PopUp

26/4/17

Ο Ο.Φ.Η. 2000 πρωταθλητής στην Β Εθνική Κρήτης στο σκάκι με 7 νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Η ομάδα του Ο.Φ.Η. 2000 θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά στον Π.Ο.Α’ Εθνικής Κρήτης.


Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου στο ξενοδοχείο Apollonia στην Αμμουδάρα Γαζίου Ηρακλείου το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Β΄Εθνικής Κρήτης. Το πρωτάθλημα διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από την Ε.Σ.Σ.Κ. σε συνεργασία με την Σκακιστική Ακαδημία Γαζίου και τον Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η. Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του Ο.Φ.Η. 2000 με 14 βαθμούς (7 νίκες σε ισάριθμους αγώνες) η οποία θα συμμετάσχει τη νέα χρονιά στον Προκριματικό Όμιλο Α΄Εθνικής Κρήτης (Π.Ο.Α΄Εθνικής Κρήτης). Στην δεύτερη θέση με 10 βαθμούς τερμάτισε ο Ο.Α.Χ. 2000. Την τρίτη θέση με τους ίδιους βαθμούς πήρε η ομάδα του Σ.Ο.Ανωγείων.

Η τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος φαίνεται παρακάτω :

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΟΜΑΔΑ
ΒΑΘΜΟΙ
ΠΟΝΤΟΙ
1) Ο.Φ.Η. 2000
14
51,0
2) Ο.Α.ΧΑΝΙΩΝ 2000
10
47,0
3) Σ.Ο.ΑΝΩΓΕΙΩΝ
10
47,0
4) ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ
 9
38,5
5) ΣΚ.Ο.ΡΙΘΥΜΝΑ
 6
37,5
6) Σ.Ο. ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΜΑΡΑ
 6
35,5
7) Σ.Α.ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ
 6
27,5
8) Ε.Γ.Ο.Η.
 4
25,0
9) Π.Ο.Α.
 3
30,0
10) Α.Π.Σ. ΠΗΓΑΣΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
 1
13,0
11) Α.Ο. ΚΙΣΑΜΟΥ
 0
  0,0

Αξίζει να επισημάνουμε την άρτια διοργάνωση της τελικής φάσης του πρωταθλήματος, στην οποία συνέβαλλαν οι πολύ όμορφοι και λειτουργικοί χώροι του ξενοδοχείου Apollonia. Επίσης πρέπει να συγχαρούμε την Σκακιστική Ακαδημία Γαζίου και τον πρόεδρο της και πρόεδρο της Ε.Σ.Σ.Κ. Χαράλαμπο Στεφανάτο που για μια ακόμα φορά έφερε σε πέρας με επιτυχία μια σημαντική σκακιστική διοργάνωση. Σημειώνουμε ότι στους ίδιους χώρους διεξήχθη, παράλληλα με την τελική φάση της Β Εθνικής, η τελική φάση του διασυλλογικού πρωταθλήματος του Προκριματικού Ομίλου Α Εθνικής Κρήτης. Τέλος αξίζει να επισημάνουμε την παρουσία ενός πολύ σημαντικού φίλου του κρητικού σκακιού του Σωτήρη Λογοθέτη που σαν επικεφαλής διαιτητής προσέδωσε ιδιαίτερο κύρος στα δύο πρωταθλήματα. Θυμίζουμε ότι η τελική φάση περιλαμβάνει τις τέσσερεις τελευταίες αγωνιστικές των δύο πρωταθλημάτων και πραγματοποιήθηκε από την Παρασκευή 31 Μαρτίου έως την Κυριακή 2 Απριλίου. Οι τρεις πρώτες αγωνιστικές είχαν γίνει νωρίτερα στις έδρες των γηπεδούχων σωματείων.

Στο αγωνιστικό μέρος η ομάδα του Ο.Φ.Η. 2000, που διεκδικούσε με αξιώσεις όλα τα προηγούμενα χρόνια το πρωτάθλημα και ειδικά τα δύο προηγούμενα χρόνια έχασε την άνοδο στις λεπτομέρειες, κατάφερε με 7 νίκες σε ισάριθμους αγώνες να πάρει αρκετά πειστικά για πρώτη φορά στην ιστορία της την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής Κρήτης και να αποκτήσει το δικαίωμα να αγωνιστεί τη νέα χρονιά για δεύτερη φορά μετά το 2012 στον Π.Ο.Α’ Εθνικής. Κυριότεροι αντίπαλοι της ομάδας μας πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος ήταν οι Νέοι Ηροδότου που αγωνιζόταν για πολλά χρόνια στον Π.Ο.Α’ Εθνικής Κρήτης, υποβιβάστηκε πέρυσι στη Β εθνική αλλά εμφανιζόταν με αρκετά δυνατή σύνθεση, ο Ο.Α.Χ. 2000 που είχε ενισχυθεί ιδιαίτερα στην μεταγραφική περίοδο και η ομάδα του Σ.Ο.Ανωγείων που έχει μια σταθερή ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και καθιερώνεται σαν μια πολύ υπολογίσιμη δύναμη στο Κρητικό σκάκι. Σημαντικό γεγονός στην εξέλιξη του πρωταθλήματος ήταν η ήττα χωρίς αγώνα των Νέων Ηροδότου την 2η αγωνιστική από τα Ανώγεια. Στους κρίσιμους αγώνες της 3ης αγωνιστικής ο Ο.Φ.Η. 2000 επικράτησε, δυσκολότερα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, των Ανωγείων με 7-3 και οι Νέοι Ηροδότου του Ο.Α.Χ. 2000 με 6-4. Με βάση τα παραπάνω αποτελέσματα και λόγω της αφαίρεσης ενός βαθμού από τους Νέους Ηροδότου επειδή δεν εμφανίστηκαν να αγωνιστούν στα Ανώγεια, η ομάδα του Ο.Φ.Η. 2000 είχε αποκτήσει ισχυρό προβάδισμα για την πρώτη θέση και με δύο οριακές νίκες επί του Ο.Α.Χ 2000 και των Νέων Ηροδότου με 5,5-4,5 την 4η και 5η αγωνιστική αντίστοιχα εξασφάλισε τον τίτλο δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος.

Με την ευκαιρία δεν μπορούμε να μην σχολιάσουμε αρνητικά την μη κάθοδο ομάδων σε κάποιους αγώνες, με αποτέλεσμα να σημειώνονται νίκες χωρίς αγώνα, που μπορεί να αλλοιώσουν την βαθμολογία ενός πρωταθλήματος, χωρίς βέβαια να έχουν καμία ευθύνη οι ομάδες που επωφελούνται από τέτοιες νίκες. Και αν για ομάδες όπως ο συμπαθής Πήγασος που αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα υπάρχουν κάποιες δικαιολογίες δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για ομάδες με σημαντική ιστορία στο κρητικό σκάκι όπως οι Νέοι Ηροδότου και ο Ε.Γ.Ο.Η. ενώ ακόμα και μια ομάδα Α Εθνικής όπως ο Σ.Ο.Η. δεν εμφανίστηκε να αγωνιστεί σε αγώνα του κυπέλλου Κρήτης με τον Λατώ Αγίου Νικολάου. Νομίζουμε ότι η Ε.Σ.Σ.Κ. αξίζει να ασχοληθεί ώστε τα φαινόμενα αυτά να περιοριστούν όσο είναι δυνατόν. Δυσάρεστη εξέλιξη για το κρητικό σκάκι ήταν και η αποχώρηση από το πρωτάθλημα μετά την μη εμφάνιση της στην 1η αγωνιστική της ομάδας του Α.Ο. Κισάμου. Ελπίζουμε η ομάδα του Κισάμου που έχει σημαντική ιστορία στο Κρητικό σκάκι, πρωταγωνιστούσε τα προηγούμενα χρόνια στην Β Εθνική και είχε αγωνιστεί στον Π.Ο.Α’ Εθνικής Κρήτης το 2013 να επανέλθει στην αγωνιστική δράση αφού εκτός από τα Ανώγεια και την Χερσόνησο δεν υπάρχουν άλλες ομάδες από περιοχές εκτός από τα 4 μεγάλα αστικά κέντρα της Κρήτης.

Τα αποτελέσματα της ομάδας μας στο σύνολο των επτά αγώνων καθώς και τα αποτελέσματα κάθε παίκτη ανά σκακιέρα στους αγώνες που συμμετείχε φαίνονται παρακάτω :
Ο.Φ.Η. 2000 – Σ.Ο. ΚΑΜΑΡΑ Αγίου Νικολάου
7,0 - 3,0
ΑΠΣ ΠΗΓΑΣΟΣ – Ο.Φ.Η. 2000
0,5 - 9,5
Ο.Φ.Η. 2000 – Σ.Ο.ΑΝΩΓΕΙΩΝ
7,0 - 3,0
Ο.Α.ΧΑΝΙΩΝ 2000 – Ο.Φ.Η. 2000
4,5 - 5,5
Ο.Φ.Η. 2000 – ΑΣΝΑ Νέοι Ηροδότου
5,5 - 4,5
Ε.Γ.Ο.Η. – Ο.Φ.Η. 2000
0,5 - 9,0
Ο.Φ.Η. 2000 – Σ.Α.ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ
7,5 - 2,5 

Φραγκιαδάκης Μανόλης
3,0/6,0
Φραγκιαδάκης Δημήτρης
0,5/1,0
Ελευθεράκης Σταύρος
0,0/2,0
Καδιάνης Ιάκωβος
4,5/7,0
Λυράκης Σταύρος
2,0/3,0
Πρεδευτάκης Γιώργος
2,5/3,0
Χαλκιάς Γιάννης
2,0/2,0
Χατζάκης Γιώργος
1,0/1,0
Βαρδάκης Στέλιος
1,0/1,0
Κωνσταντινομανωλάκης Σταύρος
0,0/1,0
Βαρβεράκη Άργη
6,0/7,0
Ματθαιάκη Νεφέλη
6,5/7,0
Καπνιστού Μαρία
4,0/5,0
Καρούζου Μελίνα
2,0/2,0
Αγγελάκης Ηλίας
2,0/6,0
Ξηρουχάκης Μάνος
1,0/2,0
Κουβίδης Γιάννης
7,0/7,0
Φραγκιαδάκης Νίκος
6,0/7,0

Αξίζουν συγχαρητήρια και στους 18 σκακιστές που αγωνίστηκαν και συνέβαλλαν στην μεγάλη επιτυχία της ομάδας μας. Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στον δεκατριάχρονο Γιάννη Κουβίδη που αγωνιζόμενος στην σκακιέρα κάτω των 16 ετών πέτυχε το εντυπωσιακό των 7 νικών σε ισάριθμους αγώνες επιβεβαιώνοντας την μεγάλη αγωνιστική του άνοδο το τελευταίο διάστημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι και στο περυσινό πρωτάθλημα ο Γιάννης είχε 6 νίκες σε ισάριθμους αγώνες αναδεικνυόμενος σαν ο πολυτιμότερος σκακιστής του Ο.Φ.Η. 2000 τα τελευταία χρόνια. Βραβείο καλύτερης απόδοσης στην σκακιέρα τους κέρδισαν, εκτός από τον Κουβίδη, η Νεφέλη Ματθαιάκη που αγωνιζόμενη σαν δανεική από τον Ο.Φ.Η. βοήθησε πολύ σημαντικά τον Ο.Φ.Η. 2000 να πετύχει τον στόχο του με 6,5 βαθμούς σε 7 αγώνες και η Άργη Βαρβεράκη που όπως και πέρυσι με 6 νίκες σε 7 αγώνες συνέβαλλε αποφασιστικά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εντυπωσιακή εμφάνιση είχαμε στην πρώτη του παρουσία στην ομάδα από τον εντεκάχρονο Νίκο Φραγκιαδάκη με επίσης 6 νίκες σε 7 αγώνες στην σκακιέρα κάτω των 12 ετών. Πολύ καλή ήταν και η απόδοση της ιδιαίτερα ταλαντούχας δωδεκάχρονης Μαρίας Καπνιστού με 4 νίκες σε 5 αγώνες ενώ ποσοστό 100% με 2 νίκες σε ισάριθμους αγώνες είχε η δεκάχρονη Μελίνα Καρούζου. Από τα παραπάνω φαίνεται η δύναμη της ομάδας μας στις αναπτυξιακές σκακιέρες με τον δεκατετράχρονο Ηλία Αγγελάκη και τον δεκαπεντάχρονο Μάνο Ξηρουχάκη που αγωνίστηκαν σε σκακιέρα πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία τους, συγκεκριμένα στην σκακιέρα κάτω των 20 ετών, να συμπληρώνουν την ομάδα μας. Στις τέσσερεις ανδρικές σκακιέρες αγωνίστηκαν 10 σκακιστές με τον Ιάκωβο Καδιάνη να αποδεικνύεται σταθερή αξία παίρνοντας μέρος και στους 7 αγώνες όπως και ο Μανόλης Φραγκιάδακης που ακολούθησε με 6 συμμετοχές. Μεγάλη συμβολή στην άνοδο είχε ο Σταύρος Λυράκης που λόγω προπονητικών υποχρεώσεων αγωνίστηκε μόνο στους κρίσιμους αγώνες και σημείωσε καθοριστικές νίκες απέναντι σε Ανώγεια και Ο.Α.Χ. 2000. Καλές εμφανίσεις από τον πάντα αξιόπιστο Γιώργο Πρεδευτάκη, τον Γιάννη Χαλκιά που σημείωσε 2 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και τους Στέλιο Βαρδάκη και Γιώργο Χατζάκη που νίκησαν στην μοναδική συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα κάτι που δεν κατάφερε ο πάντα μαχητικός Σταύρος Κωνσταντινομανωλάκης. Πολύτιμη επίσης ήταν η ισοπαλία του Δημήτρη Φραγκιαδάκη που έπαιξε μόνο στον πολύ σημαντικό αγώνα με τα Ανώγεια καθώς μένει μόνιμα στην Αθήνα. Τέλος ο Σταύρος Ελευθεράκης που πήρε πρόσφατα το πτυχίο του μαθηματικού από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, επηρεασμένος από την αποχή του από τους αγώνες τα τελευταία χρόνια, έκανε δύο οριακές ήττες με πολύ καλές όμως εμφανίσεις στους κρίσιμους αγώνες με Ο.Α.Χ. 2000 και Νέους Ηροδότου αλλά βοήθησε σημαντικά την ομάδα καθώς έδωσε την ευκαιρία σους συμπαίκτες του να αγωνιστούν σε παρακάτω σκακιέρες με πιο βατούς αντιπάλους.

Την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα με 10 βαθμούς, 5 σχετικά άνετες νίκες και 2 οριακές ήττες από Ο.Φ.Η. 2000 με 4,5-5,5 και Νέους Ηροδότου με 4-6, πήρε η πολύ συμπαθής ομάδα του Ο.Α.Χ. 2000. Η ομάδα των Χανίων είχε ενισχυθεί ιδιαίτερα στην μεταγραφική περίοδο και ήταν η μόνη ομάδα του πρωταθλήματος που ενισχύθηκε με μια ξένη σκακίστρια που αγωνίστηκε στις ανδρικές σκακιέρες στους τελευταίους 4 αγώνες. Επίσης έδειξε αρκετά δυνατή στις αναπτυξιακές σκακιέρες ενώ στην σκακιέρα κάτω των 20 ετών αγωνίστηκε ένας σκακιστής που έχει αναδειχτεί από τις ακαδημίες του Ο.Φ.Η., έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια στην ομάδα μας και ζήτησε μεταγραφή για την ομάδα του Ο.Α.Χ. 2000 μετά την εισαγωγή του το καλοκαίρι του 2016 στο Πολυτεχνείο των Χανίων. Την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα πήρε άλλη μια πολύ συμπαθής ομάδα ο Σ.Ο. Ανωγείων, που καθιερώνεται σαν μια από τις μεγάλες δυνάμεις της κατηγορίας τα τελευταία χρόνια. Στην ομάδα που ενισχύθηκε στην μεταγραφική περίοδο με τον Σεβαστιανό Παπαδογιάννη δεσπόζει η παρουσία του Γιάννη Μαρή που εντυπωσίασε όπως και πέρυσι με επτά νίκες σε ισάριθμους αγώνες μαζί με την ψυχή της ομάδας τον Μανόλη Νταγιαντά και κάποιους πολύ αξιόλογους εφήβους σκακιστές με επικεφαλής τον Γιάννη Χαιρέτη και τον Γιάννη Μέμο. Είναι σίγουρο ότι η ομάδα των Ανωγείων θα διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις τα επόμενα χρόνια την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία. Τα Ανώγεια έκαναν 4 σχετικά άνετες νίκες, νίκησαν χωρίς αγώνα τους Νέους Ηροδότου και 2 ήττες από τον Ο.Φ.Η. 2000 και τον Ο.Α.Χ. 2000 με 3-7. Στην τέταρτη θέση ακολούθησε η ομάδα των Νέων Ηροδότου με 9 βαθμούς που έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει με αξιώσεις την άνοδο όταν δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στον αγώνα την 2ης αγωνιστικής απέναντι στα Ανώγεια. Η ομάδα του Ηροδότου έκανε 5 νίκες νίκησε μεταξύ των άλλων με 6,5-3,5 τον Ο.Α.Χ. 2000 που πήρε την 2η θέση στην τελική βαθμολογία, έχασε οριακά από τον πρωταθλητή Ο.Φ.Η. 2000 με 4,5-5,5 σε ένα αγώνα που αγωνίστηκε χωρίς τον Μαρντογιάν, αλλά έμεινε τελικά εκτός τριάδας λόγω της αφαίρεσης του ενός βαθμού που επιβάλλεται όταν δεν εμφανιστείς να αγωνιστείς σε κάποιο αγώνα.

Οι υπόλοιπες ομάδες της κατηγορίας εμφανίστηκαν σε σχετικά χαμηλότερο επίπεδο από τους τέσσερεις πρώτους της βαθμολογίας. Τελικά την πέμπτη θέση με 6 βαθμούς πήρε η ομάδα του ΣΚ.Ο.Ρίθυμνα που έκανε 2 νίκες χωρίς αγώνα επί του Κισάμου την 1η αγωνιστική και του Πήγασου, έχασε από Ο.Α.Χ. 2000, Νέους Ηροδότου και Ανώγεια και αναδείχθηκε ισόπαλη με Π.Ο.Α. και Ε.Γ.Ο.Η. Την έκτη θέση με τους ίδιους βαθμούς κατέλαβε η νεοϊδρυθείσα ομάδα της Καμάρα Αγίου Νικολάου που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και έδειξε ότι η απόφαση των ανθρώπων του Λατώ να ιδρύσουν δεύτερη ομάδα ήταν απόλυτα δικαιολογημένη καθώς υπάρχουν αξιολόγοι σκακιστές που έμεναν ανενεργοί στην πόλη του Αγίου Νικολάου. Η ομάδα του Αγίου Νικολάου νίκησε τον Π.Ο.Α., τον Πήγασο και χωρίς αγώνα τον Ε.Γ.Ο.Η. έχασε οριακά στο ντέρμπι των μικρομεσαίων από την Σ.Α.Χερσονήσου με 4,5-5,5 και από Ο.Α.Χ. 2000 και Ο.Φ.Η. 2000. Ακολούθησε στην έβδομη θέση με τους ίδιους βαθμούς η Σ.Α.Χερσονήσου που με βάση τα αποτελέσματα της ίσως άξιζε την πέμπτη θέση αλλά δεν έκανε καμμία νίκη χωρίς αγώνα όπως οι ομάδες που ισοβάθμησε. Η ομάδα της Χερσονήσου νίκησε Π.Ο.Α., Καμάρα, και Ε.Γ.Ο.Η. και έχασε από Ο.Α.Χ. 2000, Ανώγεια, Νέους Ηροδότου και Ο.Φ.Η. 2000. Την όγδοη θέση πήρε ο Ε.Γ.Ο.Η. με 4 βαθμούς αφού νίκησε Π.Ο.Α. και Πήγασο έκανε ισοπαλία με το Ρίθυμνα έχασε από τα Ανώγεια, την Χερσόνησο και τον ΟΦΗ 2000 και χωρίς αγώνα από την Καμάρα. Η εικόνα της Ε.Γ.Ο.Η. στην οποία αγωνίζεται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ηρακλειώτικου σκακιού η εννιάχρονη Ασημένια Τσαπάκη, που αναδείχθηκε πρόσφατα πρωταθλήτρια Ελλάδος στο σχολικό πρωτάθλημα στην Γ Δημοτικού και έκανε για μια ακόμα φορά εντυπωσιακά αποτελέσματα, δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Η ομάδα του Ηρακλείου εκτός του ότι δεν κατέβηκε να αγωνιστεί στον αγώνα με την Καμάρα εμφανίστηκε σε άλλους τρεις αγώνες με κενές σκακιέρες. Την ένατη θέση πήρε η νεοϊδρυθείσα ομάδα του Π.Ο.Α. με τρεις βαθμούς. Η ομάδα του Ατσαλένιου έδειξε μεγάλη μαχητικότητα αλλά έχασε οριακά κάποιους αγώνες με αποτέλεσμα να μην πάρει μια καλύτερη θέση στην τελική βαθμολογία. Συγκεκριμένα νίκησε τον Πήγασο αναδείχθηκε ισόπαλη με το Ρίθυμνα και έχασε από Νέους Ηροδότου (3,5-6,0), Χερσόνησο (3,0-7,0), Ε.Γ.Ο.Η. (4,5-5,5), Καμάρα (4,0-6,0) και Ανώγεια (3,0-7,0). Οι πόντοι που συγκέντρωσε σε όλους τους αγώνες η ομάδα του Π.Ο.Α δείχνει ότι ο Κώστας Εμμανουηλίδης, που έχει επωμιστεί το δύσκολο ρόλο του παίκτη-προπονητή, παρουσίασε ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο με πολύ μέλλον. Τέλος την δέκατη και τελευταία θέση πήρε άλλη μια νεοϊδρυθείσα ομάδα από το Ηράκλειο ο Πήγασος με έξη ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Η συμπαθής ομάδα του Πήγασου παρουσίασε αρκετές αδυναμίες και χρειάζεται σοβαρή δουλειά για να γίνει στο μέλλον περισσότερο ανταγωνιστική και να σταθεί με αξιώσεις στην κατηγορία.

Σε ατομικό επίπεδο οι σκακιστές που βραβεύτηκαν με την καλύτερη απόδοση στις σκακιέρες τους με τα αποτελέσματα κάθε παίκτη στους αγώνες που συμμετείχε φαίνονται παρακάτω :
Παπαδογιάννης Σεβαστιανός (Σκακιστικός Όμιλος Ανωγείων)
5,0 / 6,0
Μαρής Γιάννης (Σκακιστικός Όμιλος Ανωγείων)
6,0 / 6,0
Σπύρου Γεράσιμος (Νέοι Ηροδότου)
5,5 / 6,0
Νταγιαντάς Μανώλης (Σκακιστικός Όμιλος Ανωγείων)
5,0 / 6,0
Βαρβεράκη Αργυρή (Ο.Φ.Η. 2000)
6,0 / 7,0
Ματθαιάκη Νεφέλη (Ο.Φ.Η. 2000)
6,5 / 7,0
Ηγουμενάκη Κωνσταντίνα (Νέοι Ηροδότου)
5,0 / 5,0
Μαργαρίτης Γεώργιος (Ο.Α.Χ. 2000)
5,0 / 6,0
Κουβίδης Γιάννης (Ο.Φ.Η. 2000)
6,0 / 6,0
Αλειφέρης Γιάννης (Ο.A.X. 2000)
4,0 / 4,0

Στους διακριθέντες σκακιστές θα πρέπει να προσθέσουμε τους Φραγκιαδάκη Νίκο (Ο.Φ.Η. 2000) (6,0/7,0), Ταβερναράκη Μάνο (Νέοι Ηροδότου) (5,0/6,0), Βουλγαράκη Γιάννη (Ο.Α.Χ. 2000) (5,0/7,0), Ελευθεράκη Παναγιώτη (Νέοι Ηροδότου) (4,5/6,0), Μέμο Γιάννη (Σ.Ο.Ανωγείων) (4,5/6,0), Κατερίνα Τσαπάκη (Ε.Γ.Ο.Η.) (5,0/6,0), Καπνιστού Μαρία (Ο.Φ.Η. 2000) (4,0/5,0), Κώτσογλου Γιώργο (Π.Ο.Α.) (5,0/7,0), Αλειφέρη Κατερίνα (Ο.Α.Χανίων 2000) (5,0/7,0), Άντρια Φανδρίδη (Ο.Α.Χανίων 2000) (4,5/5,0), Βαλέρια Μίρζακ (Σ.Ο.Ανωγείων) (4,0/5,0), Ροδάνθη Παπαδογιάννη (Νέοι Ηροδότου) (4,5/6,0), Άννα Βουλγαρίδη (Ο.Α.Χ. 2000) (5,0/7,0), Ευάγγελο Γαρδελάκη (Σ.Ο. Αγ. Νικολάου Καμάρα) (4,5/6,0), Γιάννη Χαιρέτη (Σ.Ο.Ανωγείων) (4,5/6,0), Τσιούκα Γρηγόρη (Π.Ο.Α.) (3,5/5,0), Σπύρου Ελευθέριο (Ε.Γ.Ο.Η.) (4,5/6,0), Οτίκοβα Ελίνα (Ο.Α.Χ. 2000) (3,0/4,0). Αναλυτικά τα αποτελέσματα από όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος στο http://chess-results.com/tnr272609.aspx?lan=1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου