PopUp

17/1/17

Πρωταθλητής Ελλάδος ο Ανδρέας Κελίρης του Ο.Φ.Η.

Την πρώτη του μεγάλη επιτυχία με τα «χρώματα» του Ο.Φ.Η. πέτυχε ο νεότερος Έλληνας γκράνμαιτρ Ανδρέας Κελίρης, ο οποίος πήρε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών μέχρι 20 ετών. Η παραπάνω διάκριση δίνει την πρόκριση στον σκακιστή του Ο.Φ.Η. για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κάτω των 20 ετών και για το Πανελλήνιο Ατομικό Πρωτάθλημα Ανδρών του 2017. Επίσης δίνει τη δυνατότητα στον Ανδρέα να πάρει το μπόνους του 10% στις προσεχείς Πανελλήνιες εξετάσεις, όπου θα διαγωνιστεί ως μαθητής της Γ΄ τάξης του 2ου Λυκείου Ηρακλείου. 

Οι αγώνες έγιναν στα Χανιά από 2 έως 8 Ιανουαρίου με τη συμμετοχή 49 σκακιστών από όλη την Ελλάδα και μεταξύ αυτών συμμετείχαν ακόμη από το Ηράκλειο και από τον Ο.Φ.Η. ο δεκαπεντάχρονος Νίκος Σερπετσιδάκης και ο δεκαεπτάχρονος Νικόλας Βιτσαξάκης, που συγκέντρωσαν 5 βαθμούς με αρκετά ικανοποιητική απόδοση. O Ανδρέας Κελίρης πήρε την πρώτη θέση με 7,5 βαθμούς και ακολούθησε στην δεύτερη θέση ο φίντεμαιτρ Ευγένειος Ιωαννίδης του Σ.Ο.Καβάλας με 7 βαθμούς και στην τρίτη ο επίσης φίντεμαιτρ Γιάννης Σταθόπουλος του Α.Μ.Ε.Σ. Νέας Ερυθραίας με 6,5 βαθμούς. Με τους ίδιους βαθμούς ακολούθησαν στην τέταρτη θέση ο Γιάννης Τσεκμές του Σ.Ο. Ξάνθης και στην πέμπτη με πολύ καλή απόδοση ο Χανιώτης Σταύρος Φυντριλάκης της Κάϊσσα Χανίων. Από τους άλλους σκακιστές της Κρήτης ξεχώρισε ο δεκαπεντάχρονος Νίκος Γεωργακόπουλος της Σ.Α.Χανίων που πήρε την έβδομη θέση με 6 βαθμούς.

Στο αντίστοιχο πρωτάθλημα νέων γυναικών που διεξήχθη παράλληλα με τη συμμετοχή 26 σκακιστριών, νικήτρια αναδείχτηκε η Χανιώτισσα Ευαγγελία Πετράκη της Κάϊσσα Χανίων με 7 βαθμούς που επανέλαβε την επιτυχία του 2015 όταν είχε αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ελλάδος στα κορίτσια κάτω των 16 ετών. Με τους ίδιους βαθμούς ακολούθησαν στην δεύτερη θέση η επίσης Χανιώτισσα δωδεκάχρονη Ευαγγελία Καραβιτάκη της Σ.Α.Χανίων, που ήταν η μεγάλη αποκάλυψη των αγώνων ξεδιπλώνοντας για μια ακόμα φορά το πλούσιο σκακιστικό της ταλέντο, και στην τρίτη η Αμαλία Κουτσίδη της Σκακιστικής Επικοινωνίας Ηρακλείου Αττικής. Στην τέταρτη θέση είχαμε άλλη μια σκακίστρια από τα Χανιά την Ανθή Βοζινάκη της Σ.Α.Χανίων που συγκέντρωσε 6 βαθμούς. Από το Ηράκλειο την καλύτερη εμφάνιση έκανε  η Εβίτα Στρατήγη η οποία θα αγωνίζεται από το 2017 στον Ο.Α.Χανίων που πήρε την έβδομη θέση με 5 βαθμούς.  Στους αγώνες των κοριτσιών συμμετείχαν ακόμη από το Ηράκλειο η δωδεκάχρονη Στέλλα Φοινικιανάκη του Π.Ο.Α. που συγκέντρωσε 4,5 βαθμούς και η Ίριδα Βιτσαξάκη του Ο.Φ.Η. που συγκέντρωσε 4 βαθμούς.

2 σχόλια:

  1. Έχω ένα κεφάλαιο των 6.950.000€ θα χρησιμοποιηθεί για τη χορήγηση βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων ειδικών δανείων από το 3000 έως 500.000€ σε οποιονδήποτε θέλει σοβαρή και ειλικρινής για αυτό το δάνειο. 3 συμφέρον% ετησίως, ανάλογα με το δάνεισε ποσό, επειδή είναι ιδιαίτερα δεν θέλω να παραβιάζουν το νόμο τοκογλυφίας. Μπορείτε να ξεπληρώσετε σε 5 έως 25 ετών κατ 'ανώτατο όριο, ανάλογα με το δάνεισε ποσό. Είναι στο χέρι σας να τις μηνιαίες πληρωμές.
    Επικοινώνησε μαζί μου με e-mail το οποίο είναι: finansoldgroup@gmail.com

    Εν αναμονή διαβάσετε Είστε βέβαιοι ότι ενέκρινε τις καλύτερες ευχές μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρτε το δάνειό σας με ασφάλεια

    Γεια σας, είμαι Ειδικός Αντιπρόσωπος της UNICEF και έδωσα το
    τρέχουσα οικονομική κρίση και ειλικρινά, θα ήθελα να βοηθήσω
    ειλικρινά όλοι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη
    χρήματα, οπότε αποφάσισα να δίνω δάνεια σε κανέναν
    ενδιαφέρονται. Έχετε οικονομικές δυσκολίες. Σας θέλω
    ενημερώστε μου ότι είμαι ένα χρηματοοικονομικό πρόσωπο που χορηγεί δάνεια
    καθένας με καλό χαρακτήρα, ειλικρινής, που μπορεί να με αποπληρώσει
    προθεσμίες που συμφωνήθηκαν με κατ 'αποκοπή ποσοστό 2%.
    Για το λόγο αυτό, τα δάνειά μου κυμαίνονται από 1500 έως 5.000.000 ευρώ.

    Έτσι, ο καθένας που έχει ανάγκη από χρήματα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου
    e-mail: joinisseaurelie1989@gmail.com για περισσότερες πληροφορίες.

    Σας ευχαριστώ για την κατανόησή σας και την όμορφη μέρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή