PopUp

26/12/12

7ο ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Σ.Ο.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


ΣΤΟ ΑΣΤΟΡΙΑ ΣΤΙΣ 2/1/2013 ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ 7ο ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ Σ.Ο.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013 στις 17:00 ξεκινά στο Αστόρια το 7ο Σκακιστικό τουρνουά του Σκακιστικού Ομίλου Ηρακλείου.
Το τουρνουά αυτό είναι το πρώτο από τα τρία της σειράς Grand Prix Chess Festival για το 2013. Η τελική επιβεβαίωση των δηλώσεων συμμετοχής θα γίνει την ίδια μέρα έως τις 16:15.

Μετά το 2011 και το 2012 ο Σ.Ο.Η. μαζί με τα συνεργαζόμενα σωματεία Σκακιστική Ακαδημία Χερσονήσου, Αθλητικός Σύλλογος Νέας Αλικαρνασσού «Νέοι Ηροδότου», Ε.Γ.Ο. Ηρακλείου και Σκακιστικός Όμιλος Ανωγείων συνεχίζουν την εξαιρετικά πετυχημένη διοργάνωση της σειράς τριών σκακιστικών τουρνουά στην πόλη μας κάθε χρόνο. Τα τουρνουά αυτά έχουν συμβάλλει ιδιαίτερα στην ανάπτυξη του σκάκι στο Ηράκλειο τα τελευταία χρόνια και αισθανόμαστε την υποχρέωση από αυτό εδώ το βήμα να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τον εμπνευστή αυτής της διοργάνωσης Κώστα Κλώκα αλλά και όλους τους ανθρώπους του Σ.Ο.Η. και των άλλων σωματείων που με επικεφαλής τον ακούραστο πρόεδρο του Σ.Ο.Η. Νίκο Παπανδρέου κάνουν πράξη το σύνθημα τους «Κάθε μέρα καλύτεροι». 

Νομίζουμε ότι είναι υποχρέωση όλων των ασχολούμενων με το σκάκι να ενισχύουμε με όλες μας τις δυνάμεις τέτοιες πρωτοβουλίες. Άλλωστε η συμμετοχή των σκακιστών και των σκακιστριών των αγωνιστικών και των προαγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου μας κρίνεται απαραίτητη και ως μέρος της προετοιμασίας τους ενόψει των ατομικών και διασυλλογικών πρωταθλημάτων του 2013. 

Περισσότερες λεπτομέρειες για την διοργάνωση, πρόγραμμα, δηλώσεις συμμετοχής, έπαθλα στην αναλυτική προκήρυξη που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του Σ.Ο.Η. (www.soi.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου