PopUp

20/12/12

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2013

ΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Μια ακόμη πανελλήνιας εμβέλειας σκακιστική διοργάνωση θα φιλοξενηθεί φέτος στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανιά. Πρόκειται για τα πανελλήνια ατομικά πρωταθλήματα μέχρι 18 και μέχρι 20 ετών που θα διοργανωθούν από την Σκακιστική Ακαδημία Χανίων στο διάστημα από 2 έως 8 Ιανουαρίου 2013.

Γίνεται έτσι παράδοση να διεξάγεται στην Κρήτη και ειδικά στα Χανιά μια μεγάλη πανελλήνια σκακιστική διοργάνωση. Θυμίζουμε το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών 2011 που διοργανώθηκε πάλι από την Σ.Α.Χανίων και το πανελλήνιο πρωτάθλημα γυναικών 2010 από τον ΚΥΔΩΝΑ Χανίων.

Η ανάληψη τέτοιων διοργανώσεων συμβάλλει πάρα πολύ στην ανάπτυξη του σκάκι στην Κρήτη γι’ αυτό πρέπει να συνεχιστεί και να βρει άξιους μιμητές στο μέλλον. Αισθανόμαστε λοιπόν την υποχρέωση να συγχαρούμε τους ανθρώπους της Σ.Α.Χ. και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στην διεξαγωγή των αγώνων. Αυτή θεωρείται δεδομένη με βάση την μεγάλη εμπειρία της Σ.Α.Χ. και την μεγάλη επιτυχία όλων των προηγούμενων διοργανώσεων που έχει αναλάβει. Ελπίζουμε, παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία, η διεξαγωγή των αγώνων στα Χανιά να δώσει την ευκαιρία σε κάποιους νεαρούς σκακιστές του Ηρακλείου αλλά και της υπόλοιπης Κρήτης, να συμμετάσχουν σε μια μεγάλη πανελλήνια σκακιστική διοργάνωση.

Παραθέτουμε στη συνέχεια ένα ενημερωτικό άρθρο της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων που αφορά την διεξαγωγή-φιλοξενία της διοργάνωσης.
Στο  Μεγάλο Αρσενάλι, στο μεγαλύτερο νεώριο του Ενετικού Λιμανιού  της παλιάς  πόλης των Χανίων (στεγάζει σήμερα το Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου), θα χτυπά η καρδιά του σκακιού την πρώτη εβδομάδα της νέας χρονιάς. Οι καλύτεροι νέοι και νέες του αθλήματος θα δώσουν από όλα τα σημεία της χώρας ξανά το ραντεβού τους, αυτήν τη φορά στα Χανιά.
Η Σκακιστική Ακαδημία Χανίων έχει εξασφαλίσει και προτείνει για όσους συμμετέχουν, προαιρετικά,  την διαμονή σε ένα από τα κεντρικότερα ξενοδοχεία της πόλης των Χανίων, στο Nεφέλη  (http://www.nefelihotel.com/)   στο κέντρο της, με άμεση πρόσβαση στον χώρο αγώνων. Επίσης για φαγητό στην ταβέρνα Μοναστήρι, δίπλα στο χώρο των αγώνων (http://www.monastiri-taverna.gr/)  Το κόστος της 6ήμερης διαμονής και πλήρους διατροφής σε 2κλινο είναι 240€ (για 3κλινο 220€). Για ημιδιατροφή σε 2κλινο 190€ (3κλινο 170€). Υπάρχει επίσης έκπτωση 40% στα εισιτήρια της ΑΝΕΚ LINES.
Αναλυτικές πληροφορίες υπάρχουν στην προκήρυξη των αγώνων στην ιστοσελίδα της ΕΣΟ (http://www.chessfed.net/) . Επίσης για οποιαδήποτε πληροφορία, διευκρίνιση μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα  6977545304 ((Βέτα Κουκουράκη) και  6977723444 (Γιώργος Ναούμ)
Παράλληλα με την σπουδαία αγωνιστική εμπειρία, όσοι ταξιδέψουν αυτές τις γιορτινές μέρες στα Χανιά, θα έχουν τη ευκαιρία να ανακαλύψουν την αυθεντική  γοητεία της παλιάς πόλης που μόνο όσοι την επισκεφθούν αυτήν την ασυνήθιστα «ήσυχη» εποχή του χρόνου έχουν την τύχη να βιώσουν.
 Ξεχωριστή θα είναι και η εμπειρία των αγώνων σε ένα χώρο με ιδιαίτερο και πολύ έντονο χαρακτήρα.
Σας περιμένουμε στα Χανιά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου