PopUp

9/1/13

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΝΙΚΟΥ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ


ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΜΑΙΤΡ ΝΙΚΟΥ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ

ΝΙΚΟΣ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗΣ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο του Διεθνή Μαιτρ Νίκου Γαβριλάκη, που οργάνωσε το σκακιστικό τμήμα του Ο.Φ.Η στις 27,28,29/12/2012.

Ο πολύπειρος σκακιστής και προπονητής εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους σκακιστές με τον τρόπο που προσέγγισε τα σκακιστικά θέματα. Η ανταπόκριση και η συμμετοχή των σκακιστών του Ο.Φ.Η. στο σεμινάριο ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική γεγονός που μας ενθαρρύνει και μας οδηγεί να συνεχίσουμε την συνεργασία μας με τον επί παραπάνω από 20 χρόνια προπονητή της εθνικής γυναικών. Για την ιστορία αναφέρουμε παρακάτω τα ονόματα των σκακιστών του Ο.Φ.Η. και του Ο.Φ.Η. 2000 που συμμετείχαν στα τρία τμήματα του σεμιναρίου.

ΤΜΗΜΑ Α (Γρατσέας Στέφανος, Φραγκιαδάκης Μανόλης, Λυράκης Στάυρος, Καδιάνης Ιάκωβος, Κριτσωταλάκης Στέλιος, Πρεδευτάκης Γιώργος, Γρατσέα Κατερίνα).
ΤΜΗΜΑ Β (Καδιάνης Γιώργος, Παπαδάκης Γιώργος, Πετράκης Νίκος, Σερπετσιδάκης Νίκος, Μαργαρίτης Γιώργος, Βιτσαξάκης Νίκος, Σερπετσιδάκη Εύα, Χατζάκη Μικαέλα).
ΤΜΗΜΑ Γ (Μαργαρίτης Μίνως, Λιανέρης Ανδρέας, Πετράκης Μάνος, Καρύδης Μάνος, Καρύδης Φώτης, Αγγελάκης Ηλίας, Μπροκαλάκης Χρήστος, Βιτσαξάκη Μαριλένα, Βιτσαξάκη Ιριδα).
 
Να σημειώσουμε ότι το σεμινάριο στο τμήμα Α παρακολούθησε και ο Τίμης Λυριτζάκης από τον Ο.Α.Α.Η. θέλοντας εκτός των άλλων να τιμήσει τον πρώτο του προπονητή. Πρωτοβουλίες όπως το παρόν σεμινάριο πρέπει να συνεχιστούν στα πλαίσια της αναβάθμισης του τμήματος, ενόψει και της συμμετοχής για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά της ομάδας μας στην Α’ Εθνική κατηγορία. Παράλληλα όμως πρέπει να γίνει προσπάθεια για μαζικότερη συμμετοχή των σκακιστών της ομάδας μας στους αγώνες που διεξάγονται στην πόλη μας αλλά και στην υπόλοιπη Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου