PopUp

7/4/17

Ο.Φ.Η. – Σ.Α.Χ. 2,5-1,5

Πρόκριση του Ο.Φ.Η. στο Final 4 του Κυπέλλου Κρήτης στο Σκάκι


Συνεχίστηκαν το Σάββατο 25/3/2017 οι αγώνες της προημιτελικής φάσης του ομαδικού Κυπέλλου Κρήτης στο σκάκι, όπου στο σπουδαιότερο ζευγάρι, η ομάδα του Ο.Φ.Η. νίκησε 2,5–1,5 την πολύ ισχυρή ομάδα της Σκακιστικής Ακαδημίας Χανίων και προκρίθηκε στο Final 4 του Κυπέλλου Κρήτης.

Αναλυτικά ανά σκακιέρα σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα :
Κελίρης (Ο.Φ.Η.) – Θεοδώρου (Σ.Α.Χ.)  0-1
Ναούμ (Σ.Α.Χ.)  – Χριστοδούλου (Ο.Φ.Η.) 1/2-1/2
Αναγνωστόπουλος (Ο.Φ.Η.) – Παπαδόπουλος (Σ.Α.Χ.)  1-0
Γεωργακόπουλος (Σ.Α.Χ.)  – Καδιάνης (Ο.Φ.Η.)  0-1
Ο αγώνας ξεκίνησε με ισοπαλία στη 2η σκακιέρα, αλλά ακολούθησαν οι καθοριστικές νίκες του Αναγνωστόπουλου και του Καδιάνη που έδωσαν την πρόκριση στον Ο.Φ.Η. Στη συνέχεια δόθηκε μεγάλη μάχη στην 1η σκακιέρα όπου αναμετρήθηκαν οι δύο κορυφαίοι Έλληνες σκακιστές στις ηλικίες κάτω των 18 ετών σε μια παρτίδα που κράτησε περισσότερες από 4 ώρες. Νικητής αναδείχτηκε τελικά ο σκακιστής της Σ.Α.Χ Νικόλας Θεοδώρου. Αξίζει να σημειωθεί ότι τόσο ο σκακιστής του Ο.Φ.Η. Ανδρέας Κελίρης (GM 2509), όσο και ο σκακιστής της Σ.Α.Χ. Νικόλας Θεοδώρου (IM 2487),  έχουν ήδη επιλεγεί από την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία (Ε.Σ.Ο.) για την προεθνική ομάδα ανδρών, μαζί με άλλους 9 κορυφαίους Έλληνες σκακιστές.

Στα άλλα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα:
Ο.Α.Χανίων – Ο.Τ.Ε. Ν. Χανίων  2-2 (Προκρίθηκε ο Ο.Τ.Ε. κριτήριο Βερολίνου)
Σ.Α.Γαζίου – Λατώ Αγ. Νικολάου  2-2 (Προκρίθηκε το Γάζι κριτήριο Βερολίνου)
Ο.Φ.Σ.Χανίων – Νέοι Ηροδότου  3-1

Με βάση τα παραπάνω αποτελέσματα στο Final 4 του Κυπέλλου Κρήτης το οποίο, σύμφωνα με το Αγωνιστικό Πρόγραμμα της Ε.Σ.Σ.Κ. για το έτος 2017, θα γίνει στις 29-30 Απριλίου 2017 προκρίθηκαν εκτός από τον Ο.Φ.Η. οι ομάδες του  Ο.Τ.Ε. Ν. Χανίων, της Σ.Α.Γαζίου και του Ο.Φ.Σ.Χανίων. 

1 σχόλιο:

  1. Έχω ένα κεφάλαιο των 6.950.000€ θα χρησιμοποιηθεί για τη χορήγηση βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων ειδικών δανείων από το 3000 έως 500.000€ σε οποιονδήποτε θέλει σοβαρή και ειλικρινής για αυτό το δάνειο. 3 συμφέρον% ετησίως, ανάλογα με το δάνεισε ποσό, επειδή είναι ιδιαίτερα δεν θέλω να παραβιάζουν το νόμο τοκογλυφίας. Μπορείτε να ξεπληρώσετε σε 5 έως 25 ετών κατ 'ανώτατο όριο, ανάλογα με το δάνεισε ποσό. Είναι στο χέρι σας να τις μηνιαίες πληρωμές.
    Επικοινώνησε μαζί μου με e-mail το οποίο είναι: finansoldgroup@gmail.com

    Εν αναμονή διαβάσετε Είστε βέβαιοι ότι ενέκρινε τις καλύτερες ευχές μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή