PopUp

2/5/13

ΜΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ... ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ!!

Το σκακιστικό τμήμα του Ο.Φ.Η. και ο Λέων Κάντια αναμετρήθηκαν σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση. Άφησαν για λίγο στην άκρη τις σκακιέρες, έβαλαν τις φανέλες τους, έδεσαν σφικτά τα κορδόνια τους και επιδόθηκαν σε αγώνα ποδοσφαίρου! Χρόνια φίλοι οι αθλητές των δύο σωματείων, δεν είχαν προηγούμενα την τύχη να αγωνιστούν σε ένα διαφορετικό άθλημα. Το σκηνικό είχε στηθεί από νωρίς στις εγκαταστάσεις του lido soccer με σκακιστικά και όχι μόνο πηγαδάκια και πειράγματα εκατέρωθεν.

Οι δύο ομάδες ποζάρουν πριν την έναρξη του αγώνα
Με τη σέντρα όμως όλοι ρίχτηκαν με πάθος στο ματς. Ο Ο.Φ.Η. κρατούσε σταθερά την πρωτοβουλία κινήσεων στο παιχνίδι πλαγιοκοπώντας με τους νεαρούς Λιανέρη και Μπροκαλάκη όμως ο Μυλωνάκης να κρατούσε σταθερά στην άμυνα (αποκομώντας το παρατσούκλι 'Τιραμόλας'!). Αντίθετα ο Λέων Κάντια έβγαινε επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις με τους Σαριδάκη και Κοστάμπιλε.

Ο Νίκος Σερπετσιδάκης οργανώνει με μαεστρία την επίθεση του Ο.Φ.Η.
Μικροί και μεγάλοι σκακιστές ξεδίπλωσαν το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο με πολλές πάσες, συνδυασμούς (ποδοσφαιρικούς), σουτ και αποκρούσεις. Ο Λέων Κάντια ευτύχησε να προηγηθεί τρεις φορές με Προύσαλη, Στοιβακτάκη και Σαριδάκη για να ισοφαρίσει ισάριθμες φορές ο ΟΦΗ με γκολ των Κριτσωταλάκη, Λιανέρη και Λυράκη.


Τα γκολ των Λιανέρη (2-2) και Σαριδάκη (2-3)



Το γκολ του Λυράκη μετά από ασίστ του Κουβίδη (3-3)


Το 3-3 έμελλε να είναι και το τελικό σκορ με τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους!!



Το ματς τελείωσε και όλοι φεύγουν αγκαλιασμένοι

Η σύνθεση του Ο.Φ.Η.: Σερπετσιδάκης Γιώργος, Μπροκαλάκης Γιάννης, Αγγελάκης Κώστας, Σερπετσιδάκης Νίκος, Λυράκης Σταύρος, Κριτσωταλάκης Στέλιος, Λιανέρης Ανδρέας, Μπροκαλάκης Χρήστος, Κακάλης Νίκος, Κουβίδης Γιάννης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου