PopUp

8/3/13

ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ 2013


ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΡΗΤΗΣ 2013

Την Κυριακή 10 Μαρτίου θα διεξαχθεί το ομαδικό σχολικό πρωτάθλημα Κρήτης για το 2013. Οι αγώνες θα γίνουν στο Ρέθυμνο σε αίθουσες του Πανεπιστήμιου Κρήτης στην περιοχή του Γάλλου.

Τους αγώνες διοργανώνει ο Σκακιστικός Όμιλος Ρεθύμνου με συνδιοργανωτή τον Δήμο Ρεθύμνου και την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κρήτης, υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου. Οι αγώνες τελούν επίσης υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας καθώς και των Γραφείων Φυσικής Αγωγής και των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλων των Νομών της Κρήτης.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Κυριακή στις 10:30 π.μ. Σημειώνουμε ότι είναι η πρώτη χρονιά που το ομαδικό σχολικό γίνεται σε διαφορετική ημερομηνία από τα ατομικά σχολικά Κρήτης με στόχο την αναβάθμιση του. Ελπίζουμε σε ικανοποιητική συμμετοχή των μικρών σκακιστών της Κρήτης στην διοργάνωση για να δικαιωθεί η παραπάνω επιλογή. Περισσότερες λεπτομέρειες για τις δηλώσεις συμμετοχής, το πρόγραμμα των αγώνων, τις δυνατότητες μετακίνησης στο Ρέθυμνο και τις προκρίσεις στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο site της Ε.Σ.Σ.Κ. (www.essk.gr).

Με την ευκαιρία θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι στο σύνδεσμο του ιστολογίου μας που αναφέρεται στην τελική φάση των ατομικών νεανικών Κρήτης 2013 έχουν αναρτηθεί όλες οι παρτίδες της παραπάνω διοργάνωσης που έγιναν στην Ανατολική Κρήτη. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους του ΛΑΤΩ Αγίου Νικολάου που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας, να μας δώσουν τις παρτίδες που έγιναν στο χώρο τους και υποσχόμαστε ότι σε περίπτωση που θα μας δοθούν και οι υπόλοιπες παρτίδες των πρώτων γύρων που έγιναν στον χώρο της Σ.Α.Χανίων και του Σ.Κ.Ο.Ρεθύμνου θα αναρτηθούν άμεσα και αυτές ώστε να υπάρχει η συνολική εικόνα των αγώνων της σημαντικής αυτής διοργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου