικεφαλής τον πρόεδρο της Ε.Σ.Σ.Κ. Μιχάλη Καλογερή και τον Γιώργο Φιλοξένη. Ο χώρος των αγώνων ήταν πολύ καλός και ο περιβάλλων χώρος του ξενοδοχείου ικανοποίησε όλες τις απαιτήσεις των σκακιστών και των συνοδών τους. Ο αριθμός των συμμετεχόντων έφτασε τους 69 στους οποίους συμπεριλαμβάνονται 5 μικροί σκακιστές του Ο.Φ.Η. Παρά το ότι ο αριθμός των συμμετοχών αλλά και οι χώρες που συμμετείχαν ήταν μικρότερος από τις δύο προηγούμενες διοργανώσεις που έγιναν στα Χανιά το 2012 και το 2010, η αγωνιστική ποιότητα του πρωταθλήματος παρέμεινε σε υψηλό επίπεδο. Ελπίζουμε το 2014 να έχουμε συμμετοχές από περισσότερες χώρες, ώστε να αναβαθμιστεί ακόμα παραπάνω μια πολύ ενδιαφέρουσα σκακιστική διοργάνωση που έχει σκοπό να φέρει σε επαφή τους νέους και τις νέες όλων των χωρών της Μεσογείου.

Δυστυχώς πρέπει να επισημάνουμε την μικρή συμμετοχή στο πρωτάθλημα, των σκακιστών της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων, ενός συλλόγου με μεγάλη παράδοση σε επιτυχίες ιδιαίτερα στo νεανικό σκάκι. Η απόφαση για την διοργάνωση ενός σκακιστικού τουρνουά από την Σ.Α.Χ., ενώ είχαν ήδη προγραμματιστεί δύο πολύ σημαντικές σκακιστικές διοργανώσεις στα Χανιά την ίδια χρονική περίοδο από τους δύο άλλους συλλόγους της πόλης (ΚΥΔΩΝΑΣ-Μεσογειακό, ΟΑΧ-Αποκώρονας), απέτρεψε με έμμεσο τρόπο τους περισσότερους μικρούς σκακιστές της Σ.Α.Χ. από την συμμετοχή τους στις παραπάνω διοργανώσεις. Από αυτό εδώ το βήμα έχουμε κατ’ επανάληψη συγχαρεί την Σ.Α.Χ. τόσο για τις αγωνιστικές επιτυχίες των σκακιστών της όσο και για τις πολύ πετυχημένες διοργανώσεις που έχει πραγματοποιήσει. Πιστεύουμε όμως ότι τέτοιες ενέργειες δυναμιτίζουν χωρίς καμιά αιτία το κλίμα μεταξύ των συλλόγων της Κρήτης και δεν συμβάλλουν στην σωστή ανάπτυξη του σκακιού και στην υγιή αθλητική διαπαιδαγώγηση των μικρών σκακιστών του νησιού μας. Ένας σκακιστικός σύλλογος πρέπει να αποδεικνύει την μεγαλοσύνη του όχι μόνο από τις αγωνιστικές και οργανωτικές επιτυχίες του αλλά και από την γενικότερη πολιτική που ακολουθεί. Όλοι οι σύλλογοι της Κρήτης πρέπει αν όχι να στηρίζουν τις διοργανώσεις που αναλαμβάνουν οι άλλοι σύλλογοι (κάτι που έχουμε την αίσθηση ότι γινόταν μέχρι σήμερα με βάση τις συμμετοχές των σκακιστών που έχουμε παρατηρήσει) τουλάχιστο να μην τις υπονομεύουν, χωρίς κανείς να απαγορεύει την καλόπιστη κριτική για τυχόν μειονεκτήματα της κάθε διοργάνωσης. Στόχος όλων μας πρέπει να είναι η ύπαρξη πολλών και καλών διοργανώσεων από όλους τους συλλόγους της Κρήτης, ώστε να δίνεται η δυνατότητα και η επιλογή σε μικρούς  και μεγάλους σκακιστές να συμμετέχουν σε αγώνες σε όλη την διάρκεια του χρόνου. Ο καλός χρονικός συντονισμός των διοργανώσεων είναι εύκολος, αρκεί να υπάρχει καλή θέληση από όλους μας, κάτι που δεν φαίνεται να ισχύει δυστυχώς σήμερα.
   
Στο αγωνιστικό κομμάτι του πρωταθλήματος την 1η θέση της γενικής κατάταξης πήρε ο Τούρκος CΜ Cankut Emiroglou με 7,5 βαθμούς σε 9 αγώνες. Με τους ίδιους βαθμούς ένα μεγάλο ταλέντο του Κρητικού, και κατ’ επέκταση του Ελληνικού σκακιού, ο δεκαπεντάχρονος Γιάννης Καλογερής του ΚΥΔΩΝΑ Χανίων πήρε την 2η θέση μετά την άρση των κριτήριων ισοβαθμίας. Στην 3η θέση ακολούθησε ο δευτεραθλητής Ελλάδος κάτω των 20 ετών και πρωταθλητής στο πανελλήνιο νεανικό πρωτάθλημα κάτω των 16 ετών το 2011 Αλέξανδρος Παπασημακόπουλος του Α.Σ. Παπάγου με 7 βαθμούς. Ισόβαθμος στην 4η θέση της γενικής κατάταξης και στην 1η στην κατηγορία των αγοριών κάτω των 18 ετών βρέθηκε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος του πρωταθλητή Ελλάδος Αργοναύτη Κορινθίας, με 2ο τον δύο φορές πρωταθλητή σε πανελλήνια νεανικά πρωταθλήματα Μάνο Καζάκο του ΚΥΔΩΝΑ Χανίων με 6,5 βαθμούς και 3ο τον Τούρκο Esat Baglan με 6 βαθμούς. Στην κατηγορία των γυναικών την έκπληξη έκανε η Μαρία Δανάη Χναρά του ΚΥΔΩΝΑ Χανίων που με πολύ καλές εμφανίσεις τερμάτισε 1η αλλά και 6η στην γενική κατάταξη με 6,5 βαθμούς, ξεπερνώντας αντιπάλους με πολύ μεγαλύτερο από αυτήν ΕΛΟ, όπως την συμπρωταθλήτρια Ελλάδος κάτω των 20 ετών Νάντια Ανδρώνη του Σ.Α.Σ. Κορωπίου. Στην 2η θέση και 7η στην γενική κατάταξη ακολούθησε η Bursa Arig από την Τουρκία με τους ίδιους βαθμούς και στην 3η η WFM Selen Sop πάλι από την Τουρκία με 6,0 βαθμούς. Στα κορίτσια κάτω των 18 ετών την 1η θέση πήρε η Burcu Sasmazel από την Τουρκία με 5,5 βαθμούς, την 2η η Εύη Κώτσογλου του ΚΥΔΩΝΑ Χανίων με 5 βαθμούς και την 3η η Εύα Σερπετσιδάκη του Ο.Φ.Η. με 4,5 βαθμούς.

Στην κατηγορία των αγοριών κάτω των 16 ετών την 1η θέση, με πολύ σημαντικές επιτυχίες απέναντι σε σκακιστές με πολύ μεγαλύτερο από αυτόν ΕΛΟ, πήρε ο Γιώργος Παπαδάκης του Ο.Φ.Η. με 5,5 βαθμούς, επικρατώντας στα κριτήρια ισοβαθμίας του Γιώργου Μαργαρίτη του Ο.Φ.Η. που με επίσης πολύ καλές εμφανίσεις πήρε την 2η θέση, και του Γιώργου Δασκαλάκη του Ο.Α.Χανίων που ακολούθησε στην 3η θέση με τους ίδιους βαθμούς. Στα κορίτσια κάτω των 16 ετών την 1η θέση πήρε η Ελένη Μανιώτη του Ο.Α.Α.Η. με 5,0 βαθμούς, με 2η την Δανάη Φιλοξένη του ΚΥΔΩΝΑ Χανίων με 4,5 βαθμούς και 3η την Αιμιλία Βασιλείου του ΛΑΤΩ Αγίου Νικολάου με τους ίδιους βαθμούς. Στα αγόρια κάτω των 14 ετών την 1η θέση πήρε επικρατώντας στα κριτήρια ισοβαθμίας ο Άρης Ονταμπασίδης του ΚΥΔΩΝΑ Χανίων με 5,0 βαθμούς, με 2ο και 3ο τον Νίκο Θωμάκη του Ο.Α.Χανίων και τον Πάνο Παπαδοκοκολάκη του Ο.Φ.Σ.Χανίων με τους ίδιους βαθμούς. Στα κορίτσια κάτω των 14 ετών την 1η θέση πήρε πολύ καθαρά η Ευαγγελία Πετράκη του Ο.Τ.Ε. Ν. Χανίων με 5,5 βαθμούς, με 2η την αδερφή της Αργυρώ Πετράκη πάλι του Ο.Τ.Ε. Ν. Χανίων με 4,0 βαθμούς και 3η με τους ίδιους βαθμούς την Δωροθέα Σικαλιά του Ο.Φ.Σ.Χανίων.

Στην κατηγορία των αγοριών κάτω των 12 ετών την 1η θέση πήρε ο Δημήτρης Πισσαδάκης του ΚΥΔΩΝΑ Χανίων με 5,5 βαθμούς, με 2ο τον Νίκο Σερπετσιδάκη του Ο.Φ.Η με 5 βαθμούς. Με τους ίδιους βαθμούς ακολούθησαν στην 3η και 4η θέση ο Παύλος Παυλίδης του Πανιωνίου και ο Νέστωρας Θωμαδάκης του ΚΥΔΩΝΑ Χανίων. Ο Μίνως Μαργαρίτης του Ο.Φ.Η. τερμάτισε στην 5η θέση με 4,5 βαθμούς. Στα κορίτσια κάτω των 12 ετών την 1η θέση πήρε η Σοφία Δασκαλάκη του Ο.Α.Χανίων με 4,5 βαθμούς. Ακολούθησαν στην 2η και 3η θέση η Φιλίππα Αγγελάκη του ΚΥΔΩΝΑ Χανίων και η Ευτυχία Παπαγεωργίου του Α.Ο. Παραδείσου με 4 βαθμούς. Στα αγόρια κάτω των 10 ετών την 1η θέση πήρε ο εννιάχρονος Βαγγέλης Πατρελάκης της Σ.Α.Χανίων, με την εντυπωσιακή για την ηλικία του επίδοση των 5,5 βαθμών. Ακολούθησαν στην 2η θέση ο Χρήστος Μαρινάκης της Σ.Α.Χανίων, στην 3η ο Νίκος Τζεμανάκης του  ΚΥΔΩΝΑ Χανίων και στην 4η ο Φίλιππος Λιοδάκης του  ΚΥΔΩΝΑ Χανίων όλοι με 4,5 βαθμούς. Στα κορίτσια κάτω των 10 ετών την 1η θέση πήρε η Ασημένια Χατζηπαναγιώτου του ΚΥΔΩΝΑ Χανίων με 4 βαθμούς, με 2η την Φραντζέσκα Πετράκη του Ο.Τ.Ε. Ν. Χανίων και 3η την Άννα Παπαγεωργίου του Α.Ο. Παραδείσου που συγκέντρωσαν 3 βαθμούς. Στα αγόρια κάτω των 8 ετών την 1η θέση πήρε επικρατώντας στα κριτήρια ισοβαθμίας ο Σταύρος Βυζιράκης της Σ.Α.Χανίων με 4 βαθμούς. Ακολούθησε στην 2η θέση ο Νίκος Γαλανάκης του ΚΥΔΩΝΑ Χανίων με τους ίδιους βαθμούς ενώ 3ος κατετάγη ο Ανέστης Σπάρταλης της Σ.Α.Χανίων με 3 βαθμούς. Τέλος στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 8 ετών την 1η θέση πήρε επικρατώντας στα κριτήρια ισοβαθμίας η Αθηνά Βακάλη του ΚΥΔΩΝΑ Χανίων με 3 βαθμούς, την 2η η Στέλλα Φοινικιανάκη του Ο.Α.Α.Η. με τους ίδιους βαθμούς και την 3η η Μαρία Άρτεμη Εικοσιπεντάκη της Σ.Α.Χανίων με 2 βαθμούς. 

Παρακάτω βλέπετε την τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος.
         
ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΟΝΟΜΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ / ΧΩΡΑ
Β.
1
EMIROGLU CANKUT
ΤΟΥΡΚΙΑ
7,5
2
ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Α.Ο. ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ
7,5
3
ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ
7,0
4
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
7,0
5
ΚΑΖΑΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Α.Ο. ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ
6,5
6
ΧΝΑΡΑ ΜΑΡΙΑ ΔΑΝΑΗ
Α.Ο. ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ
6,5
7
ARIG BURSA
ΤΟΥΡΚΙΑ
6,5
8
BAGLAN ESAT
ΤΟΥΡΚΙΑ
6,0
9
ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Σ.Α. ΓΑΖΙΟΥ
6,0
10
ΣΑΝΔΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Α.Ο. ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ
6,0
11
SOP SELEN
ΤΟΥΡΚΙΑ
6,0
12
GROSAR GARI
ΣΛΟΒΕΝΙΑ
6,0
13
SOYLEMEZ CANSU
ΤΟΥΡΚΙΑ
5,5
14
ΑΝΔΡΟΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Σ.Α.Σ. ΚΟΡΩΠΙΟΥ
5,5
15
ASAN ELVAN
ΤΟΥΡΚΙΑ
5,5
16
ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο.Φ.Η.
5,5
17
SASMAZEL BURCU
ΤΟΥΡΚΙΑ
5,5
18
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο.Φ.Η.
5,5
19
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο.Α.ΧΑΝΙΩΝ
5,5
20
ΠΑΤΡΕΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Σ.Α.ΧΑΝΙΩΝ
5,5
21
ΠΙΣΣΑΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Α.Ο. ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ
5,5
22
ΠΕΤΡΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Α.Σ. ΕΡΓΑΖ. Ο.Τ.Ε. Ν. ΧΑΝΙΩΝ
5,5
23
ΣΕΡΠΕΤΣΙΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο.Φ.Η.
5,0
24
ΟΝΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
Α.Ο. ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ
5,0
25
ΚΟΥΤΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο.Α.ΧΑΝΙΩΝ
5,0
26
ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.
5,0
27
ΘΩΜΑΔΑΚΗΣ ΝΕΣΤΩΡΑΣ
Ο.Φ.Σ.ΧΑΝΙΩΝ
5,0
28
ΘΩΜΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο.Α.ΧΑΝΙΩΝ
5,0
29
ΠΑΠΑΔΟΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ο.Φ.Σ.ΧΑΝΙΩΝ
5,0
30
ΜΑΝΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ
Ο.Α.Α. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
5,0
31
ΚΩΤΣΟΓΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Ο.Φ.Σ.ΧΑΝΙΩΝ
5,0
32
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Σ.Α.ΧΑΝΙΩΝ
4,5
33
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΜΗΝΑΣ
Ο.Φ.Η.
4,5
34
ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΔΑΝΑΗ
Α.Ο. ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ
4,5
35
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ
Α.Ο. ΛΑΤΩ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
4,5
36
ΣΕΡΠΕΤΣΙΔΑΚΗ ΕΥΑΝΘΙΑ
Ο.Φ.Η.
4,5
37
ΤΖΕΜΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Α.Ο. ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ
4,5
38
ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΣΟΦΙΑ
Ο.Α.ΧΑΝΙΩΝ
4,5
39
ΛΙΟΔΑΚΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΜΑΡΚΟΣ
Α.Ο. ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ
4,5
40
ΑΛΕΥΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
Α.Ο. ΚΑΪΣΣΑ ΧΑΝΙΩΝ
4,5
41
ΘΩΜΑΔΑΚΗΣ ΡΑΦΑΗΛ
Ο.Φ.Σ.ΧΑΝΙΩΝ
4,0
42
ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
Ο.Φ.Σ.ΧΑΝΙΩΝ
4,0
43
ΑΛΕΥΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Α.Ο. ΚΑΪΣΣΑ ΧΑΝΙΩΝ
4,0
44
ΑΓΓΕΛΑΚΗ ΦΙΛΙΠΠΑ
Α.Ο. ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ
4,0
45
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΤΥΧΙΑ
Α.Ο. ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
4,0
46
ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ
Α.Σ. ΕΡΓΑΖ. Ο.Τ.Ε. Ν. ΧΑΝΙΩΝ
4,0
47
ΒΥΖΙΡΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Σ.Α.ΧΑΝΙΩΝ
4,0
48
ΣΙΚΑΛΙΑ ΔΩΡΟΘΕΑ
Ο.Φ.Σ.ΧΑΝΙΩΝ
4,0
49
ΓΑΛΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο.Φ.Σ.ΧΑΝΙΩΝ
4,0
50
ΒΑΚΑΛΗ ΑΘΗΝΑ
Ο.Φ.Σ.ΧΑΝΙΩΝ
4,0
51
ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
Α.Ο. ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ
4,0
52
ΚΩΤΣΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο.Φ.Σ.ΧΑΝΙΩΝ
4,0
53
ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΣΗΜΕΝΙΑ
Α.Ο. ΚΥΔΩΝ ΧΑΝΙΩΝ
4,0
54
ΙΣΑΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΕΝΩΣΗ ΣΠΑΡΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ
3,5
55
ΝΤΑΓΚΟΥΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ο.Φ.Σ.ΧΑΝΙΩΝ
3,5
56
ΠΕΤΡΑΚΗ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑ
Α.Σ. ΕΡΓΑΖ. Ο.Τ.Ε. Ν. ΧΑΝΙΩΝ
3,0
57
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
Α.Ο. ΛΑΤΩ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ
3,0
58
ΣΠΑΡΤΑΛΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
Ο.Φ.Σ.ΧΑΝΙΩΝ
3,0
59
ΦΟΙΝΙΚΙΑΝΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ
Ο.Α.Α. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
3,0
60
ΒΥΖΙΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Σ.Α.ΧΑΝΙΩΝ
3,0
61
ΘΩΜΑΔΑΚΗΣ ΠΛΑΤΩΝΑΣ
Ο.Φ.Σ.ΧΑΝΙΩΝ
3,0
62
ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
Σ.Α.ΧΑΝΙΩΝ
3,0
63
ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ
Ο.Φ.Σ.ΧΑΝΙΩΝ
3,0
64
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΝΑ
Α.Ο. ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
3,0
65
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο.Α.ΧΑΝΙΩΝ
2,0
66
ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΣΟΦΟΚΛΗΣ
Σ.Α.ΧΑΝΙΩΝ
2,0
67
ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΑΡΤΕΜΗ
Σ.Α.ΧΑΝΙΩΝ
2,0
68
ΕΙΚΟΣΙΠΕΝΤΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Σ.Α.ΧΑΝΙΩΝ
2,0
69
ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
Ο.Φ.Σ.ΧΑΝΙΩΝ
2,0

Περισσότερες λεπτομέρειες για την διοργάνωση με δημοσιευμένες τις περισσότερες παρτίδες και πλούσιο φωτογραφικό υλικό στην ιστοσελίδα του ΚΥΔΩΝΑ Χανίων (http://www.kydonchess.gr/)


1 σχόλιο:

  1. Κε Σερπετσιδάκη συγχαρητήρια για την κριτική, αλλά όπως πάντα ακριβοδίκαια και πάνω απ όλα χωρίς παρωπίδες φανατισμού ματιά σας στα καλά και άσχημα του σκακιστικού μας μικρόκοσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή