PopUp

10/12/12

ΜΗΤΕΡΑ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΝΕΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ


Η ΡΑΝΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΗ-ΒΙΤΣΑΞΑΚΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΡΙΩΝ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΩΝ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΤΟΥ Ο.Φ.Η. ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟ.

Μια φανατική οπαδός του σκάκι η Ράνια Κουλούρη Βιτσαξάκη μητέρα 3 παιδιών του Νικόλα, της Μαριλένας και της Ίριδας που παίζουν σκάκι με μεγάλη επιτυχία εδώ και πάρα πολλά χρόνια στην ομάδα του Ο.Φ.Η. έγραψε το πρώτο της βιβλίο που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα.

Το βιβλίο ονομάζεται «5» (πέντε) και είναι ένα πάρα πολύ ενδιαφέρον μυθιστόρημα, με λόγο που τρέχει και με πολύ αγωνία μιας και υπάρχουν πολλές ανατροπές. Αναφέρεται στην περίοδο του μεσοπολέμου. Γεύσεις αγάπης στην όμορφη και νοσταλγική  Αθήνα του 1920. Πέντε νέες γυναίκες με επίκεντρο μια εύπορη οικογένεια του τότε, την οικογένεια Λημνιώτη. Δυο αδέρφια που χωρίζονται, ένα μυστικό, ένα πείσμα και μια απόπειρα αυτοκτονίας, σας μεταφέρουν στην εποχή του τότε, αφήνοντας σας μια γλυκιά γεύση στο νου τη γεύση της αγάπης.

Αξίζει όλοι μας, αλλά και ιδιαίτερα εμείς που αγαπάμε το σκάκι, να συμπαρασταθούμε στην προσπάθεια μιας νέας συγγραφέως και μιας παθιασμένης φίλης του σκάκι. Άλλωστε όλοι ξέρουμε ότι ένα βιβλίο είναι μια πολύ καλή πρόταση για δώρο στον-στην αγαπημένο-η σας! Ειδικά τώρα τις γιορτινές μέρες.

Το βιβλίο μπορείτε να το βρείτε εδώ http://www.bookstars.gr/User/BookDetails.aspx?Id=TDT1W70U9K9iHg%2fYxh0PUw%3d%3d&CId=HgAViWA5%2bUg%3d αλλά και σε οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο το ζητήσετε.

Εκ μέρους της Ράνιας θέλουμε προκαταβολικά να απευθύνουμε σε όλους σας ένα μεγάλο ευχαριστώ ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου