PopUp

3/12/12

ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΡΗΤΗΣ 2012


Ο ΣΠΥΡΟΣ ΝΑΟΥΜ ΚΑΙ Η ΑΝΘΗ ΒΟΖΙΝΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Σ.Α.ΧΑΝΙΩΝ  ΠΡΩΤΕΥΣΑΝ ΣΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΡΗΤΗΣ 2012.
 Ο ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ (Ο.Φ.Η.) ΚΑΙ Η ΕΛΕΝΗ ΜΑΝΙΩΤΗ (Ο.Α.Α.Η.) ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΡΗΤΗ.

ΣΠΥΡΟΣ ΝΑΟΥΜ
ΑΝΘΗ ΒΟΖΙΝΑΚΗ
ΝΙΚΟΣ ΠΕΤΡΑΚΗΣ
ΕΛΕΝΗ ΜΑΝΙΩΤΗ


Ολοκληρώθηκαν την Κυριακή 2/12/2012 με τους αγώνες της ημιτελικής και της τελικής φάσης τα ατομικά πρωταθλήματα εφήβων νεανίδων Κρήτης (έως 18 ετών) για το 2012. 

Συγκεκριμένα το Σάββατο στην Ανατολική Κρήτη ο Νίκος Πετράκης του Ο.Φ.Η. 2000 επικράτησε του 10χρονου Νίκου Μαγουλιανού του Α.Ο. ΛΑΤΩ Αγίου Νικολάου που σαν δεύτερος πήρε την θέση του πρωταθλητή Λασιθίου Χρήστου Τσιχλή πάλι από τον ΛΑΤΩ που δεν μπόρεσε να συμμετάσχει. Στις νεανίδες η πρωταθλήτρια Λασιθίου Ελένη Μανιώτη από την Ιεράπετρα που ανήκει στον Ο.Α.Α.Η. νίκησε την πρωταθλήτρια Ηρακλείου Εύα Σερπετσιδάκη του Ο.Φ.Η. Αντίστοιχα στην Δυτική Κρήτη οι πρωταθλητές Χανίων Σπύρος Ναούμ και Ανθή Βοζινάκη από την Σ.Α.Χανίων νίκησαν τους πρωταθλητές Ρεθύμνου Νικόλα Θεοδώρου και Άννα Μαρία Πολιουδάκη από τον Σ.Κ.Ο.Ρεθύμνου.

Τέλος την Κυριακή στους τελικούς που έγιναν στο Ρέθυμνο, ο Σπύρος Ναούμ επιβεβαιώνοντας για ακόμα μία φορά την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται τον τελευταίο καιρό, με αποκορύφωμα την εντυπωσιακή του εμφάνιση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, και η μόλις εντεκάχρονη Ανθή Βοζινάκη, περυσινή νικήτρια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στην κατηγορία κάτω των 10 ετών, νίκησαν τους πρωταθλητές Ανατολικής Κρήτης Νίκο Πετράκη και Ελένη Μανιώτη. Οι νικητές θα εκπροσωπήσουν την Κρήτη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εφήβων, Νεανίδων (έως 18 ετών) που θα γίνει στα Χανιά με διοργανωτή τον σύλλογο τους την Σκακιστική Ακαδημία Χανίων. Πολλά συγχαρητήρια στους δύο νικητές και κάθε επιτυχία στη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου